Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize çoooooooooooooook teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız hiçbirinizi görmemiş olmama rağmen sevitorum daha kayınvalidem görümcem bile aramamışken sizin mesajlarınız beni çook mutlu etti. zeyhatcım 20 gün küvözde kaldık tatlıma_ilcin çok tebrik ederim allah sağlıkla güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin
bu arada küvözde falan kaldılarmı erken doğum olmuş
zaman ne çabuk geçiyor çok heyecanlandım sıra bize gelmeye başladı
ben ilk bombayı mhtp veya ben patlatırım diye düşüüyordum :)) olmadı
esracım allah analı babalı büyütsün canımhepinize çoooooooooooooook teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız hiçbirinizi görmemiş olmama rağmen sevitorum daha kayınvalidem görümcem bile aramamışken sizin mesajlarınız beni çook mutlu etti. zeyhatcım 20 gün küvözde kaldık tatlım
fotoğraflarını paylaşmak istiyorum ama nasıl ekleyeceğim yardımcı olur musunuz
Kislarr talar arkadasimizda dun gece normal dogum yapmis ve oglusumuz eren efe 3.100 gr olarak dunyaya gelmis.Bugun topige gelip söyledi.
Ikiside cok iyiymiss evlerine gelmisler bugunn
Topigimizin 4 uncu bebegide dogdu yaniii
Allah anali babali buyutsun talarcim darisi bizlerin basinaaa insallahh :Saruboceq:
hepinize çoooooooooooooook teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız hiçbirinizi görmemiş olmama rağmen sevitorum daha kayınvalidem görümcem bile aramamışken sizin mesajlarınız beni çook mutlu etti. zeyhatcım 20 gün küvözde kaldık tatlım
Kislarr talar arkadasimizda dun gece normal dogum yapmis ve oglusumuz eren efe 3.100 gr olarak dunyaya gelmis.Bugun topige gelip söyledi.
Ikiside cok iyiymiss evlerine gelmisler bugunn
Topigimizin 4 uncu bebegide dogdu yaniii
Allah anali babali buyutsun talarcim darisi bizlerin basinaaa insallahh :Saruboceq: