kıslar gunaydın..
ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..
şu harfleri yutma garialsanaalsanasmile
kimse sennen ilgilenmeyince topuklarsın da şimdi sen sempatiksalakcinni
eşin sana düşkün diilmi ilgilenmiyormu sennee benımkı hep ılgılenır duskunlukten tasıyamıyorum artıkk benneesempatiksalakcinni
buz mavisi odayı soğuk gösterebilir ben söyleyeyim. bebek odasına bak bu rengi kullanabilirsin daha sıcak durur
oturma odan için birşey diyemeyeceğim eşyalarına uyuyorsa güzel gider. sonuçta sıcak bir renk
kız ben taşlarla falan uğraşamam ben görgusuz zengınım benım her yerım altun. evım bıle altın kaplama, dişlerim dırnaklarım herbı yanım afedersin. aklinialirimsmile
kız ben taşlarla falan uğraşamam ben görgusuz zengınım benım her yerım altun. evım bıle altın kaplama, dişlerim dırnaklarım herbı yanım afedersin. aklinialirimsmile
ayy kıyamammtememmmm fakirlikten oda gariiiisempatiksalakcinni
geçmiş olsun daecim
bak şimdi eline 100 lük banknotları alıp tarabyaya gidiyorsun. herhangi bir kulübe girip paraları oynayanlara saçıyorsun
2 güne kadar ağrın sızın kalmaz.
BENİM OĞLUMUN ODASI BU RENK
GERÇİ BİRAZ KİRLENDİ ARTIK HAFİF KOYULAŞMIŞ delikafadulden
AMA NİSAN SONUNDA TÜM EVİ BOYATICAM
AYNI RENGİ YAPICAM DEĞİŞTİRMİYCEM OĞLİŞİMİN ODASININ RENGİNİ
YALNIZ YATAK ODAMIN RENGİNİ DEĞİŞTİRİCEM
BANADA FİKİR VERİN NE RENK YAPSAM
YATAK ÖRTÜM VE PERDELERİM BAL KÖPÜĞÜ
NE RENK YAPSAM ACABA CADIARZUCADIARZU
kimse sennen ilgilenmeyince topuklarsın da şimdi sen sempatiksalakcinni
benim oğlumun odası bu renk
gerçi biraz kirlendi artık hafif koyulaşmış delikafadulden
ama nisan sonunda tüm evi boyatıcam
aynı rengi yapıcam değiştirmiycem oğlişimin odasının rengini
yalnız yatak odamın rengini değiştiricem
banada fikir verin ne renk yapsam
yatak örtüm ve perdelerim bal köpüğü
ne renk yapsam acaba cadıarzucadıarzu
vay beah, aşka bak. peki son durum ne, hala birlikteler mi?
Heee ben de aynen öyle. Manikür pedikür falan yaptırdım mı para vermiyom. Kalıntılar fazlasıyla karşılıyor ücreti geçen manikürcü kız araba almış benim kesilen tırnaklardan. Allah razı olsun abla senden diyordu...
burdayımm yıvrummDaee nerde yahuu?
hee evet olabulurr dun az pere harcadım ondan olsa gerekdaee bildim ben
sen zengin hastalıgına yakalanmışsın sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinniHehh gelmiş. Takıl yewrum buraya kalmaz bişiciğinn tıssslamadan
kocam ılgılenmez olurmu saat bası ısyerındned kalkıpgelıyo bana bakıyo
eşin sana düşkün diilmi ilgilenmiyormu sennee benımkı hep ılgılenır duskunlukten tasıyamıyorum artıkk benneesempatiksalakcinni
ay canım 100 lık degıl de 200 luk banknotumuz var hep acaba aynı etkıyı gostertırmısempatiksalakcinnigeçmiş olsun daecim
bak şimdi eline 100 lük banknotları alıp tarabyaya gidiyorsun. herhangi bir kulübe girip paraları oynayanlara saçıyorsun
2 güne kadar ağrın sızın kalmaz.
ayy kıyamamm
fakirlikten alamıyomus harfleriiii :roflol:
kıslar gunaydın..
ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..
heeeee arkamdn tıslamayın ama haaaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?