maşallah maşallah egemenimize rabbim nice seneler nasip etsin inşallah sağlıklı mutlu huzurludarısı bize inşallah canım
esracım sanada hayırlı ramazanlar
sağol cnm sağlıkla büyüsünler inşallah
çok sevindim canım inşallah devamı da öyle gelir, sağlıkla büyüsün egemen
iyiyim canım sen nasılsın
kızlar sanırım yarın yavaştan toplanmaya başlayacağız, eşim tapuyu alacak akşam da halam gelecek yardım etmeye, belki pazar da taşınırız
merhaba kızlar nasılsınız ben geldim pazartesi biliyorsunuz ramazandı tutayım dedim tuttum sahura kalktım ama hastalıkla beraber cok kötü oldum tüm gün yattım tam ezana 1 saat kala istifra ettim orucda gitti dün doktora gittim doktor bronsit dedi iki ilaç verdi ama antibiotik vermedi 1 hafta daha böle olursan gel ozaman veririz dedi şimdilik ilaclarımı alıyorum suan için iyiyim ayaktayım yıkılmadım
yarenkacım ev durumu ne oldu geçmisi okuyamadım en son biri gelcekti ismini unutum :18:
damlacım son zamanlar yaklasıyor dikkat et kendine rüzgar bebek inş gece gelir ve babası oldugu zaman
esracım masaallah egemem bebege arada bir gel özletme kendini
yeni hamişler sizler nasılsnız sebnem ve lucky tembellik devam mı dinlenin yormayın ilk 3 ay cok önemli
saolun kıslar darısı isteyenlerin başına inş
gülpembecim geçmiş olsun sanada en kısa zamanda iyileşirsin inş
bu sene bana ramazan gelmiş gibi gelmiyo hiç malum oruç tutamıyorum ilk 10 günü lahusa halinden dolayı tutamıyorum sonrasıda emzirmeden dolayı ilk defa bu sene tutmuyorum sütüm az bide tutarsam hepten gider
amin inş canım isteyen herkeslere versin Rabbim saol canım ama biraz daha iyiyim
olsun pes etme emzir sen yinede su iç bol bol arkadasımda 45 gün önce dogum etti onla da konustum oda 3 litreye yakın su içiyorum dedi oda artırdıgını söyledi
süt arttırıcı biçok şey denedim bazen çok oluyo bazen çok az anlayamadım neden öyle olduğunu büyüdükçe daha iyi çekip çoğaltır inş
yatmakdan da sıkıldım işte kalktım mutfagı toplarım evi toplarım işte sen de dinlen ilk 3 ay çok öönemli unutma
doktorla görüştün mü peki canım
doktorla görüştün mü peki canım
yok canım dikkat ediyorumSen de dikkat et fazla yorulma
pazartesi günü egemenin kontrolü vardı süt artı mama veriyorum sütüm yetmiyo dedim herşeyi denedim dedim bişey demedi
sağol canım darısı başınıza ama şu an çok sinirliyim. evin sahibi beyefendi yazlığındaymış dün haber vermiştik bugün gelecekti gelmedi yarın sabah gelirim dedi, şimdi de aramış bilmem nerden kızı gelmiş o yüzden yarın akşam burda olacakmış ancak cuma hallederiz, çok gıcık oldum yaahayırlı olsun yarenkacımmm Allah kolaylık versin çok sevindim inannnn
merhaba kızlar nasılsınız ben geldim pazartesi biliyorsunuz ramazandı tutayım dedim tuttum sahura kalktım ama hastalıkla beraber cok kötü oldum tüm gün yattım tam ezana 1 saat kala istifra ettim orucda gitti dün doktora gittim doktor bronsit dedi iki ilaç verdi ama antibiotik vermedi 1 hafta daha böle olursan gel ozaman veririz dedi şimdilik ilaclarımı alıyorum suan için iyiyim ayaktayım yıkılmadım
yarenkacım ev durumu ne oldu geçmisi okuyamadım en son biri gelcekti ismini unutum :18:
damlacım son zamanlar yaklasıyor dikkat et kendine rüzgar bebek inş gece gelir ve babası oldugu zaman
esracım masaallah egemem bebege arada bir gel özletme kendini
yeni hamişler sizler nasılsnız sebnem ve lucky tembellik devam mı dinlenin yormayın ilk 3 ay cok önemli
sağol canım darısı başınıza ama şu an çok sinirliyim. evin sahibi beyefendi yazlığındaymış dün haber vermiştik bugün gelecekti gelmedi yarın sabah gelirim dedi, şimdi de aramış bilmem nerden kızı gelmiş o yüzden yarın akşam burda olacakmış ancak cuma hallederiz, çok gıcık oldum yaa
canım yazdığım gibi işte sürekli beklemedeyizsen de dikkat et kendine bol bol vitamin al yat dinlen
amma nazlanmıs sizinde ev sahbiniz herseyde bi hayr vardır canım sinirlenme bende yatmaya devam işte baska işim yokki
evet canım ya utanmasa bizi ayağına çağıracak valla
bosver cnaım herseyde bi hayır vardır hayırlısıyla alın evi oturun satmak istemiyor gibi bir sürü bahane uyduruyor
canım valla bu saatten sonra satmıyorum diyemez yani bütün evraklar hazır kredi çıktı, sadece beyefendiyi bekliyoruz. neyse bugün ilk defa kayısı kompostosu yaptım:)
ellerine saglık canım bende cumartesi mantı yapayım dedim türkiyeden mantı makinesi aldım ama hamuru acamadım olmadı hamurlar acılan mantılar kaynayanlar hepsi gittikompostoyuda severim nasıl yaptın canım
mantı makinesi nasıl kız hiç duymadım. biz de geçen hafta mantı yaptık annemlerin üst katındaki arkadaşım geldi 5 gün bende kaldı zaman nasıl geçti anlamadık:) canım suyu ve şekeri kaynattım kaynayınca kayısıları ekledim, kayısı rengini suya verince altını kapattım, hepsi bu:) 5 bardak suya 1 bardak şeker koyuyorsun, ben de internetten aldım zaten tarifi
Eki Görüntüle 234258
afiyet olsun canım basitmiş bende yaparım benm mantı makinem bole ama beceremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?