- 4 Mart 2010
- 1.351
- 3
- Konu Sahibi daemon
- #82.381
ben geld,immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben temizlik yapınca bi ik,i gün dikkat eder. ama ben toplamasam o da üstüne on tane daha atar. örnek olarak yanında eğilip alıyom ama nafile
ben geld,immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
ben ütü de çooooookkkk kötüyüm biri bana öğretsiinnnnnnnn hiç sevmem de zaten.. Ama iyi kötü ütülüyorum ne yapayım
yesicacım çok zor işimiz.. Ben bir de gecen yıl bel fıtıgından ameliyat oldum yapamıyorum agır temızlık eeeeee kadın alsan anca ayda 1-2 bazen hiç alamıyoruz cunku izmirde 90 dan asagıya gelmıyorlar bir de iyi olmuyor anca cam siincegı zaman alıyorum artık
belim sakat oldugu için kızıyorum ev derli toplu dursun bak o zaman rahat oluyorum evde diyorum ama 3 seneden sonra anca yenı yenı alısıyor huyuma o da haftada bir bende senin gibi dürtüyorum..
Hoş geldinnnnnnnnnnn prenseeeeeeeessssssssssss nasıl gectı gününnnnnn:CüvCüv:
ayyyyy ütü demeyin bana yaa geçen gün bi ütü yapim dedim koltuğu yakıyodum az kalsın eyvahedigeldismile benim ütü masası maşallah eşşek ölüsü gibi kaydirigubbakcemile3 kendim kaldırmayım dedim gardrobumun arkasındaydı iki dakka koltuğun üstünde yapim dedim küçük küçük siyah lekeler oldu pempiş koltuğumda aklıma geldikçe sinir oluyorum
kız yesica hakkatten havluyu almaz mı benim koca senin kocana öğretsin kız benim çooook işim olursa yardım olsun diye eve süpürge bile tutuyo ayyy canım kocam:asigim:
ama görünürde hep bana yardımcı. kadın senin kadar temiz yapamıyo ki hem. evim de çok büyük. çocuk olunca ne yapacam senağlama
canım ıkı gün havlu koyma üstüne basına silsin ben olsam öle yaparım hehehehee
ayyyyy ütü demeyin bana yaa geçen gün bi ütü yapim dedim koltuğu yakıyodum az kalsın eyvahedigeldismile benim ütü masası maşallah eşşek ölüsü gibi kaydirigubbakcemile3 kendim kaldırmayım dedim gardrobumun arkasındaydı iki dakka koltuğun üstünde yapim dedim küçük küçük siyah lekeler oldu pempiş koltuğumda aklıma geldikçe sinir oluyorum
hoşgeldin bu aradaben geld,immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
resim yükleme linki nerde yollayım da:uhm:
ben de aynı şeyi düşünüyorum ev kocaman ne yapıcam bilmemama görünürde hep bana yardımcı. kadın senin kadar temiz yapamıyo ki hem. evim de çok büyük. çocuk olunca ne yapacam senağlama
gider alır yerini biliyo 10 tane çıkarır hem. hepsi ütülü çekmecede. bu sefer hepsiyle uğraşırım. her sabah bornoz biyerde tarak başka yerde jölenin kapağı hep açık senağlama
o zaman direk acındırma pozisyonunu alcan canımmmmmmm