2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

tost ye şöyle bollllll kaşarlıııııııı ooooh yanına da bi koca bardak sütttttt süper gider valla akşam üzeri açlığına :):dance:

olabilir bilmiyorumkismile kocişi aradım o gün senin yediğin şeyden yesm daha güzel olur ama. adını yazmayım şimdi. kızların canı çekmesin

kendi kendime oynuyom :roflol: eşim sabah erkenden gelip akşam da geç gelir. çok yoğun çalışıyo zavallı

ben gidiyom ağdacıya valla. zaten kendim yapmak istesem de yapamam ki göremiyorum bile :roflol::roflol: zaten kendin çok kasılırsın yapma bence git aldır bi yerde 5 dkda bitiyo

gittim bu sefer

ya biliyorum tatlım 5 dakkada alıyorlar ama ne bilim açmaya çekiniyorum hadi onu geç mikrop kaparım diye güvenemiyuorum her yere öle güzel hem evime yakın hemde bühçeme uygun bi yerde bulamadım geçen ay kendim yaptım ama nasl yaptım gelde bana sor normalde ben makina şle alırım orasını bile ama yedekte ağda almıştım makina ile yapamam diye iytiki almışım ağpdayı onunda yapim dedim perişan oldum kan ter içinde kaldım yaaa şekilden şekile girdim ağdacıya bi gelin ağdası için gitmiştim bi daa gitmedim ama bu ay gitsem iyi olucak galiba

tost ye şöyle bollllll kaşarlıııııııı ooooh yanına da bi koca bardak sütttttt süper gider valla akşam üzeri açlığına :):dance:
slm haziran anneleri
kasarlimi:1shok:kasar yiyebiliyormusunuz siz.kasarin yenilmemesi gerektigini biliyorum ben.bence yemeyin.kasar pastirma sucuk.bunlar icin biraz daha sabredin kizlar.

olabilir bilmiyorumkismile kocişi aradım o gün senin yediğin şeyden yesm daha güzel olur ama. adını yazmayım şimdi. kızların canı çekmesin

yaaa öyle deme üzülürüüüüm canım mı çektiiiii ver adresini ısmarliyim internetten getirsinler kız kapına

ben üstü epilasyon ya da ağda altı jilet. yapamıyorum zaten altları alırsam ağdayla ölürüm. kanıyo her yerim .başkasına da yaptıramam çok utanırım

slm haziran anneleri
kasarlimi:1shok:kasar yiyebiliyormusunuz siz.kasarin yenilmemesi gerektigini biliyorum ben.bence yemeyin.kasar pastirma sucuk.bunlar icin biraz daha sabredin kizlar.

sosis pastırma neysede kaşar ne alaka ya yiyoruz tabi ben her sabah kahvaltısında yiyorum neden yenmiyor nedir bunun uygun açıklması nedenş yani çok merak ettşm şahsen :1shok:

kızlar ya size bişey sorucam siz ağda işinizi nasıl hallediyorsunuz bu aya kadar kendim aldım ama artık alamıcam galiba ağüdacıya gitmeyde istemiyorum napsam yaa siz napıuyosunuzzzzz

ben hep epilasyon yaptım hehe göremediği yerleri ayna ile hallettim:kedi::kedi::kedi:

slm haziran anneleri

kaşarın bi sakıncası yok diye biliyorum. en sakıncalı olan sosis ve salam onlar çiğ çünkü. sucuk çok canınız çekmedikçe yemeyin diyolar. markasına güzendiğin sürece hepsini yiyebilirsin
ben yine de salam ve sosis yemiyorum hiç. zaten sucuk da sevmem. pastırma yiyince de heryerim pastırma kokuyo iğrenç

ben üstü epilasyon ya da ağda altı jilet. yapamıyorum zaten altları alırsam ağdayla ölürüm. kanıyo her yerim .başkasına da yaptıramam çok utanırım

ayy canım jiletle uğraşılırmı yaa iki ğünde bi çıkar ben bi alıyorum bir ay rahatım ama alışmayada bağlıu tabi tenin hassas demmeki ama jiletle öle yanları araları dereleri ayrıntılı nasıl alıyosunuz bende onu anlamıyorum sonuçta muyane olmadan önce iyivce bi temizlemek lazım o bölgeyi malum öle bi ışık tutuyorki doktor orayı invcelerken ne var ne yok meydana çıkıyor delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiyom canlarım hiiiiiç param kalmamıııııış şeyyyyyyyyyyyyy bana değil çocuklarım için istiyom hiç kendime istermiyim aaaaaaaaaa:asigim::1shok:

toksaplazma riskinden dolayı bildiğim kadarıyla. toksaplazma çiğ etten geçiyo kızlar. ya da çiğ et yemiş kediden. toksaplazma grip gibi bir virüs ama hamilelikte tehlikeli. asıl taşıyıcısı fare. kediler fare yiyo diye kediden geçer diye bi yaygınlık vardır. ama sokakaki kediler bile yavruyken geçiriyo bu hastalığı sonra da bağışıklık kazanıyo.
bi ineğin toksaplazma kapması çoooook zor bi ihtimal. et yemez çünkü inek. o yüzden sütünde de olma ihtimali çok düşük. eğer kutu süt almıyosanız bi köyden falan geliyosa kaynatın güzelce sütü bişeycik olmaz.

ben hep epilasyon yaptım hehe göremediği yerleri ayna ile hallettim:kedi::kedi::kedi:

8ayda ayna mayda kar etniyor ya zaten o ayna ile ben bişe anlamıyorum annem aynayı koy diyor ama onu koyana kadar dokunarak byluurum hem anaya bakmaya çalış hem ağdayı yapıştırmaya çalış üfffff daha çok yoruluyorum ben epilasyon dediğin ağda heralde çünki biz bursalılar epilasyonu iğne yada lazer ile yapılana diypruz normal evde yapılana ağda diypruz boshayallersmile

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiyom canlarım hiiiiiç param kalmamıııııış şeyyyyyyyyyyyyy bana değil çocuklarım için istiyom hiç kendime istermiyim aaaaaaaaaa:asigim::1shok:

kız ben sana kurban olurum ne istersen alırım sanaaaaaa. montofon ineğim benim :roflol::roflol::roflol:

ay bi gidemedim yatmaya gidiyom bu sefer. yatıcam tv karşısındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız ben sana kurban olurum ne istersen alırım sanaaaaaa. montofon ineğim benim :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kız bildiğin braun silk epil varya çok iyi benim için başta acıyo ama alışınca azalıyoyerimseniben

ne bu ya biri laf atıp kafımızı kurcayıp gidiyor lmaz: aa siz kaşarmı yiyorsunuz çok zararlı dedi çıktı gitt anlamadım neden mantıklı bi sebebini yazarak sölemiyo belki oda bilmiyodur neden zararlı olduğunu ya kulaktan dolma şeylerle aklımızı bulandırmıyın herşeyden nem kapıyoruz zaten kaydirigubbakcemile3

bende kalkıyom yeter çayın yanına bişeyler yapiiiiiim kısır falancokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…