benim kociş düzenli. ne verirsem onu giyer. alışveriş sevmez ben seçerim kıyafet alıncaksa o öder
yok koca göbüşüm bez çok alma yoksa aldın mı diye sormuştum bim de yeni doğan var mı bilmiyorumbilmiyorumkismile
hergün yeni bi gömlek yeni pantolan çamaşır kravat. ve zavallı ben hem ilk hem son ütücü oldum
kız seninle herşeyimiz aynı haa benim kocişde aynı valla ne verirsem belki ya etek verirsendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet canım haklısın ya. çok almamak lazım. ama şimdi almasamda eşim kazıkları yer gelir. o yüzden :roflol: öle düşündüm. var ben de gördüm ama primanın. orda jenny diye bi marka vardı sanırım sen onu mu alıyosun. nasıl peki
yok be güzelim benimki düzenli değil korkudan yapıyor bazen evden gidiyorum 3 gün cok seviniyor senle yasarken kendimi kışla da hissediyorum der hep
canım benim eşimde cok dagınıktı bilemezsin ama hiçççç düzen görmemiş mesela kayınvaldemin evinde sokak kapısının yanında dolap olurya ayakkabılar için eski tarz.. onlardan var içini bi ac allta ansıklopediler üstünde karısık karısık atlet don coraplar olur evde 3 erkeklerdı esımler lazım olan ordan secer alır giyer aman o odalarında ki dolabi görsennnnnn offfffffffffff korkarsın ayyyyyyyyy hiç sevmem kac kere düzelttim gene aynı oldu
neyse yeter bu kadar kadının dedikodusunu yaptıgım ayıp oldu
eşim öyle alıstıgı için evde de tıkmaya basladı ve 4-5 ay topladım ben uyardım yapma diye (eşimde markacıdır ben pazardan da giyerim)
sonra baktım aynı karısık gördüğümü attım çöpe ilk 10 gün fark etmedi bende ses etmedim sonra suyum buyum nerde deyınce attım dedim.. o gün bu gündür cillopppp gibi yapar dolabını sağ olsunnnn
bir kere de ayakkabılarını dışarda bırakıyor diye balkondan attımmmm
gerçi ayakkabıları şimdide halının üstünde cıkarıyoooooooo
kız çok uslu benim kocam etek versem onu bile giyer. önemli zamanlarda bana sorar ay ne giyeyim bana hazırlasana giyecek diye :)
bekar evindeyken de bi dolu adam kalıyolardı benim eşim toplayıp düzenliyodu arkalarını hep garibim.
benim kaynanam da biraz seviyo tıkış tıkış yapmayı. gerçi onun evi de küçük ama. çok düzenli değiil:1ninca:
yazık kıııız boşver dağıtsın kıyamam
ah canım beni kaynana tam tersi. elleini bişeye sürdürmezmiş. eşim de tabi kendi evinde olmanın verdiği rahatlıkla döküp saçıyo. eşim de senelerce çekmiş aslında. çünkü benkayınvalidem de diken üstünde otururm bu yüzden. evi tablo gibi. ama bi farkımız var. ben çok da titizimdir. ayakkabı konusunu hiç sorma. bazen yakalıyorum halıya bastığında. kavga kıyamet çıkıyo söz diyo yine aynı. ha buarada ben ayakkabımı dışarda giye çıkarırım. ama o kıyafeti bozulur diye içerde taburede giyer çıkarır. hijyen sıfır..yarın çocuk olacak o zaman ne yapacam bilmem. anasında çok çekmiş diye sesimide çıkaramıyorum ama çok yoruldum. artık iş de yapamıyorum. ev aldı başını gidiyo.
valla benim eşimin kızımın oğlumun eşyaları ayrı ayrı derli toplu oğlum bazen bozuyo o da anne bunu giyim mi diye bozuyo öğrenir mecbur valla kocişim de aynı bunu giysem nasıl olur falan filan ama ütüden bezdim ya artık kocamda yapıyo önceleri sevmezdi başımda 2 çocuk olunca yapıyo hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
benim kociş de içerde çıkarıyodu hatta kapının yanında bırakıyodu. bi haftadır gelir gelmez ben eğilip alıyorum ayakkabılarını gündüz de temizlik yaptım diyorum. iki gündür hem dışarda çıkarıyo hem de alıp ayakkabılığa koyuyo :dance: acıdı göbüşüme heralde:roflol:
aaa o da olmaz tam dayaklık Çok üzgünüm çoookoldu ya. adam yere düşeni bile kaldırmıyo. her sabah havluyu düşürüyo. kaldır demesem kalır yerde :umursamaz:
kızlar gömlekleri bi görseniz. çoğu manşetli. kolunda da çizgi bırakmam hiç. daha da beğenmez. tiril tiril. yaparım üstelik.