kızlar tşk ederim darısı sizlerin başına bizim bebiş daha fazla içeride kalmak istemedi 3 hafta erken geldi allahım isteyen herkese versin çok güzel bi duygu allah sizleride kurtarsın canlarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Canım bebişin kaç kilo doğduBen bide doğumum kolay olsun diye hurma yemeye başladım.
canım valla ben ilkn ayımdan beri hurma yiyorum sempatiksalakcinni
ama bilmiyordum kaolay doğuma sebep oldugunu :jeyyar:
bakalım nasıl olacak delikafadulden
3 kilo 100 gram doğdu 37 haftalık doğdu ben hurma yemeye fırsatım olmadıCanım bebişin kaç kilo doğduBen bide doğumum kolay olsun diye hurma yemeye başladım.
3 kilo 100 gram doğdu 37 haftalık doğdu ben hurma yemeye fırsatım olmadı
Ben yeni başladım canım.Genelde kimden duyduğsam açılması çabuk olmuş.Bide son ay yiyin kasılma olabilir diye duydum.Ben inanıyorum faydası çok.Sabah aç karna yiyorum 2 tane.Bide sürekli ayaktayım.Kolay doğurayım diye.Ama belim çok ağrıyor.eyvahedigeldismile
Umarım hemencecik doğuruveririzhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım ben sezeryan yapıcam 2 hafta sonra
hurma yememe gerek yok galiba :roflol: :roflol: :roflol:
doktor bebeği zor durduruyo bide hurma yemeye devam edersem delikafadulden delikafadulden
önceden hep yedim bilseydim yemezdim :ecrin_bebek:
Bencede sen hurma yeme.Bebiş ben gelivereyim der sonrahihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım ya negüzel 2haftan kalmışzemuszemus Ah keşke senin yerinde olsaydım.Bazen diyorum 2hafta sonra bebişim doğuversinama daha 37.haftanın içinde olacak ve çok bencilim.Bebişim hayırlısı ile gelsin .Ama çok şanslısın bebişinie kavuşmana çok az kalmış ayyyyyyyy ne güsellllllllllopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyyt
delikafadulden delikafadulden
aynen canım bende senın gıbıyım erken dogsun ıstıyorum ama kendımede cok kızıyorum boyle dusundugum ıcın sanırım gunler artık zor gecmeye basladı o yuzden boyle dusunuyoruz ins bızde saglıkla o gunlere gelırız