Düğünde takılmamış altın

napcan altını amaaan babanın durumu olsa senden esirgemezdi emin ol. evlat bambaşka. o an öyle gerekliydi öyle oldu adamı daha fazla üzme kaş sene geçmiş üstünden zaten. sana da destek oluyomuş zaten kaç bilezik parası harcanmıştır baban sana bir şey yapamadım düğününde diye. Bence takılma öyle.şeylere

Bariz ayrım yapılmış, güzellemeye gerek yok. Ben olsam söylerim. Bu hayatta asla affetmeyeceğim şeylerden biridir ayrım yapılması. Kaç senedir torun olmuş etmiş bi bilezik alamadılar mi gerçekten? Geline de almasınlar o zaman. Kızlarından önemli demek ki.

Merhaba kızlar yaklaşık 4 yıl önce evlendim düğün zamanında korona zamanı denk geldi babamın işleri çok iyi değildi bana herhangi bi takı takmadı o zamanlar da içime bi oturdu bu durum hatıra olsun diye isterdim babamdan birşey neyse bu yıl erkek kardeşim evlenecek onun için bilezik yaptılar çok şükür babam emekli oldu isleri yoluna girdi oğlunu evlendirecek anlıyorum durumu elverdiğince talacak bilezik cart curt ama bana takmadı sonuçta içime bi oturdu bu durum :KK43: bu arada annem babam çok destek olurlar bana , torunlarına
İşi iyi değilmiş ayrıca ne hatırası klasik bilezik işte aile yadigarı değil bir şey değil onlar illaki satılıyor adam eminim kaç bilezik parası kadar destek olmuştur boşuna dert etmeyin

Nasıl paylaşabilirim bunun oluru var mı ki kıskanç görümce konumuna düşerim diye korkuyorum düğün üzeri.. annem oğlunu hep kayırmıştır bu arada
Kız çocuklarına değer vermeyip oğullarına tapan , onlara dünyaları veren klasik Aile yapısı, aileniz belli ki erkek çocuğunu daha fazla önemsiyor, Türkiye de birçok aile böyle değil mi zaten , kız çocuğu olmak böyle bisey ...

Ben evlendiğimde annem ve babam birer tane çeyrek taktılar. Eşime hiçbirşey takmadılar.
Üstelik maddi hiçbir zorlukları yokken. Eşime inat..

Şimdi kardeşim biriyle konuşuyor. Annem ona çeyizleer altınlaaar yapmaya başladı bile ☺️

Yani demem o ki. Sebepleri varsa görmezden gel. Zor zamanında destek olurlar, çalacak kapın olur.
Benimkiler gibi bi ailen olsaydı cinnet falan

icinizde ukde kalmis.benimde oyle oldu yani bilezik taktilar ama baskasinin yardimiyla taktilar.onun disinda hicbirsey yapmadilar.bazen insan dusununce garip oluyo ama unutuyosun ya unut gitsin donusu yok

X