2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kaç paket yeni doğan almalı ki

yesicacım bi paket yeter çok alma ya olmazsa bebişin tontiş olursa ya da pişik yaparsa sakın alma derim şimdilik bi tane yeter molfix de iyi ama alışveriş yaparken ayrı ayrı almıyım dedim aldım pişik yapmıyo bim de ki:icecream::icecream::icecream:

kıssss gel gel bayılırım süslemeye makyaj yapmayaaaaaaa gellllllllllll de kocisin sevmiyorsa ne yapcaz topa koymasın beniii eyvahedigeldismile

sağol dadlum. kocişim tekstilci çok da zevkli. gözümü kapatırım o bana bişey alacaksa. şanslıyım. o süslü taşlı değil ama tarz şeyleri sever. ev kıyafet dolu. ben de çok düşkünümdür. ekmek su gibi benim için kıyafet. iki büyük göbüşü kimse topa sığdıramaz. biz onu koyarız kaydirigubbakcemile5

ay çok midem bulanıyo karnım taş gibi oldu elim ayağım buz kesti bi anda

ohhhhh ne güzel walla benim kıyafet dolabım o kadar geniş değilllllll ((

gel kocaların işlerini değiştirelim seninki eczacı olsun benimki tekstilci

VERİN dükkan anahtarlarınıııııııııııııı lülülülülülü

ay çok midem bulanıyo karnım taş gibi oldu elim ayağım buz kesti bi anda

bana midem bulanıyo demeeeee. şimdi ağzıma sakız aldım. berbat bi durumdayım. canım biraz kalk evin içinde yürü kan dolaşımın hızlansın. pekmez ye 2 kaşık.

bu arada daha benimkinin giyeceği atleti bile ben secerim hayatta gidip alamaz da beceremez de gider çooooookkkk komik seyler alır gelir haha bi fotolarını cekip yollasam kendine aldıklarını catlarsın gülmekten sanki liseye gidiyor halaaaa

bana midem bulanıyo demeeeee. şimdi ağzıma sakız aldım. berbat bi durumdayım. canım biraz kalk evin içinde yürü kan dolaşımın hızlansın. pekmez ye 2 kaşık.

pekmez yersem iyice midem bulanırbilmiyorumkismile tatlıyla hiç aram yok

pekmez yersem iyice midem bulanırbilmiyorumkismile tatlıyla hiç aram yok

al benden de o kadar. ısınırsın diye söyledim. diyene bak ben de yiyemiyoum. tahin de ısıtır seni canım. olmazsa acılı bişeyler ye

limonata yapabilirmisin limon varsa yap giderir:ecrin_bebek:
şu şeker taramasından beri limondan da tiksindim aç karna veriyolar ya öffff

al benden de o kadar. ısınırsın diye söyledim. diyene bak ben de yiyemiyoum. tahin de ısıtır seni canım. olmazsa acılı bişeyler ye

acı da hiç yiyemem . tahin de şimdi içimi bayar. of ben çok fena bi moda girdim yine ne istiyom bimiyom ne yapayım bilmiyom

iç çamaşırları ben alırım genelde. almazsam en pahalısını alır. kıyafet çok dedim canım ama dolabım çok geniş değil. tıkış tıkış oluyo. ben de düzen hastasıyım. eşim de dağınık hergün kavga var evde :mymeka: dolaptan bişey alıyo hurraaa herşey aşağı :umursamaz:

yesica bi öneri demiştim duydun mu aldın mı bez

bana şeker taramasında limon vermediler. boyum senin kadar uzun değil diye belki :1no2:

benim kociş düzenli. ne verirsem onu giyer. alışveriş sevmez ben seçerim kıyafet alıncaksa o öder

anam evdeyim bim dekini söylüyosun de mi. akşam eşim olurda erken gelirse alırız

yok koca göbüşüm bez çok alma yoksa aldın mı diye sormuştum bim de yeni doğan var mı bilmiyorumbilmiyorumkismile

hergün yeni bi gömlek yeni pantolan çamaşır kravat. ve zavallı ben hem ilk hem son ütücü oldum

bana şeker taramasında limon vermediler. boyum senin kadar uzun değil diye belki :1no2:

kan aldılar önce. sonra 2 limonla bi pet şişeye limonata yaptılar içine de 50 gr glikoz koydular. bi saat sonra yine kan aldılar. ama o bir saat ölüm gibiydi. midem yandı hep. bi de aç karna gel dediler aç aç limonatayı içince midem oldu bulamaç böhh hatırlayınca biile fena oluyom

göbüşün daha güzel ondan olabilirnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…