:roflol::roflol::roflol:
Nan sen zenginmisin fakir misin? ona göre konuşacam senle, klasımı sarsamam
gunaydın herkese.bısey sorıyım yıne sızlere ıstanbul bejı dıye bır renk var oturma odasına olurmu sızce aldım ama cok kararsızım.bebek odasınada buz mavısı aldım nasıl olur sızce degıstıremmı yoksam.
al kız al onu da al...yaladın yuttun çarşıyı.
3-5 az kızzzzeşime solımde buodayı bana satn alsın 3-5 tanee cok begendımmm dekoruynan falan
kızım ben zengınım unuttun mu bebeem... o kadar param var kı bebegımı içimde bıle tutabılıyorum o kadarr yani zemuszemus
günaydıın :ecrin_bebek: bej güzel bi renk ama istanbul bejine sen söyleyince baktım biraz koyumu :uhm: :uhm: benim beyfendinin odası da buz mavisii kaydirigubbakcemile2
bu renk buz mavısının bır koyusu galıba ıst mavısı dıye gecıyordu katalogta
eşime solımde buodayı bana satn alsın 3-5 tanee cok begendımmm dekoruynan falan
tam dizi film gibi olmuş sizinkilerin hikayesi
zaten 4. ye de evlenselerdi ben burada düşüp bayılacaktım annen gene iyi yapmış evlenmemiş.
yanlız nasıl bir aşk varsa aralarında bir türlü ayrılamamışlar o çok ilginç
yatak koruyucu alan oldu mu?
gunaydın herkese.bısey sorıyım yıne sızlere ıstanbul bejı dıye bır renk var oturma odasına olurmu sızce aldım ama cok kararsızım.bebek odasınada buz mavısı aldım nasıl olur sızce degıstıremmı yoksam.
ben dogurmucam bu çocugu ustune 2. yapcam ıçerıde göz kulak olsun kardeşine diye sempatiksalakcinni
benim dijital tartım ve mikrodalga fırınım var düşün artık gerisini kızım
meyve sıkacağım,robotum hatta plazmam bile varda sölemiyim artık için ezilmesin...:1closedeyes:
haa ay sekerım cözemedım olayı kafa allk bullk bı ezngınz bı fakır bizler neymişz yahuuu:):roflol: ama sendee swrskı taslrdn falan vrdı dımıı
daee bildim benkıslar gunaydın..
ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..
3-5 az kızzzz
biraz daha stok yapıver
kullanır kullanır atarsın
ya da biz gariplere verirsin sempatiksalakcinni
haa ay sekerım cözemedım olayı kafa allk bullk bı ezngınz bı fakır bizler neymişz yahuuu:):roflol: ama sendee swrskı taslrdn falan vrdı dımıı
kıslar gunaydın..
ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..
Ben almayı düşünüyorum, şu sıvı geçirmeyenlerden. Ne olur ne olmaz diye
ben de o su geçirmezlerden arıyorum şimde de merak ettim alan var mı diye.
kullananlar çok memnun mutlaka al diyorlar...
kıslar gunaydın..
topuklar burdaa tıssssssssssslar da burda sempatiksalakcinniKızlar ya younluktan yazamadım.Kimler burdaymış kımler.sempatiksalakcinniBende iş younluğundan doğuramıcam bu gidişle.Benım yerımede doğuran çıkarmı kızlar.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?