DÜNDEN BERİ BİR MASRAF DAHA ÇIKTI GÜLME ÇİZGİLERİMİ BOTOKS YAPTIRMAM LAZIMMM kaydirigubbakcemile3
günün ilk saatlerinde malzeme topluyorum duyferimsempatiksalakcinni
hem bugün haftanın enlerini acıklıcam birzdan
aslında benim aklımdaki de o amakum beji yap gitsin ya hiç düşünme bence.
hem ferah oluyor hem her renge gidiyor
sağol tatlımişlermin arasınds ara ara takip ediyorumm canım bal rengiyse benimde krem filli boyanın leylak rengine bak çok hoş olur
annene bi alkış canımyok şimdi artık ayrı dünyaalardalar (ayy bu konudada geyik ypılmaz ama ben kendimi tutamıyom bugünklava: klava: klava:) babam vefat etti canım
En son barıştıktan sonra yine küstüler sonra o sırada babamın sağlığı bozuldu şeker hastası oldu bir bacağını kaybetti annem çok üzüldü yine barıştı bu olayın üzerine 6 sene babama baktı o 6 sene hayatlarının en iyi dönemiydi babam protes kullanarak normal hayatına döndü işine gücüne sarıldı adamcağız tam düzeldi kötü alışkanlıklarını bıraktı ama maalesef ömrü yetmedi (bu arada kötü alışkanlıktan kastım karı kız alkol falan değil bizimkilerin boşanma nedeni hep babamın kumar oynamasıydı )
bence de toparlanalımhaydi hepberaber toparlanalım
hop hop hihoyyyt hihoyyyt
alamazsın kızım sen cok pahalı oacılcak birasdan merk etme sennn elhh dunku su senın taslı plazma vardı ya fotosunu koysana esıme gondercem baksnda hemen bı buyugunu alsn evımızeee
al anam alzengüüün arkadaşlaraa bi soruum varr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bu park yatak işini çözemedim.. çözsem parası neyse basıp alıcam ama sempatiksalakcinni mothercarede baktım, bi kat var üstte.. ordaki bayan bunun üstüne bi battaniye serip yatırabilirsiniz sert yerde yatmalı dedi.. bi de şiltemidir nedir ondan gösterdi bunu da alabilirsiniz üstüne diye.. bu şilte gerekli bişi mi.. park yatak 250 şilte de 100ün üzerinde sanırım.. nasıl sizce :uhm: :uhm:
Canım bana biraz pahalı geldi. Ben kraftın park yatağını 185 e aldım. Şiltesi falan da içinde.
başın sağolsun canım. Tam roman ama gerçekten. Son 6 sene annenin bakması da yine çok etkileyici gerçek sevgi varmış aralarında demek ki...
Boşver kuşum benim ofisim var alırım ben yanımda işe seni
ayy ben de koysam artık bir tane yedek iyi olacakbence de toparlanalım
millet deli diyecek valla
zaten tuvalete gitmekten bıktım
birazdan gitmeme gerek kalmayacak altıma kaçıracam çünkü
neyseki çantamda hep yedek bir çamaşırım var
ne olur ne olmaz diye :lepi::lepi:
aha koltuğuma sıksıkı oturdum seni bekliyorummmm patlat bir bombaaaaaa :1ninca:
aha geliyur bekleyin accukeveettt haftanın enlerini bekliyoruzzzzzz
alamazsın kızım sen cok pahalı o
benim kocam arada karanlık işler yapıyoda öle alıyoz
gelsin biara bizimkinin yanına istersen seninki
silah falan kaçırırlar
beyaz kadın ticareti yaparlar ne bilim
sektör çok
al anam al
ne bulursan al
yok şimdi artık ayrı dünyaalardalar (ayy bu konudada geyik ypılmaz ama ben kendimi tutamıyom bugünklava: klava: klava:) babam vefat etti canım
En son barıştıktan sonra yine küstüler sonra o sırada babamın sağlığı bozuldu şeker hastası oldu bir bacağını kaybetti annem çok üzüldü yine barıştı bu olayın üzerine 6 sene babama baktı o 6 sene hayatlarının en iyi dönemiydi babam protes kullanarak normal hayatına döndü işine gücüne sarıldı adamcağız tam düzeldi kötü alışkanlıklarını bıraktı ama maalesef ömrü yetmedi (bu arada kötü alışkanlıktan kastım karı kız alkol falan değil bizimkilerin boşanma nedeni hep babamın kumar oynamasıydı )
gunaydın guzel annısler ve mınıklerı:CüvCüv:
kotu bır gecenın ardından sımdı ıyım..
gecelerı uyuyamıyorum:gitme:
allahtan cok sıcaklara kalmadıksempatiksalakcinni
sensıcım ınsalalh fıkır degıstırmez senın kocıs..
yatasın uyku setı cok guzelmıs..
bence kacırma.kalıtelı olarak soylemeye hıc gerek yok..
bebısın buyuyene kadr ıdsare eder hatat ıkıncı cougunuda buyutur
besıgımız alsaydık bende alırdım.sempatiksalakcinni
leach yatak koruyucu ben alcam..cunku bebısler maalesf cok ısedıklerı ıcın yatagımı mahvetmek ıstemıyorum..
kendı yatagınada alcam..beıık ıcınde satılıyor yatak koruyucular
en azından kotu seyler yaparsa cıkartır onu yıkarım dıye dusunuyorum..
aha geliyur bekleyin accuk
:roflol::roflol::roflol:DÜNDEN BERİ BİR MASRAF DAHA ÇIKTI GÜLME ÇİZGİLERİMİ BOTOKS YAPTIRMAM LAZIMMM kaydirigubbakcemile3
Ayyy bu fakirlik başa bela valla. bi renk bile kalmamış bana... taam be renksiz takılcam ben... zaten renk benim için fazla lüks... :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ama sen bana cevap vercen mi..
ayy ben de koysam artık bir tane yedek iyi olacak
daha kaçırma durumum yok
zengin oldugumdan zamanında o bölgedeki kaslarımı iiy çalıştırmısım sempatiksalakcinni
Ayyy bu fakirlik başa bela valla. bi renk bile kalmamış bana... taam be renksiz takılcam ben... zaten renk benim için fazla lüks... :roflol::roflol::roflol:
Ama sen bana cevap vercen mi..
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ölecem yaaaayy ben de koysam artık bir tane yedek iyi olacak
daha kaçırma durumum yok
zengin oldugumdan zamanında o bölgedeki kaslarımı iiy çalıştırmısım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?