- 3 Ekim 2009
- 1.704
- 19
- 37
-
- Konu Sahibi daemon
- #82.401
ay çok tanıdık geldi bu cümleler bana :roflol::roflol:evet canım bizim evde buyuk at mı koşturcaz niye oyle anlamadım bir de cift daire birleşik bi gün bi yeri yapıom bi gün bi yeri gerçi kocişim makine tutuo hep sağ olsun ama 3 gun yalvarıyom peşinde
gider alır yerini biliyo 10 tane çıkarır hem. hepsi ütülü çekmecede. bu sefer hepsiyle uğraşırım. her sabah bornoz biyerde tarak başka yerde jölenin kapağı hep açık senağlama
ya kızlar nasıl coklu alıntı yapıp cevap veriyorsunuz ben yapamıyorummmmm
tühhh yazık olmus koltuğa..
gerci ben hiç beceremem utu masasının dısında ütülemeyi nasıl beceriyorsunuz walla imreniyorum
ya kızlar nasıl coklu alıntı yapıp cevap veriyorsunuz ben yapamıyorummmmm
ayyyyyyyy ne güzellllllll sacları uzunnnnnn Allah sana bagıslasınnnnnn bende kocisime uzattırıyorum simdi ama o hıc ıstemıyorrr
geçmiş olsun canım. benim ev büyük olduğu için ütü masası da çamaşır askılığı da hep açık.
hoşgeldin bu arada
http://www.hizliresimyukle.com/
ben de aynı şeyi düşünüyorum ev kocaman ne yapıcam bilmem
HQ butonuyla canım alıntı yapıcakların bitince de sonuncunun alıntı yap butonuna basınca topluca alıyo hepsini
günlerdir büyük süpürge ağı küçüğü tamir ettir diyorum. tamam tamam deyip duruyo. bir hafta olacak evi süpüreli. yarın süpürüp sileecem çok ağır süpürge ama ne yapayım 300 m2 nin kölesiyim
günlerdir büyük süpürge ağı küçüğü tamir ettir diyorum. tamam tamam deyip duruyo. bir hafta olacak evi süpüreli. yarın süpürüp sileecem çok ağır süpürge ama ne yapayım 300 m2 nin kölesiyim
pamik hoşgeldin :çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrr saat 7:20 benim kocis simdiiiiiiii gelir ben yemek yapmayı unuttummmmmmmm ben kaçarrrrrr
sedef helal olsn sana ya valla iki çoxukla hem işlerni yapıypsun hemde nete vakitr ayırıyosun yemeği ne zman yapıyosun canım ya bende çoxuk yok bişi yok yemeği zar zıor yetiştiriyorum yaa
yemeği kahvaltıdan sonra bişeyler ayarlıyom işleri de belirli bi gün yapıyom komple arada net e bakmala birlikte çünkü oğlum oyun oynuyo normal günde kahvaltıdan sonra da hemen sonra süpürge açarım toz varsa alırım bu kadar hızlı olucan ama kız biz aç aç pasaklı pasaklımı oturuyoz bi gelen olsa naparım zaten yazın misafirim bitmiyoakannehirakannehirakannehirakannehir
tamam canım cok ise yaradı bu yetişemiyordum
sana kim dedi güzelim 300 m2 :)))
bizimki 318 m2 ama annemler yaptırdı evi benim sucum yokkkkkk
ben kiracıyım elin evi değil sanki benim. gelen beni ev sahibi sanıyo. o kadar iyi bakarım eve. ama bu evden çok soğudum. yeni taşındık. ben görmeden eşim tutmuştu. daha burdayız yani. benim kociş gösterişi sever. nasıl olsa temizleyen var