2010 Haziran Bebekleri Geliyoooor....

Leylacim gozun aydin canim rabbim anali babli buyutmek nasip etsin insallah nilayimizi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar mrb uzun bı yolun sonuna yavaş yavaş gelıyorum.kısmetse persembe gunu kızım bızlerle olcak.detaylı bılgıleerı yazarım yıne.hepınızın yavruları bıran once saglıklı bı sekılde gelsınler

kızlar mrb uzun bı yolun sonuna yavaş yavaş gelıyorum.kısmetse persembe gunu kızım bızlerle olcak.detaylı bılgıleerı yazarım yıne.hepınızın yavruları bıran once saglıklı bı sekılde gelsınler

Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım, allah kolaylık versin :)

Leylacım gözün aydın. Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.

Bu arada birkaç gündür evde değildim Sılamı çok merak ediyorum. Haberi olan var mı?

merhaba arkadaşlar bende erken dogum yaptım 3hazıranda olması gereken dogum 25şinde gercekleştı.

tebrikler!!!!!
Analı babalı büyüt inşallah leylacım.

cok sagolun kizlar darisi geride kalanlarin basina.kolay dogumlar diliyorum herkese.

the bestcim gozunaydin canim tebrikler,Allah anali babali buyutsun,dogum bilgilerini yazar misin bana seni de listeye ekleyeyim.

Bu arada birkaç gündür evde değildim Sılamı çok merak ediyorum. Haberi olan var mı?

olmaz mı denizim,hergün alıyorum haberlerini..
sılam da erenim de gayet iyiler çok şükür..
almanyada 7gün hastanede tutuyorlarmış o yüzden eve geçmediler daha..

merhaba arkadaşlar bende erken dogum yaptım 3hazıranda olması gereken dogum 25şinde gercekleştı.

canım allah analı babalı büyütsün,tebrik ediyorum..
nasılsınız,bebiş nasıl?

cok sagolun kizlar darisi geride kalanlarin basina.kolay dogumlar diliyorum herkese.

the bestcim gozunaydin canim tebrikler,Allah anali babali buyutsun,dogum bilgilerini yazar misin bana seni de listeye ekleyeyim.

leylacım nasılsın? nilay nasıl? alıştınız mı yeni hayatınıza:)

bu arada sılamın eksik bilgilerini vereyim,
3710gr,54.5 cm :nazar::nazar::nazar:

olmaz mı denizim,hergün alıyorum haberlerini..
sılam da erenim de gayet iyiler çok şükür..
almanyada 7gün hastanede tutuyorlarmış o yüzden eve geçmediler daha..
Çok sağol canım ya nasıl rahatladım bilemezsin. Maşallah tosunuma az daha dursaymış okula da başlarmış :)
Tekrar konuşursan selamımı ilet lütfen. Eren'i koklasın benim için de...

merhabalarrrrrrr..oğluşum da merhaba diyor size teyzeleri..:)))
eksik bilgilerimi vereyim...38+3 te doğum yaptım ..poyrazım 3470gr:nazar: ve 51cm:nazar:
maşallah deyin teyzeleri

selam tazecik anneler hepinizin gözü aydın darısı da kalanlara inşallah, bizim sıpa da çarşamba günü geliyo, 02.05.2010 çarşamba sezeryanımız var, 38+2 olacağız o zaman hepimiz için hayırlısı olsun...

eksik bilgilerimi vereyim...38+3 te doğum yaptım ..poyrazım 3470gr:nazar: ve 51cm:nazar:
maşallah deyin teyzeleri

mhtp maşallah oğluna allah nazarlardan saklasın harika bir bebek çok tatlı tam yemelik

leyla the best mht sılam hepinizi çok tebrik ederim alalh bebekelrinize sağlık mutluluk uzun ömürler versin darısı bizlerin başına

mehtapcım maşallah oğluşumuza:nazar:

naz_83 arkadaşın bilgilerini de girer misin leylacım..
36+6 27 05 2010 da 16 :50 de spinal sez 3080 gr 49 cm

Yeni doğan bebişlerin hepsine maşallah:nazar:.Taze annelere de hayırlı olsun diyorumzemuszemus

maşallah tüm yeni bebişlere:nazar::nazar::nazar:

Analı babalı uzun ömürler diliyorum hepsine!!!

Allah arttırsın zemuszemus

maşallah deyin teyzeleri
Amanın kuzularımız adaş olacak :)
Maşallah bebeğine ve sana.Allahım sağlıklı ve mutlu bir ömür versin inşallah...

selam tazecik anneler hepinizin gözü aydın darısı da kalanlara inşallah, bizim sıpa da çarşamba günü geliyo, 02.05.2010 çarşamba sezeryanımız var, 38+2 olacağız o zaman hepimiz için hayırlısı olsun...
Sağlıkla kolay bir doğum yaparsın inşallah. Dualarımız sizlerle...

X