2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

benim kocişinde üniversitede iken uzunmuş kulaklarını geçiyomuşyerimseniben

PEKİ NASIL ısıtıyosunuz ne kadar fatura geliyor bilmiyorumkismile malum doğaz gaz aldı başını gidiyo

canım aylık yakıtla 1000 e geliyo. aidatı hi söylemeyim. bu ev kömürle eskisi doğalgaza yeni geçmişti. dedim ya eşim saçar çok varmış gibi. yakında duvarları yiycez. maraş gibi yerde kiraya bak. ist olsa neyse

alatariel küçük evin kıymetini bil. sank, çok eşyamız var sanki nüfusumuz 10

ay bizim ev 140 metre kare ama benim temizlerken canım çıkıyo siz ne yaptınız. bu ev bile kocaman. doğalgaz parasından kafamızı kaldıramıyoz biz

güneş enerjisi de yok. elektrik aldı başını gidiyo

bana sorsalar ilk oturduğumuz ev 90 metrekareydi. oooh hemen temizleniyodu çok seviyodum. bu ev biraz daha büyük yetişemiyom her yer cam sil sil bitmiyo ama 300 metrekarelik ede de oturamam heralde ölürüm ben o evde

ay bizim ev 140 metre kare ama benim temizlerken canım çıkıyo siz ne yaptınız. bu ev bile kocaman. doğalgaz parasından kafamızı kaldıramıyoz biz

aynen canım ya aynennnn bizimde 150 metre kare c,varı bende evim büyük diye temizlemesi zor oluyor diye söleniyorum öle bi evi temizlemeyi hayal bile edemiyorum akannehir akannehir akannehir akannehir o evde ço güzel saklanbaç oynanır valla delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kavga edince süper olur evi ikiye bölersin rahatlıkla kimse kimseyi görmez. kaydirigubbakcemile3

almasa da geldiğinde alır canım .bu arada onlar kimin ayakları ya çok şirin tombalak tombalak. başağın mı yoksa?

başağın değil ama başağın ayaklarıda aynı böyle tombik tombik bunu başağa patik yaparım diye aldım bi yerde

bana sorsalar ilk oturduğumuz ev 90 metrekareydi. oooh hemen temizleniyodu çok seviyodum. bu ev biraz daha büyük yetişemiyom her yer cam sil sil bitmiyo ama 300 metrekarelik ede de oturamam heralde ölürüm ben o evde

benim gibi perişan olursun işte senağlama

başağın değil ama başağın ayaklarıda aynı böyle tombik tombik bunu başağa patik yaparım diye aldım bi yerde

yerim kız ben başağın ayaklarını. ısıra ısıra yerim cokacimcoook

ben biraz gidip uzanıcam karnım taş gibi hala kociş erken gelicekmiş bugün allahtan 9 gibi gelirim dedi. o gelene kadar uzanıyım kalkıp yemek yaparım sonra da mirmirmirmir

kızlar ya size bişey sorucam siz ağda işinizi nasıl hallediyorsunuz bu aya kadar kendim aldım ama artık alamıcam galiba ağüdacıya gitmeyde istemiyorum napsam yaa siz napıuyosunuzzzzz

kızlar ya size bişey sorucam siz ağda işinizi nasıl hallediyorsunuz bu aya kadar kendim aldım ama artık alamıcam galiba ağüdacıya gitmeyde istemiyorum napsam yaa siz napıuyosunuzzzzz

ben gidiyom ağdacıya valla. zaten kendim yapmak istesem de yapamam ki göremiyorum bile :roflol::roflol: zaten kendin çok kasılırsın yapma bence git aldır bi yerde 5 dkda bitiyo

gittim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…