2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

istanbul beji mi bej lerin hepsı gusel oluyr cnm ben kum bejı yapmstm evımn her tarafını eskı halı buz mavısydı degstrdm ama cocuk odasına gusel olabılrr

buz mavisi odayı soğuk gösterebilir ben söyleyeyim. bebek odasına bak bu rengi kullanabilirsin daha sıcak durur

oturma odan için birşey diyemeyeceğim eşyalarına uyuyorsa güzel gider. sonuçta sıcak bir renk

kız elhamraaaaaa dün zengindin en son bana taşlı lcd alıyodun ya bugün niye tarlaya düştün bebeğem rolleri karıştırma kızzzzzzzzzzzzzzz

ıııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden

yatak koruyucu alan oldu mu?

Almadım canım ama almayı düşünüyorum. henüz bi araştırma yapmadım. Su geçirmeyeninden mi alsam kararsızım o konuda :uhm:

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

Allah seni var yaaa gebercem şimdi gülmekten. Benim kız da anneme 2 gündür noluyo diycek

günaydıın :ecrin_bebek: bej güzel bi renk ama istanbul bejine sen söyleyince baktım biraz koyumu :uhm: :uhm: benim beyfendinin odası da buz mavisii kaydirigubbakcemile2

Canım ya bende evlenirken bir kız kardeşim olsun okadar çok istedim ki anlatamam gerçi 2 kzı 2 erkek yapma şansımız yok ama ben 2 çocuk istiyorum keşke ikiz olsun diye hep dua ettim ama oğlum tek gelmek istedi :) Arkadaşlar dostlar bir yere kadar yanımızda oluyr malesef eşim bir arkadaşı yaşadı geçen hafta tek çocuk annesi tek çocuk babası tek çocuk allahım kimsenin başına vermesin çocuk annesini kaybettii etrafında sadece arkadaşları vardı ailede kimse yok çünkü

bu renk buz mavısının bır koyusu galıba ıst mavısı dıye gecıyordu katalogta

benim kız zaten kendini şaşırdı 2 gündür.. sempatiksalakcinni
ben burda ıııııııııııııııııııı
o içerde ıııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

vay beah, aşka bak. peki son durum ne, hala birlikteler mi?

eşime solımde buodayı bana satn alsın 3-5 tanee cok begendımmm dekoruynan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…