- 18 Mart 2009
- 3.117
- 1
- 42
- Konu Sahibi daemon
- #82.341
kaç paket yeni doğan almalı ki
Ben 2 paket 1 alayım 1 paket de 2 numarasını alayım şimdilik diyorum sizce nasıl olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıssss gel gel bayılırım süslemeye makyaj yapmayaaaaaaa gellllllllllll de kocisin sevmiyorsa ne yapcaz topa koymasın beniii eyvahedigeldismile
sağol dadlum. kocişim tekstilci çok da zevkli. gözümü kapatırım o bana bişey alacaksa. şanslıyım. o süslü taşlı değil ama tarz şeyleri sever. ev kıyafet dolu. ben de çok düşkünümdür. ekmek su gibi benim için kıyafet. iki büyük göbüşü kimse topa sığdıramaz. biz onu koyarız kaydirigubbakcemile5
ay çok midem bulanıyo karnım taş gibi oldu elim ayağım buz kesti bi anda
bana midem bulanıyo demeeeee. şimdi ağzıma sakız aldım. berbat bi durumdayım. canım biraz kalk evin içinde yürü kan dolaşımın hızlansın. pekmez ye 2 kaşık.
pekmez yersem iyice midem bulanırbilmiyorumkismile tatlıyla hiç aram yok
pekmez yersem iyice midem bulanırbilmiyorumkismile tatlıyla hiç aram yok
şu şeker taramasından beri limondan da tiksindim aç karna veriyolar ya öfffflimonata yapabilirmisin limon varsa yap giderir:ecrin_bebek:
al benden de o kadar. ısınırsın diye söyledim. diyene bak ben de yiyemiyoum. tahin de ısıtır seni canım. olmazsa acılı bişeyler ye
bu arada daha benimkinin giyeceği atleti bile ben secerim hayatta gidip alamaz da beceremez de gider çooooookkkk komik seyler alır gelir haha bi fotolarını cekip yollasam kendine aldıklarını catlarsın gülmekten sanki liseye gidiyor halaaaa
yesica bi öneri demiştim duydun mu aldın mı bez
iç çamaşırları ben alırım genelde. almazsam en pahalısını alır. kıyafet çok dedim canım ama dolabım çok geniş değil. tıkış tıkış oluyo. ben de düzen hastasıyım. eşim de dağınık hergün kavga var evde :mymeka: dolaptan bişey alıyo hurraaa herşey aşağı :umursamaz:
benim kociş düzenli. ne verirsem onu giyer. alışveriş sevmez ben seçerim kıyafet alıncaksa o öder
anam evdeyim bim dekini söylüyosun de mi. akşam eşim olurda erken gelirse alırız
bana şeker taramasında limon vermediler. boyum senin kadar uzun değil diye belki :1no2: