- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
kızlar sınav açıklandı 77.822 almışım yani bu sene de evdeyim
canım hakkında hayırlısı olsun üzme tatlı canını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sınav açıklandı 77.822 almışım yani bu sene de evdeyim
cnmmmmm çok teşekkürler baakalım yarın kan vericem tekrar değerimin yükselmesi lazım inşallah yükselir dua et cnm benim
cnm çok sağol inşallah bakalım yarın doktordan iyi haberler alayımda daha çok sevinicem
cnm sağol seni yalnız bırakmadık :)
inşallah sağlıklı büyürler tek dileğim o bende teyze oldum sonra anne olucam hayırlısıyla
belkide aynı gün doğururuz :)) luckyle kısmet
cnm hiç üzülmeee hayırlısı olsun
bak ne güzel ev aldınız herşey olur zamanla merak etme
dediğim dediğin gibi onlardan dolayı kaybediyor insanlar yarenkacım canını sıkmaya degmez
evet canım o yüzden de diyorum ya bence almanyadan dönme
kızlaar yarın ilk muayenemiz olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin heyecanlıyım çok
yemeğimizi zar zor koyduk geldik mercimek sevmiyo herhalde ayakta olmamı
dualarımız sizinle canım doktordan gelince yaz merak ederizkızlaar yarın ilk muayenemiz olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin heyecanlıyım çok
yemeğimizi zar zor koyduk geldik mercimek sevmiyo herhalde ayakta olmamı
günaydın kıslar sebnem ve lucky güzel haberlerinzi bekliyoruz
günaydın canım nasılsın
şimdilik beklemedeyiz canım hafta içi kredi çıkacak sonra tapuyu falan alırız hafta sonu taşınamasak da hafta içi taşınırız artıkiyi olmaya calısıyorum canım hastalık devam ediyor sen nasılsın canım ev durumları nasl
kızlar geldim ben alttan ultrasonla baktık kesesini gördük bebişin bir dolu tahlil yapıldı sonuçlar güzel şükür...15inde tekrar gideceğiz ve kalp atışı ve artık karından ultrasonla göreceğiz allah izin verirse..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
günaydın kıslar sebnem ve lucky güzel haberlerinzi bekliyoruz
şimdilik beklemedeyiz canım hafta içi kredi çıkacak sonra tapuyu falan alırız hafta sonu taşınamasak da hafta içi taşınırız artık
çok sevindim canım ama şimdi sen ayın 15 ini nasıl bekleyeceksin:)
cnmmmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
değerlerim yükselmiş haftaya bugün allah nasib kısmet ederse ulturosnla keseciğimizi görücekmişiz yinede dularınızı esirgemeyin kızlar bebişler çok yeni çünkü
allahım en kısa zamanda sizlerede nasib etsin
luckycim teyzecik
çok sevindim şebnemcim demek lucky senden 1 hafta önde gidiyorcnmmmmmm çok şükür iyi haberlerle geldim
değerlerim yükselmiş haftaya bugün allah nasib kısmet ederse ulturosnla keseciğimizi görücekmişiz yinede dularınızı esirgemeyin kızlar bebişler çok yeni çünkü
allahım en kısa zamanda sizlerede nasib etsin
luckycim teyzecik
canım ağız tadı ile oturun inşallah....artık tatlı bekleyişler bunlar canım hele bi de kalp atışını duyayım da Allahın izni ile :)))) dualarınızı eksik etmeyin bizden
canımmmmmmmm
çok sevindim şebnemcim demek lucky senden 1 hafta önde gidiyor