2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

canım ıkı gün havlu koyma üstüne basına silsin ben olsam öle yaparım hehehehee

ben temizlik yapınca bi ik,i gün dikkat eder. ama ben toplamasam o da üstüne on tane daha atar. örnek olarak yanında eğilip alıyom ama nafile

hiç söylenme ay uy de çaktırmadan yaptığını görsün benim kocada yaradı işe yani bilmiyorum. gerçi artık gerçekten eğilemiyom ya neyse:roflol:

ben ütü de çooooookkkk kötüyüm biri bana öğretsiinnnnnnnn hiç sevmem de zaten.. Ama iyi kötü ütülüyorum ne yapayım

ayyyyy ütü demeyin bana yaa geçen gün bi ütü yapim dedim koltuğu yakıyodum az kalsın eyvahedigeldismile benim ütü masası maşallah eşşek ölüsü gibi kaydirigubbakcemile3 kendim kaldırmayım dedim gardrobumun arkasındaydı iki dakka koltuğun üstünde yapim dedim küçük küçük siyah lekeler oldu pempiş koltuğumda aklıma geldikçe sinir oluyorum

ama görünürde hep bana yardımcı. kadın senin kadar temiz yapamıyo ki hem. evim de çok büyük. çocuk olunca ne yapacam senağlama

kız yesica hakkatten havluyu almaz mı benim koca senin kocana öğretsin kız benim çooook işim olursa yardım olsun diye eve süpürge bile tutuyo ayyy canım kocam:asigim:

Hoş geldinnnnnnnnnnn prenseeeeeeeessssssssssss nasıl gectı gününnnnnn:CüvCüv:

ayyy canımmmmm yaaaa Şeniz Şeniz nasıl geçtin canım her zmanki gibi bişey yapmadan geçirdim koca günü delikafadulden ya kızlar benim canı hiç bişey yapmak istemiyor mutfak işi olsun ev işi olsun havalardanmıdır nedir sizdede ölemi yaa

tühhh yazık olmus koltuğa..

gerci ben hiç beceremem utu masasının dısında ütülemeyi nasıl beceriyorsunuz walla imreniyorum

evde kadın temizlik yaparsa bende yaparım o zaman boşverin kadını:tomato:

kız yesica hakkatten havluyu almaz mı benim koca senin kocana öğretsin kız benim çooook işim olursa yardım olsun diye eve süpürge bile tutuyo ayyy canım kocam:asigim:

sedef helal olsn sana ya valla iki çoxukla hem işlerni yapıypsun hemde nete vakitr ayırıyosun yemeği ne zman yapıyosun canım ya bende çoxuk yok bişi yok yemeği zar zıor yetiştiriyorum yaa

ama görünürde hep bana yardımcı. kadın senin kadar temiz yapamıyo ki hem. evim de çok büyük. çocuk olunca ne yapacam senağlama

evet canım bizim evde buyuk at mı koşturcaz niye oyle anlamadım bir de cift daire birleşik bi gün bi yeri yapıom bi gün bi yeri gerçi kocişim makine tutuo hep sağ olsun ama 3 gun yalvarıyom peşinde

canım ıkı gün havlu koyma üstüne basına silsin ben olsam öle yaparım hehehehee

gider alır yerini biliyo 10 tane çıkarır hem. hepsi ütülü çekmecede. bu sefer hepsiyle uğraşırım. her sabah bornoz biyerde tarak başka yerde jölenin kapağı hep açık senağlama

geçmiş olsun canım. benim ev büyük olduğu için ütü masası da çamaşır askılığı da hep açık.

ben geld,immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
hoşgeldin bu arada

resim yükleme linki nerde yollayım da:uhm:

http://www.hizliresimyukle.com/

ben de aynı şeyi düşünüyorum ev kocaman ne yapıcam bilmem

gider alır yerini biliyo 10 tane çıkarır hem. hepsi ütülü çekmecede. bu sefer hepsiyle uğraşırım. her sabah bornoz biyerde tarak başka yerde jölenin kapağı hep açık senağlama

o zaman direk acındırma pozisyonunu alcan canımmmmmmm

ya kızlar nasıl coklu alıntı yapıp cevap veriyorsunuz ben yapamıyorummmmm

kızla kapatalım bu konuyu. sinirlerim tepeme çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…