2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerden baktın bej rengıne buz mavısı guzel durdumu boyanınca

istanbul beji yazdım googlea koyu gibi geldi bana ama boya markasına göre de değişiyodur.. CADIARZU bebişin odasının rengi bizim çok içimize sindiii.. soğuk renkler bebeği sakinleştiriyomuş zaten.. e erkek de olunca buz mavisi yaptık.. daha doğrusu boyanın adı buz mavisi diye geçmiyo.. boyayınca biraz daha açık durduğundan buz mavisi gibi bir renk oldu aklinialirimsmile koçtaştan almıştık biz markasını hatırlamıyorum ama rengin adı akvaryumdu yerimseniben

:roflol::roflol:

garip özgemdee dünkü kuzen faciyasından tam toparlanamadı

kıslar gunaydın..

ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..

Günaydın dae. Hoşgeldin, geçmiş olsun..
Bide bişi soracağım kaç gündür ama gülmekten unutuyorum hep...
Sizin bu haziran anası listesine beni de yazın, ne yapmam gerekiyoo, nereye başvuracağım, bide fasfakirlik kağıdı gerekiyo mu mıhtardan..

:roflol::roflol::roflol:

kızz elhh bugünkü performansın düşük ısınma turlarımııı yoksaaa beklenen bombaları alalım sempatiksalakcinni

acılcak birasdan merk etme sennn elhh dunku su senın taslı plazma vardı ya fotosunu koysana esıme gondercem baksnda hemen bı buyugunu alsn evımızeee

rengini değiştirrrrklava:klava:klava:

daem günaydın kuşummm hihoyyyt
yivruuummmmmmaklinialirimsmile

oo süper 100 lük banknotlarla 2 günde iyileşiyorsan 200 lüklerle 2 saate kalmaz ayaklanırsın hihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
zengınlıgın cozmedıgı sey yok
ay sımdı malıkanemısın camını actırdım acıl durumlar ıcın yanıbasımda duran 200luk baknot cuvalını camdan asagı attım da kendıme geldımaklinialirimsmile

kızz elhh bugünkü performansın düşük ısınma turlarımııı yoksaaa beklenen bombaları alalım sempatiksalakcinni

günün ilk saatlerinde malzeme topluyorum duyferimsempatiksalakcinni
hem bugün haftanın enlerini acıklıcam birzdan

zengüüün arkadaşlaraa bi soruum varr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bu park yatak işini çözemedim.. çözsem parası neyse basıp alıcam ama sempatiksalakcinni mothercarede baktım, bi kat var üstte.. ordaki bayan bunun üstüne bi battaniye serip yatırabilirsiniz sert yerde yatmalı dedi.. bi de şiltemidir nedir ondan gösterdi bunu da alabilirsiniz üstüne diye.. bu şilte gerekli bişi mi.. park yatak 250 şilte de 100ün üzerinde sanırım.. nasıl sizce :uhm: :uhm:

Canım bana biraz pahalı geldi. Ben kraftın park yatağını 185 e aldım. Şiltesi falan da içinde.

başın sağolsun canım. Tam roman ama gerçekten. Son 6 sene annenin bakması da yine çok etkileyici gerçek sevgi varmış aralarında demek ki...

ahh be güneşim senin yazdıkların sayesinden işyerinden beni tıssslıcaklarrr anıra anıra gülmek istiyorumm

Boşver kuşum benim ofisim var alırım ben yanımda işe seni

canım sen bılgılerını bana ozelden yaz ben lısteye hıssettırmeden eklıyorum
ukla bozduda lısteyıo degısıklık anında sılınıyokaydirigubbakcemile3

ılköğretim çocuklarına okutmak için, içinde Atatürk’ün olmadığı Türkçe kitabı” yaptılar, Danıştay durdurdu.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

birilerının hevesı kursagında kalmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…