2010 Haziran Bebekleri Geliyoooor....

selam güzel anneler 07,06 saat 14,29 da suni sancı normal dogumla kızım ecrin 3310 gr 50cm doğdu.RABBıM herkesi yavrusuna kavuştursun sağlıkla..

selam güzel anneler 07,06 saat 14,29 da suni sancı normal dogumla kızım ecrin 3310 gr 50cm doğdu.RABBİM herkesi yavrusuna kavuştursun sağlıkla..

maşallah kızına canım..Allah analı babalı büyütsün inşallah.

selam güzel anneler 07,06 saat 14,29 da suni sancı normal dogumla kızım ecrin 3310 gr 50cm doğdu.RABBİM herkesi yavrusuna kavuştursun sağlıkla..

maşallah kızına canım güle güle büyüt bebeğini. ben de 40.haftadayım, daha gelmeye niyeti yok oğlumun. önümüzdeki hafta içi gelmezse suni sancı verip başlatıcaz doğumu.
sana suni sancı verdiklerinde açılman ya da sancın var mıydı? anlatırsan sevinirim.

ben 0 sancıyla güle oynaya gittim oğuma suni sancıyı saat 10,00 gibi verdiler 16,30 da doğdu kıım ilk başta sancı az oluyo ama son 2 saat dayanlmaz birşeyöiş bunu anladım ama kişiye göre değişebilir ben,mde tam 40 haftamdı suyum azalmaya bşlamıştı oyüzden suni sancıyla oldu Rabbim sancısız doğum nasip etsin açılmam olunca bebeğin çıkması çok kolay oldu ama yüzünü görünce herşeyi unutuyo insan sana tavsiyen kendini hiç sıkma ve kuvvetle ıkın...

bi ben doğuramadım ya ..adamın gelmeye niyeti yok sanki bugün günüm doldu ama hala bişe yok. rahimin açılmasını bebeğin çatıya kafasını sokmasını hissediyor musunuz acaba. sezeryan olmak istemiyorum.bide bebeğimin kafası 97 mm sizinkiler kaçtı merak ediyorum...

eeee haziran annişleri bu kadarmıydık??yeni doğum yapan arkadaşlar yokmu?

eeee haziran annişleri bu kadarmıydık??yeni doğum yapan arkadaşlar yokmu?

evet bu kadar degildik :) belki de doguranlar var ama bana mesaj atan yok.bebisden dolayi cok fazla giremedigimden doguranlardan yalnizca bana mesaj atarsa haberim oluyor ve hemen listeye ekliyorum.

Allah arttırsınhihoyyyt
doğuranlara geçmiş olsun diyorum, sağlıcakla analı babalı büyütün inşallah..

selam kızlar geçen cuma günü sezeryan ile 3.150 48 cm uzunluğunda bi bebiş dünyaya geldi kaydirigubbakcemile3

kızlar bebeğim çok iyi fakat ben kendime yeni yeni gelmeye başladım.doğumdan sonra çok sıkıntılatr çektim ruhi anlamda sizdede oldumu lohusa bunalımı denen şey n e olur yardım edin ne yapmam lazım gitmediğim doktor kalmadı noroloji kan tahlili her şey yaptılar vucuden bişeyim yok ama ruhen kendimi iyi hissetmiyorum bir tek bendemi var anlamadı siz ne duırumdasınız CEvaplarınız benim için çok ama çok önemli..

öncelikle maşallah bebeğine,allah analı babalı büyütür inşallah.bende pazartesi doğum yaptım canım.ilk günler biraz bunalımım oldu,hamileleğimin son dönemlerinde çok hareketli eğlenceli günler geçirdim ve birden bire ağlayan bir bebek,ıssız bir hastane odası,sezeryan acısı, eve geldikten sonra gecemiz gündüzümüz birbirine girdi,eşimle birlikte zaman geçiremez olduk vs. derken biraz bunalım yaptım ama şimdi çok şükür geçti :) canım sıkıldıkça bebişimle uğraşıyorum vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.umarım en kısa zamanda sende atlatırsın bu durumu

Kesinlikle aynı durumdayım canım, kendimi çok garip hissediyorum. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Bebeğime bakıp bakıp ağlıyorum, nasıl yeterli bir anne olcağımı düşünüp duruyorum, sanki ona tam anlamıyla yatemiycek, ona bakamayacağım gibi geliyor sanırım lohusalıktan dolayı böyle. Herkes 40 çıktıktan sonra geçer diyor ama bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi... Şimdi yanımda annemler var ya onlar gidince ne yapacağım diye düşünüyorum hep umarım kolay atlatırız...

bende 3 gün gecikmeyle 14 haziran pazartesi sezeryanla doğum yaptım.normal doğum istiyordum ama bebek çatıya başını sokmayınca olmadı. 3 kilo 430 gram ağırlığında 51 cm boyunda bir bebişimiz oldu. bende sizin gibi bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum. normal doğum yapamamak beni kötü etkiledi.ama hayırlısı buymuş artık.benim için önemli olan bebeğimin sağlığı.şimdilik ablam yanımda o gidince neyapcam diye düşünüyorum. Allah doğum yapanların yardımcısı olsun.bebişler analı babalı, sağlıklı huzurlu büyüsünler inşallah...Allah isteyen herkese anne ve baba olmayı nasib etsin...

salı günü sat 7:30 da epiduralli sezeryan olacağım, bebeğim biraz iri ,çok korkuyorum eyvahedigeldismile

canlar hepinizin yanında birileri var rahat mı batıyor cadılar:)
ben 12.günden beri yalnızım,20si,40ı hepsini kendim yaptım:)
ne kadar şanslısınız yardım eden birileri var,tadını çıkarın,
dört gözle bekledik kuzularımızı,sağlıkla geldiler çok şükür,daha ne olsun dimi ama:)
hatırlayın hamileyken bi gelsinler uykusuzluk falan vız gelir demiyor muyduk?

ağlamak falan yok,kuzucuklarımız strese sokmayın,bilmez kuzular sizin lohusa kuruntusu yaptığınızı da bişi var zanneder kuzularım,çok kızarım o zamannnklava:

Benide eklermisiniz özelden mesaj atamıyorum.
40+3 te 14 haziranda doğdu.
beklenen doğum tarihi 11 haziran.
kilo 3.430 gr.
boy 51cm
erkek Muhammed Ali
sezeryan
durumu çok iyi

Esracım ben de aynı şeyleri düşünüp teselli ediyorum kendimi :) Çok şükür ki bebişlerimiz sağlıklı, isteyip de sahip olamayan o kadar kişi varken bizim bu yaptığımız şımarıklık oluyor, ama geçici hepsi :) allahım sağlık sıhhat versin tüm bebişlere

Ruweydacim seni de ekledim,gozunaydin...
Tum yeni dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum.,hayirli olsun,.anali babali buyusun kuzucuklariniz.

salı günü sat 7:30 da epiduralli sezeryan olacağım, bebeğim biraz iri ,çok korkuyorum eyvahedigeldismile

korkma cnm.doktorum normal doğum olamayacağını soylemişti bende pazartesi gunu sezeryan oldum genel anesteziydi benimkisi ama çok şükür Allahıma herşey yolunda geçti.ameliyat odasına girdiğimde tedrgindim biras ama o herkeste oluyodur sanırım.doktorumun yüzünü görünce karşımda maskesini taktığını gördüm içim rahatlamıştı.doktoruma güveniyodum.bebeğiminde benimde sağlığımız iyi şükür.çarşamba gunude taburcu olduk.illaki ağrı çekiyosun ilk zamanlar ama geçiyor.şimdi biraz hafiflemiş durumda.heleki bebeğini gördükçe unutuyosun bile ona baktıkça değişik duygular hissediyosun.çok güsel birşeymiş annelik.değişik bir duygu tarifsiz....Allah isteyen herkese nasip etsin.şimdi evimizde dünyalar güzeli bir melek var :) kaydirigubbakcemile3

leylecım duy sesimi....
özelden mesaj atamıyorum
kızım dünyaya geldi anca fırsat bulabildim. bilgilerini aşağıya yazdım. eklersen sevinirim. ne zamandır giremiyorum. tüm haziran annelerimiz bebeklerine kavuşmuştur inşallah.
Allah cümlemizin bebeğine sağlık versin, hayırlı eylesin.

doğum haftası 40+2
doğum tarihi 15.06.2010
beklenen doğum tarihi 13.06.2010
boyu 51 cm kilosu 3,650
kız hihoyyyt
bilge :)
sezeryan
durumu çok iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…