2010 Haziran Bebekleri Geliyoooor....

esracım sağlıkla büyüt kızını...tebriklerrrrrr

hepinize çoooooooooooooook teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız hiçbirinizi görmemiş olmama rağmen sevitorum daha kayınvalidem görümcem bile aramamışken sizin mesajlarınız beni çook mutlu etti. zeyhatcım 20 gün küvözde kaldık tatlım

esracım allah analı babalı büyütsün canım

fotoğraflarını paylaşmak istiyorum ama nasıl ekleyeceğim yardımcı olur musunuz

esracim tebrikler nasil sevindim ya,ikinizde iyisinizdir umarim.Allahim anali babali büyütmeyi nasip etsin

Kislarr talar arkadasimizda dun gece normal dogum yapmis ve oglusumuz eren efe 3.100 gr olarak dunyaya gelmis.Bugun topige gelip söyledi.
Ikiside cok iyiymiss evlerine gelmisler bugunn
Topigimizin 4 uncu bebegide dogdu yaniii
Allah anali babali buyutsun talarcim darisi bizlerin basinaaa insallahh :Saruboceq:

Son düzenleme:

aaaaa
allah analı babalı büyütsün....ayy sıra bize geliyor az kaldı....eyvahedigeldismile

çok şükür canım eve allah sağlık versin aceleci bebeğine hep :)

:sinifsinif:
aaa talarda bombayı patlatmış :))) gözü aydın olsun iyi olmalarına sevindim vay be millet teker teker dökülmeye başladı :)))

tebrikler talarcim,gozunaydin,saglikla buyutmek nasip etsin Rabbim...

talar tebrik ederim canım...
Allah sağlıcakla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ne mutlu annişlere sağ salim alıyorlar bebişleri kucaklarına. maşallah. ben de özledim artık oğlumu çok...

ne güzel haziran bebekleri gelmeye başlamış darısı bizlerin başına..... inş. bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız

Bebekleri dörtlemişiz. :) Hayırlı olsun. Zaman azaldıkça heyecan artıyor. ınşallah biz de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almanın mutluluğunu yaşarız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amiiiiiinnn...

allah hepinize sağ salim doğumlar yapmayı nasip etsin.çok kısa sure sonra hayatınız artık asla eskısı gibi olmayacak.çok zor çok yoğun uykusuz ve yorucu özellıkle ilk 3 ay beklıyor sizi.ama onların o cennet kokuları o melek gülümselemeleri herşeyı unutturacak size.hepinizi allah kurtarsın bebişlerinize kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…