- 4 Şubat 2009
- 3.244
- 0
- 38
maşallah maşallah egemenimize rabbim nice seneler nasip etsin inşallah sağlıklı mutlu huzurlu darısı bize inşallah canım
esracım sanada hayırlı ramazanlar
sağol cnm sağlıkla büyüsünler inşallah
çok sevindim canım inşallah devamı da öyle gelir, sağlıkla büyüsün egemen
iyiyim canım sen nasılsın
kızlar sanırım yarın yavaştan toplanmaya başlayacağız, eşim tapuyu alacak akşam da halam gelecek yardım etmeye, belki pazar da taşınırız
merhaba kızlar nasılsınız ben geldim pazartesi biliyorsunuz ramazandı tutayım dedim tuttum sahura kalktım ama hastalıkla beraber cok kötü oldum tüm gün yattım tam ezana 1 saat kala istifra ettim orucda gitti dün doktora gittim doktor bronsit dedi iki ilaç verdi ama antibiotik vermedi 1 hafta daha böle olursan gel ozaman veririz dedi şimdilik ilaclarımı alıyorum suan için iyiyim ayaktayım yıkılmadım
yarenkacım ev durumu ne oldu geçmisi okuyamadım en son biri gelcekti ismini unutum :18:
damlacım son zamanlar yaklasıyor dikkat et kendine rüzgar bebek inş gece gelir ve babası oldugu zaman
esracım masaallah egemem bebege arada bir gel özletme kendini
yeni hamişler sizler nasılsnız sebnem ve lucky tembellik devam mı dinlenin yormayın ilk 3 ay cok önemli
saolun kıslar darısı isteyenlerin başına inş
gülpembecim geçmiş olsun sanada en kısa zamanda iyileşirsin inş
bu sene bana ramazan gelmiş gibi gelmiyo hiç malum oruç tutamıyorum ilk 10 günü lahusa halinden dolayı tutamıyorum sonrasıda emzirmeden dolayı ilk defa bu sene tutmuyorum sütüm az bide tutarsam hepten gider
Son düzenleme: