2010 Haziran Bebekleri Geliyoooor....

Ayyyy ne güzel ya allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza

a_ilcin çok tebrik ederim allah sağlıkla güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin

bu arada küvözde falan kaldılarmı erken doğum olmuş

zaman ne çabuk geçiyor çok heyecanlandım sıra bize gelmeye başladı

ben ilk bombayı mhtp veya ben patlatırım diye düşüüyordum :)) olmadı

dr aradım canım açılma başlıyor olabilir dedi önemli olan ağrılar dedi..zaten önceki kontrolde çantan hazır bekle bebek olmuş artık her an gelmeye kalkabilir demişti.:)
36 haftalık oldu ya artık durdurmaya çalışmıyomuş drlar...
haber ederim tabi canım...zeyhatta numaram var ona mesaj atarım o size haber verir..eve gelince de hemen yazarım zaten..oğluşum sağlıkla gelsinde görmemişin oğlu olmuş dicekler her yana haber vericem..delikafadulden

:))) aynen canım ya sen ya ben doğurur ilk oluruz diyordum...eh ikinci oluruz artık..kaydirigubbakcemile3

:))) aynen canım ya sen ya ben doğurur ilk oluruz diyordum...eh ikinci oluruz artık..kaydirigubbakcemile3

aynı gün gidiyormuşuz doğuma :))

olurmu olur valla o kadar ortak şey yaşadıkki

topikte okudum hafif kan gelmiş iyki progestronları bıraktın kullanmasaydın allah korusun rahmin daha erken açılmaya başlayabilirdi

bende dün bıraktım senin lekeleri okuyunca bende tırstım benimki zaten açık bakalım ne süpriz olacak

bende hep dua ediyorum acil bişey olursa gündüz olsun diye gece gece macerelarla uğraşmayalım :)) nedense 35. hafta beni çok ürkütüyor sanki doğum olacakmış gibi bir his var içimde

valla kız herşey aynı oldu doğumda aynı gün olabilir hiç şaşırmam..:)))
gece kan geldi o gün öğlen progeatanın sonunu içtim..hızlanırsa açılma şaşmam....
şükür kız bugünlere geldik ...

gözü aydın ilk bebişlerin annesinin.
darısı başımıza artık inşallahkaydirigubbakcemile2
düşündükçe sabırsızlanıyorum yaaakaydirigubbakcemile

hayirlisi insallah canim yeter ki sag salim gelsinler.artik gelisimlerini tamamlamislar zaten cok sukur.

bende bu hafta dogurucam gibime geliyor :)) kizimin haraketleri degisti bi garip oldu yaa 2-3 gundur daha agir,daha guclu haraket ediyor.

Son düzenleme:
ilk bebek gelmiş erken gelmekle birlikte çok şükür iyiler önemli olan da bu
allah analı babalı sağ salim büyütmeyi nasip etsin inş bizlerde sağ salim kucağımıza alırız inş hamile kalmayı beklediğim günler sanki dündü zaman çok hızlı geçiyor benimde 20 günüm var sezeryana ama sanki oğlum o kadar beklemeyecek diyor içimden bir ses şimdi 35+2olduk en azından bu haftayı dolduralım sonra gelsede problem değil diye dua ediyorum hem çok sabırsızlanıyor hemde onu biraz daha içimde tutmak istiyorum...

vallla canım ben 28 i görebilecekmiyim diye hayaller kuarraken şimdi 35 i beğenmiyorum :)) hala biraz daha dursun istiyorum bir hafta daha

ben artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum kasılmalrım ve belim çok kötü oldu bu progestronlar ne iyi ilaçmış allah çıkarandan razı olsun bir gün bıraktık hemen rahimlerimiz gücünü gösterdi :)

bu 35. hafta sinir bir hafta demekki doğum hissine kapılmışız bari tamamlasakta bebeklerimiz hemen kucağımıza gelse

bu 35. hafta sinir bir hafta demekki doğum hissine kapılmışız bari tamamlasakta bebeklerimiz hemen kucağımıza gelse

ayni haftada oldugumuzu dusunmusdum 1 hafta ilerdeymisim senden :))
bugun dr-a gittim gelme ihtimali yok henuz dedi.rahatladim biraz. :Saruboceq:

ilk bebisler gelmis bile ne guzel.. saglıklı sıhhatli mutlu bir hayatları olur insallah... günler ne kadar cabuk gecti yaa akannehir

a_ilcin gözün aydin canim.ne gzel bir haber.hihoyyytAllahim dogumlar basladi,nerelere kacsam:1shok:,hepimiz icin hayirli olsun.ayyy erken falan demeyin kizlar,bu sira bendede var o korku,akannehirerken doguracakmisim gibi,yani 2-3 hafta sonra falan.Allahim simdi olmasin:Saruboceq:,tasiniyorum,ortada kalmak istemem.zamaninda gelsinnnn.leylacim topigin hayirli olsun.Rabbim hepimize saglikla sihhatle bebeklerinizi kucagimiza almayi nasip etsin...........

Esramiz da dogurmus...Hayirli evlat olsun insallah...Cok sevindim.Darisi basimiza

coksagol kanaryam
herkeste oyle hiss var canim ))) psikolojik sanirim,bende de var :)))

esranın minik kızı gelmiş gözü aydın olsun gelsede doğum hikayesini yazsa çok merak ettim :))

kızlar ço duygulandım bende 2009 haziran annesiyim geçen sene bizde bu duyguları yaşıyoduk ya ne zaman oğlum yaşına geldi hiç anlamadım aceleci bebişleri allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kalanlarıda bi avazda vaktinde kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…