tatlişoğlum sağol canım.doktorda öyle dedi zaten.göğüs ağrılaım falan geçti.mide bulantımda yok.sadece bel ağrım var.korkuyorum işte.kalp atışlaarını duydun mu sen?*
slm canım iyi işte...hala lekelenmeler devam ediyo canım.
erkan dr.bulmuş kısmetse 16 kasımda oraya götürcek beni...
şirketlerindeki dr.tavsiye etmiş. randevu almış.
ben özgür hanımı beyendim ama orayı tavsiye etmemişler canım yaa...
hem ne tansiyon takibi yaptı nede kilo nede testler.
bana yetersiz geldi açıkçası...bakalım nolcak hayırlısı canım hakkımızda.[/QU
tabi canım nasıl istesen ama daha bebegın kalp atışları oluşmadıgı için test filan vermedi bilgin olsun bir bebeği görsün ondan sonra gerekeni yapıyor.....
sen nasıl istersen ben zaten merakın gecsın dıye bizimle gel dedim sen kime gitmek istersen özgürsün önceden dedıgım gıbı dr. iyiligi kişiye gore degısır ve elektrık meselesıdır:) sen iyi ol bebegın de ıyı olsun da gerisi hikaye tekrar gecmıs olssun öpüldün canımmm
canım işte haftasına göre küçük olunca kalp atışını duyamadık birde bende kanama var hafif o yüzden bana 10 gün sonrasına gün verdi haftaya cuma günü gideceğim inş o zaman duyarız. bu lekelenmeler daha tam geçmedi inş tez zamanda geçer... bak sende bu rsik yok şükür bu küçük detaylara takılma lütfen...
canım benimde canım sıkıldı.2 hafta sonraya çağırdı.kalp atışını duymaya.hala bana doktor tutmaya bilir falan filan çok moralimi bozuyor.ama kese çok net göründü.
masalcım karından kese daha küçük görünüyo..
bana da doktorum ilk karından bakmıştı, 5 gün fln gerideydi bebek.. sonra alttan bakayım karında çok gaz oldugu için tam görülemiyor dedi, alttan baktı tam gününde çıktı bebiş. belki senin de öyle birşey olmuş olabilir.
zaten bu korkutan doktorlara gıcık oluyorum.
beni de ilk bitanesi çok korkuttu sonra değiştirdim, iyi ki değiştirmişim süpperr bir doktorum var çok şükür..
canım hala geçmedi mi ya...
canım ya tam anlamıyla geçmedi yani çok fazla olmasada ayakta olduğum zamanlar bi kaç damla şeklinde devam ediyor...
canım benimde canım sıkıldı.2 hafta sonraya çağırdı.kalp atışını duymaya.hala bana doktor tutmaya bilir falan filan çok moralimi bozuyor.ama kese çok net göründü.
ayy canım kendine dikkat et...benim nerdeyse yok lekelenmeler ama hep uzanıyorum
bi yemek yapıyorum temizlik falan yok valla. :hulya:
slm izmirli...bende bu hamilelikte seninde dediğin gibi çok uyuşuk oldum yaa...
canım hiç iş çekmiyo uzanmak en iyisi geliyo.zaten mecburumda düşük tehlikem var dr.yorma kendini çok ayakta kalma dedi. hap içiyorum haplarda beni sersemletiyo.
benim oğulum 8yaşında 3.sınıfa gidiyo şu an okulda...birazdan almaya gidicem aşkımı.
okulumuz evimize çok yakın.