yaw benim nedense ayılara karşı bir antipatim var..
benim kızın da hiçbirşeyini ayılı almadım.. bilmiyorumkismile
adamcağız nasıl içli dua ettiyse olmuş bak :)) ayy annene de yazık 3 erkekle nasıl başa çıkmış zamanında
oğlu olacak ya gitmiş mavi set bulmuş. :dilcikar:
insan gelinini düşünür önce ona çeyiz dizer ama nerdeeee. bak fakirsen söyle içgüveysi alacağım oğlunusempatiksalakcinni
şaka maka fiyatıda uygunmuş alacaksan kaçırma
Seviyom sevmem mi kuzucum... Gel öpüjjeeemmm Şeniz
Akşam kendi kendime vicdan yaptım bi ara. Belki kızın öyle bi amacı yoktur falan diye. Ama sonradan hemen vicdanımı rahatlattım iyi niyetli olsa ne öyle anten taksın çekemeyen falan yazardı ne de millet onun yazdığı şeyden birbirini kırıp dökerken
Arkadaşlar ben böyle bişey yazdım ama yanlış anlaşıldı amacım o değildi falan derdi.
Ama o naptı aşağıda yazılanları okudu okudu sonra gerçek anlaşılınca da tıssssssss
Sonra da anten manten. Anam biz çift çanak taksak da seni anlayamayız ki kötükedihüso
Kız sen adanalımısın :) Abbowwww deyip duruyon bizim gibi :)
haftaya cuma 30 olcem
sankim vakit yaklaşıyor kızlareyvahedigeldismile
Benim de antipatim var ama ayaklı şehir ayılarına.
Ben de para yok, sadece beğeniyorum. sen alsana oğluma bunu sempatiksalakcinni
hahahahaha bazen bende senin gibi düşünüyorum
bence yaşla alakalı bir durum henüz bazı şeyleri idrak edemiyor . belki onu da anlamak lazım bilemiyorum ki :sm_confused:
malatyalıyım şekerim ama bizim orada da çok kullanılır bu laf.
avrupa yakasındaki dilber hala konuşurken bizim köydeki kadınlar konuşmuş gibi oluyor zaten sempatiksalakcinni
kız anasına böyle laflar edilir mi tuuuuuu...
gidip zenginin oğluna vereyim kızımı da gör sen. savarovsky taşlı yatakta yatarlar kocasıyla .ağızlarında gümüş emzikle hem de
:hulya:haftaya cuma 30 olcem
sankim vakit yaklaşıyor kızlareyvahedigeldismile
kızlar yaaaaa birileri bizim yerimize bişiler yapıyo ya omu çok zenginmişş anlamadım sositososito
hahaha tııııııııssss lovfun.
Tek çocuk yapmak 80'lerde modaydı, gösterişti. Sizinkiler epey modernmiş demekki
Hadi canim yeme beni zenginlerin az cocugu olur,
fakirlerin cocugu bol olur benim anam 8 cocuk dogurmus.
baaamı örüyon guneşimsempatiksalakcinni
Şimdi geyik bi yana ben size işin özünü anlatayım annem ben yaşıma girince hamile kalmış ama o sırada ben çok ağır tehşisi koyulamayan bir hastalık geçirmişim sürekli bayılma nöbetleri geçiriyormuşum ve doktorlar genetik olma ihtimali yüksek deyip annemin ikinci gebeliğini sonlandırmışlar. Sonra ben 3,5 yaşında tamamen iyileşince ve genetik bişey olmadığı anlaşılınca 2. çocuğa karar verdiler annem 6. ayılık hamileyken düşük yaptı. sonrası tam roman ben 7 yaşındayken boşandılar bir sene sonra tekrar evlendiler annem hemen istemedi tabi çocuk yapmak yine bişey olur diye sonra tamam karar verdiler bu sefer yine boşandılar ben 5 e gidiyordum orta 1 de tekrar evlendiler sonra lise birde son kez boşandılar ben babamı üniversiteye gidene kadar hiç görmedim ondan sonra . Bu boşanmalar yüzündende 2. çocuk olmadı birtürlü. en son barışmalarında ben 18 yaşındaydım ve babam 57 yaşındaydı bide annem ben bu adamla birdaha nikah masasına oturmam deyince kardeş defteride kapanmış oldu
şimdi geyik bi yana ben size işin özünü anlatayım annem ben yaşıma girince hamile kalmış ama o sırada ben çok ağır tehşisi koyulamayan bir hastalık geçirmişim sürekli bayılma nöbetleri geçiriyormuşum ve doktorlar genetik olma ihtimali yüksek deyip annemin ikinci gebeliğini sonlandırmışlar. Sonra ben 3,5 yaşında tamamen iyileşince ve genetik bişey olmadığı anlaşılınca 2. çocuğa karar verdiler annem 6. Ayılık hamileyken düşük yaptı. Sonrası tam roman ben 7 yaşındayken boşandılar bir sene sonra tekrar evlendiler annem hemen istemedi tabi çocuk yapmak yine bişey olur diye sonra tamam karar verdiler bu sefer yine boşandılar ben 5 e gidiyordum orta 1 de tekrar evlendiler sonra lise birde son kez boşandılar ben babamı üniversiteye gidene kadar hiç görmedim ondan sonra . Bu boşanmalar yüzündende 2. çocuk olmadı birtürlü. En son barışmalarında ben 18 yaşındaydım ve babam 57 yaşındaydı bide annem ben bu adamla birdaha nikah masasına oturmam deyince kardeş defteride kapanmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?