2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

evet canım bizim evde buyuk at mı koşturcaz niye oyle anlamadım bir de cift daire birleşik bi gün bi yeri yapıom bi gün bi yeri gerçi kocişim makine tutuo hep sağ olsun ama 3 gun yalvarıyom peşinde
ay çok tanıdık geldi bu cümleler bana :roflol::roflol:

gider alır yerini biliyo 10 tane çıkarır hem. hepsi ütülü çekmecede. bu sefer hepsiyle uğraşırım. her sabah bornoz biyerde tarak başka yerde jölenin kapağı hep açık senağlama

anam dövmek lazım senin kocayı bi sositososito benim kocamın tek falsosu saçını taradığında taraktaki saçları lavoboya atar. ben de saç temizlemeyi pek sevmiyorum saçları uzun da benim herifin. her yer saç luyo. ama tarağı yerine koyar :roflol:

tühhh yazık olmus koltuğa..

gerci ben hiç beceremem utu masasının dısında ütülemeyi nasıl beceriyorsunuz walla imreniyorum

bende beceremediğim için koltuğu yaktımya zaten canım :roflol: :roflol: :roflol: bende deneyim dedim ama olmadı

ayyyyyyyy ne güzellllllll sacları uzunnnnnn Allah sana bagıslasınnnnnn bende kocisime uzattırıyorum simdi ama o hıc ıstemıyorrr

günlerdir büyük süpürge ağı küçüğü tamir ettir diyorum. tamam tamam deyip duruyo. bir hafta olacak evi süpüreli. yarın süpürüp sileecem çok ağır süpürge ama ne yapayım 300 m2 nin kölesiyim

ayyyyyyyy ne güzellllllll sacları uzunnnnnn Allah sana bagıslasınnnnnn bende kocisime uzattırıyorum simdi ama o hıc ıstemıyorrr

sağol canım. benimki erkekte uzun saç sünnettir diyo. ondan uzatıyomuş. çok da yakışıyo kocişimin siyah saçları uzun uzun. baya uzun hemde omuzlarından aşşağıda. benimkilerden azıcık kısa. gerçi evde bi tane lastik tokam kalmadı alıp alıp biyerlerde bırakıyo ama.... olsun ben çok seviyom uzun saçlı kociş :asigim:

HQ butonuyla canım alıntı yapıcakların bitince de sonuncunun alıntı yap butonuna basınca topluca alıyo hepsini

tamam canım cok ise yaradı bu yetişemiyordum

sana kim dedi güzelim 300 m2 :)))

bizimki 318 m2 ama annemler yaptırdı evi benim sucum yokkkkkk

çok yoğun çalışıyo gelsin süpürsün demiyorum toplamöasın da ama dağıtmasa keşke

abooo kız senin ev çoooook büyükmüşşşşş

kızlarrrrrrrrr saat 7:20 benim kocis simdiiiiiiii gelir ben yemek yapmayı unuttummmmmmmm ben kaçarrrrrr

sedef helal olsn sana ya valla iki çoxukla hem işlerni yapıypsun hemde nete vakitr ayırıyosun yemeği ne zman yapıyosun canım ya bende çoxuk yok bişi yok yemeği zar zıor yetiştiriyorum yaa

yemeği kahvaltıdan sonra bişeyler ayarlıyom işleri de belirli bi gün yapıyom komple arada net e bakmala birlikte çünkü oğlum oyun oynuyo normal günde kahvaltıdan sonra da hemen sonra süpürge açarım toz varsa alırım bu kadar hızlı olucan ama kız biz aç aç pasaklı pasaklımı oturuyoz bi gelen olsa naparım zaten yazın misafirim bitmiyoakannehirakannehirakannehirakannehir

evet bitmez misafir mesela bu yaz bebekli birileri gelip şöyle utanmazca 1 ay 2 ay kalabilir yaniiiii hazırlıklı olmak lazım:roflol::roflol:

ben kiracıyım elin evi değil sanki benim. gelen beni ev sahibi sanıyo. o kadar iyi bakarım eve. ama bu evden çok soğudum. yeni taşındık. ben görmeden eşim tutmuştu. daha burdayız yani. benim kociş gösterişi sever. nasıl olsa temizleyen var

tamam canım cok ise yaradı bu yetişemiyordum

sana kim dedi güzelim 300 m2 :)))

bizimki 318 m2 ama annemler yaptırdı evi benim sucum yokkkkkk

sizin evlerin yanında biizm evler kümes kaldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay o evi nasıl ısıtyosunuz kaç para geliyo YESİCA

PEKİ NASIL ısıtıyosunuz ne kadar fatura geliyor bilmiyorumkismile malum doğaz gaz aldı başını gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…