2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

canım benimde canım sıkıldı.2 hafta sonraya çağırdı.kalp atışını duymaya.hala bana doktor tutmaya bilir falan filan çok moralimi bozuyor.ama kese çok net göründü.

masal cım üzülme benimde bir hafta geriden geliyor geç yerleşmiş olabilir bak ne güzel düşük tehliken yokmuş bu sorun değil canım....

tatlişoğlum sağol canım.doktorda öyle dedi zaten.göğüs ağrılaım falan geçti.mide bulantımda yok.sadece bel ağrım var.korkuyorum işte.kalp atışlaarını duydun mu sen?*

tatlişoğlum sağol canım.doktorda öyle dedi zaten.göğüs ağrılaım falan geçti.mide bulantımda yok.sadece bel ağrım var.korkuyorum işte.kalp atışlaarını duydun mu sen?*

canım işte haftasına göre küçük olunca kalp atışını duyamadık birde bende kanama var hafif o yüzden bana 10 gün sonrasına gün verdi haftaya cuma günü gideceğim inş o zaman duyarız. bu lekelenmeler daha tam geçmedi inş tez zamanda geçer... bak sende bu rsik yok şükür bu küçük detaylara takılma lütfen...

slm canım iyi işte...hala lekelenmeler devam ediyo canım.
erkan dr.bulmuş kısmetse 16 kasımda oraya götürcek beni...
şirketlerindeki dr.tavsiye etmiş. randevu almış.
ben özgür hanımı beyendim ama orayı tavsiye etmemişler canım yaa...
hem ne tansiyon takibi yaptı nede kilo nede testler.
bana yetersiz geldi açıkçası...bakalım nolcak hayırlısı canım hakkımızda.
[/QU

tabi canım nasıl istesen ama daha bebegın kalp atışları oluşmadıgı için test filan vermedi bilgin olsun bir bebeği görsün ondan sonra gerekeni yapıyor.....
sen nasıl istersen ben zaten merakın gecsın dıye bizimle gel dedim sen kime gitmek istersen özgürsün önceden dedıgım gıbı dr. iyiligi kişiye gore degısır ve elektrık meselesıdır:) sen iyi ol bebegın de ıyı olsun da gerisi hikaye tekrar gecmıs olssun öpüldün canımmm

masalcım karından kese daha küçük görünüyo..
bana da doktorum ilk karından bakmıştı, 5 gün fln gerideydi bebek.. sonra alttan bakayım karında çok gaz oldugu için tam görülemiyor dedi, alttan baktı tam gününde çıktı bebiş. belki senin de öyle birşey olmuş olabilir.
zaten bu korkutan doktorlara gıcık oluyorum.
beni de ilk bitanesi çok korkuttu sonra değiştirdim, iyi ki değiştirmişim süpperr bir doktorum var çok şükür..

canım işte haftasına göre küçük olunca kalp atışını duyamadık birde bende kanama var hafif o yüzden bana 10 gün sonrasına gün verdi haftaya cuma günü gideceğim inş o zaman duyarız. bu lekelenmeler daha tam geçmedi inş tez zamanda geçer... bak sende bu rsik yok şükür bu küçük detaylara takılma lütfen...

canım hala geçmedi mi ya...

canım benimde canım sıkıldı.2 hafta sonraya çağırdı.kalp atışını duymaya.hala bana doktor tutmaya bilir falan filan çok moralimi bozuyor.ama kese çok net göründü.

aynen canım..
hem benim dr.um daha erken dedi ne tansiyon ne kilo ne bir test hiçbirşey yapmadı...
önümüzdeki hafta salı gidicem pıt pıtlar için

masalcım karından kese daha küçük görünüyo..
bana da doktorum ilk karından bakmıştı, 5 gün fln gerideydi bebek.. sonra alttan bakayım karında çok gaz oldugu için tam görülemiyor dedi, alttan baktı tam gününde çıktı bebiş. belki senin de öyle birşey olmuş olabilir.
zaten bu korkutan doktorlara gıcık oluyorum.
beni de ilk bitanesi çok korkuttu sonra değiştirdim, iyi ki değiştirmişim süpperr bir doktorum var çok şükür..

ne mutlu...ben hala doğru dürüst takip yapacak bir yer bulamadım...
merakımdan ana sağlık ocağına gidicem çünkü drum ne kadar tavsiye üzerine gittimse de tamam dedirtemedi...
memnunsan doktorun hakkında bilgi verirmisin canım...

nasılsın canımm
ya kızlar ben hiç rahat olamıyorum otururken kalkarken diken üstündeyim bebeğe bişey olcak diyeeeee

iyi şeyler düşün iyi olsun canım.doktorundan memnunmusun sen?böyle moral bozacaksa bence değiştir sen onu....gerçi bende daha düzgün bir tane bulamadım ama araştırıp duruyorum.muğlanın bir kasabasındayım ben burda fazla seçeneğim yok benim.

Son düzenleme:
ayy canım kendine dikkat et...benim nerdeyse yok lekelenmeler ama hep uzanıyorum
bi yemek yapıyorum temizlik falan yok valla. :hulya:

al benden de o kadar biraz işleniyorum.10 dk. uzanıyorum..eşimde ilkinde böyle değildin.ne oldu 2.de acısını mı çıkartıyorsun diyor.şaka bir yana bu sefer ilkindeki gibi canlı değilim.uyuşuk uyuşuk oturuyorum.azize benim oğluş efe ocak ta 4 yaşında olacak?
senin oğlan kaç yaşında?

slm izmirli...bende bu hamilelikte seninde dediğin gibi çok uyuşuk oldum yaa...
canım hiç iş çekmiyo uzanmak en iyisi geliyo.zaten mecburumda düşük tehlikem var dr.yorma kendini çok ayakta kalma dedi. hap içiyorum haplarda beni sersemletiyo.
benim oğulum 8yaşında 3.sınıfa gidiyo şu an okulda...birazdan almaya gidicem aşkımı.
okulumuz evimize çok yakın.

slm izmirli...bende bu hamilelikte seninde dediğin gibi çok uyuşuk oldum yaa...
canım hiç iş çekmiyo uzanmak en iyisi geliyo.zaten mecburumda düşük tehlikem var dr.yorma kendini çok ayakta kalma dedi. hap içiyorum haplarda beni sersemletiyo.
benim oğulum 8yaşında 3.sınıfa gidiyo şu an okulda...birazdan almaya gidicem aşkımı.
okulumuz evimize çok yakın.

ay ne güzel sen büyütmüşsün...bebiş olunca oda ilgilenir,yardımcı olur biraz sana.ben seneye ne yapacağım bilmiyorum.benim büyükte daha bebek ki!

X