tost ye şöyle bollllll kaşarlıııııııı ooooh yanına da bi koca bardak sütttttt süper gider valla akşam üzeri açlığına :):dance:
aynen canım ya aynennnn bizimde 150 metre kare c,varı bende evim büyük diye temizlemesi zor oluyor diye söleniyorum öle bi evi temizlemeyi hayal bile edemiyorum akannehir akannehir akannehir akannehir o evde ço güzel saklanbaç oynanır valla delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben gidiyom ağdacıya valla. zaten kendim yapmak istesem de yapamam ki göremiyorum bile :roflol::roflol: zaten kendin çok kasılırsın yapma bence git aldır bi yerde 5 dkda bitiyo
gittim bu sefer
slm haziran anneleritost ye şöyle bollllll kaşarlıııııııı ooooh yanına da bi koca bardak sütttttt süper gider valla akşam üzeri açlığına :):dance:
olabilir bilmiyorumkismile kocişi aradım o gün senin yediğin şeyden yesm daha güzel olur ama. adını yazmayım şimdi. kızların canı çekmesin
slm haziran anneleri
kasarlimi:1shok:kasar yiyebiliyormusunuz siz.kasarin yenilmemesi gerektigini biliyorum ben.bence yemeyin.kasar pastirma sucuk.bunlar icin biraz daha sabredin kizlar.
kızlar ya size bişey sorucam siz ağda işinizi nasıl hallediyorsunuz bu aya kadar kendim aldım ama artık alamıcam galiba ağüdacıya gitmeyde istemiyorum napsam yaa siz napıuyosunuzzzzz
slm haziran anneleri
kasarlimi:1shok:kasar yiyebiliyormusunuz siz.kasarin yenilmemesi gerektigini biliyorum ben.bence yemeyin.kasar pastirma sucuk.bunlar icin biraz daha sabredin kizlar.
yaaa öyle deme üzülürüüüüm canım mı çektiiiii ver adresini ısmarliyim internetten getirsinler kız kapına
ben üstü epilasyon ya da ağda altı jilet. yapamıyorum zaten altları alırsam ağdayla ölürüm. kanıyo her yerim .başkasına da yaptıramam çok utanırım
ben hep epilasyon yaptım hehe göremediği yerleri ayna ile hallettim:kedi::kedi::kedi:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiyom canlarım hiiiiiç param kalmamıııııış şeyyyyyyyyyyyyy bana değil çocuklarım için istiyom hiç kendime istermiyim aaaaaaaaaa:asigim::1shok:
kız ben sana kurban olurum ne istersen alırım sanaaaaaa. montofon ineğim benim :roflol::roflol::roflol:
8ayda ayna mayda kar etniyor ya zaten o ayna ile ben bişe anlamıyorum annem aynayı koy diyor ama onu koyana kadar dokunarak byluurum hem anaya bakmaya çalış hem ağdayı yapıştırmaya çalış üfffff daha çok yoruluyorum ben epilasyon dediğin ağda heralde çünki biz bursalılar epilasyonu iğne yada lazer ile yapılana diypruz normal evde yapılana ağda diypruz boshayallersmile