- 3 Aralık 2010
- 3.422
- 2
Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınızzz
hayırlı ramazanlar canımm iyiyim sen nasılsın???? içimden bi ses bugün yarın geliyo bebiş diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı ramazanlar canımm iyiyim sen nasılsın???? içimden bi ses bugün yarın geliyo bebiş diyo
canım benimmm rabbim hepimizin her konuda hakkımızda hayırlısını versinnnnnnnnn
Amin luckycim saol damlacm sanada hayirli ramazanlar kislar bisey merak ediyorum emziriken oruc bozuluyormu
Amin luckycim saol damlacm sanada hayirli ramazanlar kislar bisey merak ediyorum emziriken oruc bozuluyormu
iyi sayılırım canım grip oldum siz nasılsınız:))Ayy keşkee gelsee sabrım kalmadı artık tamı tamına kırk hafta 27sinde doluyor zaten ama önce gelse keşkee:))
dikkat et canım kendine geçmişş olsun...inşallah kocacığının da yanıda olduğu bi an geliverir sağlıkla
çok sağol canım inşallah hep gece gelsin istiyorum zaten babası nöbetçiyken gelmesin de
ben geldim kızlar yoruldum valla, bugün ekspertiz de gelip eve bakmış yarın bankaya rapor verecek 1-2 gün içinde hallolur demiş. ben de yeni evimize avize bakıyorum çok güzel bir model buldum salon için :)
ben hala kalkıp da toz alamadım valla maşallah canımm sana ohhh yeni eviniz uğur getirsin inşallah ne tatlı günler şimdi
bebiş seni tembelleştirdi kız:) evet canım evlenmeden önceki günlerimiz aklıma geliyor eşya falan bakınca
aslında tembellikten değil de cnm aslına bakarsan bi süre ayakta kalınca belim inanılmaz ağrıyor kasıklarım da ağrıyor fena yani....
o zaman dikkat et kendine canım daha yeni çünkü, birkaç gün sonra geçer heralde
inşallah canıumm neyse ben hiç olmazsa oturma odasının tozunu alayım dinlene dinlene yapayım cnm görüşürzzzzzzz
tamam canım kolay gelsin
Tutanlar oluyor bana da garip geldi dediginiz dogru cunku damlacim cok gecmis olsun bebisin ismi ne olcak ins babasi evdeyken gelir tembihle onu :))
ben geldim kızlar yoruldum valla, bugün ekspertiz de gelip eve bakmış yarın bankaya rapor verecek 1-2 gün içinde hallolur demiş. ben de yeni evimize avize bakıyorum çok güzel bir model buldum salon için :)
hiç sevmem parça parça iş yapıyorum...yatak odasının tozu kaldı tek ama çok yoruldum yemek de koyacağım için pes ettim(( salona hiç girmedik zaten kapalı oranın kapısı batmıyo allahtan