nerden baktın bej rengıne buz mavısı guzel durdumu boyanınca
kum beji yap gitsin ya hiç düşünme bence.
hem ferah oluyor hem her renge gidiyor
ay canım 100 lık degıl de 200 luk banknotumuz var hep acaba aynı etkıyı gostertırmısempatiksalakcinni
daem günaydın kuşummm hihoyyyt
burdayımm yıvrumm
hee evet olabulurr dun az pere harcadım ondan olsa gerek
sempatiksalakcinni
kocam ılgılenmez olurmu saat bası ısyerındned kalkıpgelıyo bana bakıyo
acaba benı annememı bıraksa
havada guzel kaynanamgıllede alısverıse cıkarım
ay canım 100 lık degıl de 200 luk banknotumuz var hep acaba aynı etkıyı gostertırmısempatiksalakcinni
ahh be güneşim senin yazdıkların sayesinden işyerinden beni tıssslıcaklarrr anıra anıra gülmek istiyorumm
kıslar gunaydın..
ben zengınım ama bu gece uyuyamadım cok fena kramp gırdı kac kere bacaklarıma gece kalkıp agladım kac saat bı yandan oksuruk mahvettı benı..
kızz elhh bugünkü performansın düşük ısınma turlarımııı yoksaaa beklenen bombaları alalım sempatiksalakcinni
haydi hepberaber toparlanalımgarip özgemdee dünkü kuzen faciyasından tam toparlanamadı
kızz elhh bugünkü performansın düşük ısınma turlarımııı yoksaaa beklenen bombaları alalım sempatiksalakcinni
haydi hepberaber toparlanalım
hop hop hihoyyyt hihoyyyt
rengini değiştirrrrKızlar ya şimdi az önce müdürüm kalktı geldi yanıma, bu kadar çok neye gülüyorsun çook merak ettim... Bize de anlat biz de gülelim dedi...
Ben tabi şey, eee, hık modunda.. Neyse ki kafa bi adam sorun olmadı ama.. Söyledim ben de böyle böyle diye..
Hepiniz hamilesiniz madem dikkat edinde gülerken doğurmayın diyo...
ben tabi gene ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı modunda....
:roflol::roflol::roflol:
yivruuummmmmmaklinialirimsmile
daem günaydın kuşummm hihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
oo süper 100 lük banknotlarla 2 günde iyileşiyorsan 200 lüklerle 2 saate kalmaz ayaklanırsın hihoyyyt
zengüüün arkadaşlaraa bi soruum varr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben bu park yatak işini çözemedim.. çözsem parası neyse basıp alıcam ama sempatiksalakcinni mothercarede baktım, bi kat var üstte.. ordaki bayan bunun üstüne bi battaniye serip yatırabilirsiniz sert yerde yatmalı dedi.. bi de şiltemidir nedir ondan gösterdi bunu da alabilirsiniz üstüne diye.. bu şilte gerekli bişi mi.. park yatak 250 şilte de 100ün üzerinde sanırım.. nasıl sizce :uhm: :uhm:
yok şimdi artık ayrı dünyaalardalar (ayy bu konudada geyik ypılmaz ama ben kendimi tutamıyom bugünklava: klava: klava:) babam vefat etti canım
En son barıştıktan sonra yine küstüler sonra o sırada babamın sağlığı bozuldu şeker hastası oldu bir bacağını kaybetti annem çok üzüldü yine barıştı bu olayın üzerine 6 sene babama baktı o 6 sene hayatlarının en iyi dönemiydi babam protes kullanarak normal hayatına döndü işine gücüne sarıldı adamcağız tam düzeldi kötü alışkanlıklarını bıraktı ama maalesef ömrü yetmedi (bu arada kötü alışkanlıktan kastım karı kız alkol falan değil bizimkilerin boşanma nedeni hep babamın kumar oynamasıydı )
ahh be güneşim senin yazdıkların sayesinden işyerinden beni tıssslıcaklarrr anıra anıra gülmek istiyorumm
sempatiksalakcinni gül kuşum güll allah aglatmasınnn hepiciğimiziii
canım sen bılgılerını bana ozelden yaz ben lısteye hıssettırmeden eklıyorumGünaydın dae. Hoşgeldin, geçmiş olsun..
Bide bişi soracağım kaç gündür ama gülmekten unutuyorum hep...
Sizin bu haziran anası listesine beni de yazın, ne yapmam gerekiyoo, nereye başvuracağım, bide fasfakirlik kağıdı gerekiyo mu mıhtardan..
:roflol::roflol::roflol:
ılköğretim çocuklarına okutmak için, içinde Atatürk’ün olmadığı Türkçe kitabı” yaptılar, Danıştay durdurdu.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?