kızlar mrb uzun bı yolun sonuna yavaş yavaş gelıyorum.kısmetse persembe gunu kızım bızlerle olcak.detaylı bılgıleerı yazarım yıne.hepınızın yavruları bıran once saglıklı bı sekılde gelsınler
Leylacim gozun aydin canim rabbim anali babli buyutmek nasip etsin insallah nilayimizi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende erken dogum yaptım 3hazıranda olması gereken dogum 25şinde gercekleştı.
Bu arada birkaç gündür evde değildim Sılamı çok merak ediyorum. Haberi olan var mı?
merhaba arkadaşlar bende erken dogum yaptım 3hazıranda olması gereken dogum 25şinde gercekleştı.
cok sagolun kizlar darisi geride kalanlarin basina.kolay dogumlar diliyorum herkese.
the bestcim gozunaydin canim tebrikler,Allah anali babali buyutsun,dogum bilgilerini yazar misin bana seni de listeye ekleyeyim.
Çok sağol canım ya nasıl rahatladım bilemezsin. Maşallah tosunuma az daha dursaymış okula da başlarmış :)olmaz mı denizim,hergün alıyorum haberlerini..
sılam da erenim de gayet iyiler çok şükür..
almanyada 7gün hastanede tutuyorlarmış o yüzden eve geçmediler daha..
merhabalarrrrrrr..oğluşum da merhaba diyor size teyzeleri..:)))
eksik bilgilerimi vereyim...38+3 te doğum yaptım ..poyrazım 3470grve 51cm
maşallah deyin teyzeleri
Amanın kuzularımız adaş olacak :)merhabalarrrrrrr..oğluşum da merhaba diyor size teyzeleri..:)))
eksik bilgilerimi vereyim...38+3 te doğum yaptım ..poyrazım 3470grve 51cm
maşallah deyin teyzeleri
Sağlıkla kolay bir doğum yaparsın inşallah. Dualarımız sizlerle...selam tazecik anneler hepinizin gözü aydın darısı da kalanlara inşallah, bizim sıpa da çarşamba günü geliyo, 02.05.2010 çarşamba sezeryanımız var, 38+2 olacağız o zaman hepimiz için hayırlısı olsun...