2010 Haziran Bebekleri Geliyoooor....

doğum yapan anneleri kutluyorum..maşallah bebişlerine..rabbim hayırlı evlatlar olmayı sağlıkla yaşamlarını sürdürmeyi nasip etsin....darısı başımıza ..bende oğluma biran önce sağlıkla kavuşmayı istiyorum yaaaa:)

maşallah doğan bebişlerin hepsine
allah hepsinin kaderini güzel eyler umarım............
biz ne zaman doğurucazzzzzzz bekliyemiyorum artıkkkk klava: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ultrason görüntülerinden bişi anlaşılmıyo ki.:)...çok merak ediyorum yaaaa.....biran önce sağlıkla kavuştursun rabbim sağlıkla hepimizi..

herkese maşşallah.allah uzun ömürleer versin.darısı bizlerin başına.39+2 oldum ama gelmiyorbizim minik.

coksagol canim Nilayim iyi de daha henuz hastanede o.cok zayif bir bebek oldu.o yuzden hemen cikarmayin dediler.kuzuma her gun serum takiyorlar kendini toparlasin diye.((ben de hergun sutumu sagip goturuyorum yanina.insallah yarin eve cikaricaz fasulyemi...

Silanin ogluna da masallah gercekten.54 sm bi bebek ilk kez duyuyorum.:))) Konusunca benim adimdan da tebrik et onu.cok opuyorum.Gozuaydin olsun....Unutma haaaaa :)))

merhabalarrrrrrr..oğluşum da merhaba diyor size teyzeleri..:)))
eksik bilgilerimi vereyim...38+3 te doğum yaptım ..poyrazım 3470gr ve 51cm
maşallah deyin teyzeleri
masallah canim,cok tatli bir oglun var.Rabbim kotu nazarlardan korusun....
Insallah canim.Kolay dogumlar diliyorum sana.

leyla the best mht sılam hepinizi çok tebrik ederim alalh bebekelrinize sağlık mutluluk uzun ömürler versin darısı bizlerin başına

cok tesekkurler kizlar.Bebeginizi kollariniza almak oyle muhtesem bi duygu ki Allah tum isteyenlere tattirsin bu duyguyu.
mehtapcım maşallah oğluşumuza

naz_83 arkadaşın bilgilerini de girer misin leylacım..
36+6 27 05 2010 da 16 :50 de spinal sez 3080 gr 49 cm
tamam canim hemen ekliyorum

Esracim naz_83 arkadasin bebeginin cinsiyyeti ve ismi de lazim....bilgiler eksik malesef

Allahım doğan tüm bebişlere sağlık sıhhat versin, annelere de geçmiş olsun:) Darısı bizim başımıza inşallah D:

ayy ayy ayyy leylacığım yerim ben o çıtır fasulyemi.
hemen toparlar nilayımız. bak yarın kavuşuyomussun.
miss miss koklarsın yerimize olur mu.opuyorumnanaktan
maşallah kuzuma. evinize ailenize uğur getirecek o çıtır. :asigim:
tekrar kutlarım güzel anne ve babayı. allahım korusun minik yavruyu
.

leylacım fasulyemiz evine gelince onu bolca besler,koynuna alırsın,ohhh piknik tüpü gibi olur okaydirigubbakcemile3
biz de sabırsızlıkla bekliyoruz kuzumuzun eve gelişiniopuyorumnanaktan
hepbirlikte sevgi enerjimizle büyüteceğiz tüm topiğimizin bebişlerini:)
çoğumuz çakma haziran annesi olduk ama:)))
kesin bi yesicamla blackim gerçek haziran annesi olacak:)))))))))

Bebişlerini kucağına alan anneler ne güzel artık bebişler kucakta ama benim daha çok varboshayallersmile

kızlar benımde kıızm duunyya geldı 38+2 3090gr 51cm.sezeryan durumu gayet ıyı beklenen dogum 8 hazıran .27 mayısta dogdu

maşallah kızlar allah analı babalı büyütsün darısı daha doğum yapamayanların başına

kızlar merhaba.kızım ada masal 40+0da cuma sabahı 04:26 da epidural normal doğum ile 3.150 gr 49 cm botunda dünyaya geldi.herşey çok güzeldi.darısı sizlerin başına..

herkese selam biraz geç oldu ama ancak haber verebiliyorum kusura bakmayın oğlumu çok şükür allahıma 1 haziran saat 8:32 de sezeryan ile 49 cm boyunda 3.150 gr olarak doğdu beklenen doğum tarihi 14 haziran dı

sağlıkla büyütün bebişlerinizi.. darısı doğumu bekleyenlerin başına.....

Allah analı babalı büyütsün doğan tüm bebişleri opuyorumnanaktan
Doktorum da bana cuma gününe sezeryan günü verdi, inşallah ben de sağlıkla doğum yapıp aranıza katılırım...

kızlar benımde oğlum 4 haziranda dunyaya geldı 38+1 3300gr 49cm.sezeryan durumu gayet ıyı beklenen dogum 17 haziran

yeni gelen bebekler hosgelmisler....diger bebekler ne zaman gelicekler? mesaj atin bana listemize ekleyeyim miniklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…