• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol:

Nan sen zenginmisin fakir misin? ona göre konuşacam senle, klasımı sarsamam

benim dijital tartım ve mikrodalga fırınım var düşün artık gerisini kızım
meyve sıkacağım,robotum hatta plazmam bile varda sölemiyim artık için ezilmesin...:1closedeyes:

gunaydın herkese.bısey sorıyım yıne sızlere ıstanbul bejı dıye bır renk var oturma odasına olurmu sızce aldım ama cok kararsızım.bebek odasınada buz mavısı aldım nasıl olur sızce degıstıremmı yoksam.

Canım mobilyaların ne renk? Uyumsuz olunca hoş durmaz. Boğmasın renkler birbirini.

al kız al onu da al...yaladın yuttun çarşıyı.

ıııııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden

kızım ben zengınım unuttun mu bebeem... o kadar param var kı bebegımı içimde bıle tutabılıyorum o kadarr yani zemuszemus

haa ay sekerım cözemedım olayı kafa allk bullk bı ezngınz bı fakır bizler neymişz yahuuu:):roflol: ama sendee swrskı taslrdn falan vrdı dımıı:D

bu renk buz mavısının bır koyusu galıba ıst mavısı dıye gecıyordu katalogta

tam ismini bende bilmiyorum canım. netten buldum gönderdim hemen :)

eşime solımde buodayı bana satn alsın 3-5 tanee cok begendımmm dekoruynan falan

koş kız koş geç kaldın almak için.
bak yoksa başka zenginler senden önce koşup alacak sempatiksalakcinni

tam dizi film gibi olmuş sizinkilerin hikayesi
zaten 4. ye de evlenselerdi ben burada düşüp bayılacaktım annen gene iyi yapmış evlenmemiş.
yanlız nasıl bir aşk varsa aralarında bir türlü ayrılamamışlar o çok ilginç

benim babamda şeytan tüyü vardı herhalde bide aralarında 16 yaş var dedem vermemiş annemi kaçarak evlenmiş deli annem

yatak koruyucu alan oldu mu?

yok ben almadım çünkü bebeğim beşiğinin yatağı gelmedi henüz boyutunu bilemedim almadım. ama beşik için almıcam zaten alt açma bezleri varya primanın çarşafın altına onu yaycam. Sonra bebeğime yatak alınca ona göresini alırım . Bide kendi yatagımınki su geçirmez değil onu değiştirmek lazım bu çocuklar illaki anne babalarını yatayında uyuyorlar çünkü ama daha erken alırım bi ara

gunaydın herkese.bısey sorıyım yıne sızlere ıstanbul bejı dıye bır renk var oturma odasına olurmu sızce aldım ama cok kararsızım.bebek odasınada buz mavısı aldım nasıl olur sızce degıstıremmı yoksam.

ıstanbul beji ne yaa ben bi kum beji biliyom onuda tek geçerim çok güzel bi renk

ben dogurmucam bu çocugu ustune 2. yapcam ıçerıde göz kulak olsun kardeşine diye sempatiksalakcinni

Allah canını almasın emi senin :roflol::roflol::roflol:

kıslar gunaydın..

ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..

benim dijital tartım ve mikrodalga fırınım var düşün artık gerisini kızım
meyve sıkacağım,robotum hatta plazmam bile varda sölemiyim artık için ezilmesin...:1closedeyes:

mikrodalgam benmde var dugnmde hedıye aldılr bana ıcınn camını kırdım hava atmak gıbı olmasında bıdahada kullanamadm dıjıtal tartıda ucuza dıye almstm 1 hafta anck kullnbldm plazma bızdede var bozuldu yenısı alcazzz taslı dııl ama sendekı gıbı:) ha meyve sıkcagım yok robotum yok tek parca blendırım bile yok kız bırk robotuuuuusempatiksalakcinni harbiden bebege nasıl corba yapcm ben

haa ay sekerım cözemedım olayı kafa allk bullk bı ezngınz bı fakır bizler neymişz yahuuu:):roflol: ama sendee swrskı taslrdn falan vrdı dımıı:D

şu harfleri yutma garialsanaalsanasmile

kıslar gunaydın..

ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..
daee bildim ben
sen zengin hastalıgına yakalanmışsın sempatiksalakcinni

Kızlar ya younluktan yazamadım.Kimler burdaymış kımler.sempatiksalakcinniBende iş younluğundan doğuramıcam bu gidişle.Benım yerımede doğuran çıkarmı kızlar.sempatiksalakcinni

3-5 az kızzzz
biraz daha stok yapıver
kullanır kullanır atarsın

ya da biz gariplere verirsin sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni
bakarız artıkk size verceme sokaga atarm cnmm fakırlerle ne ugrsczzz gerçi neyse sizin aldıklrınızı begenmıyorm zevkszler vereyım en ıyısı sızeee benn taaaaaammm

kız ben taşlarla falan uğraşamam ben görgusuz zengınım benım her yerım altun. evım bıle altın kaplama, dişlerim dırnaklarım herbı yanım afedersin. aklinialirimsmile

kıslar gunaydın..

Hehh gelmiş. Takıl yewrum buraya kalmaz bişiciğinn tıssslamadan

kıslar gunaydın..

eşin sana düşkün diilmi ilgilenmiyormu sennee benımkı hep ılgılenır duskunlukten tasıyamıyorum artıkk benneesempatiksalakcinni

Kızlar ya younluktan yazamadım.Kimler burdaymış kımler.sempatiksalakcinniBende iş younluğundan doğuramıcam bu gidişle.Benım yerımede doğuran çıkarmı kızlar.sempatiksalakcinni
topuklar burdaa tıssssssssssslar da burda sempatiksalakcinni

heç gıdesım yok ama dersım var, 1 saat surmez, gelcem kaynatmayın he kaydirigubbakcemile4

Back
X