2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaw benim nedense ayılara karşı bir antipatim var..
benim kızın da hiçbirşeyini ayılı almadım.. bilmiyorumkismile

Benim de antipatim var ama ayaklı şehir ayılarına.

Ben de para yok, sadece beğeniyorum. sen alsana oğluma bunu sempatiksalakcinni

haftaya cuma 30 olcem
sankim vakit yaklaşıyor kızlareyvahedigeldismile

hahahahaha bazen bende senin gibi düşünüyorum
bence yaşla alakalı bir durum henüz bazı şeyleri idrak edemiyor . belki onu da anlamak lazım bilemiyorum ki :sm_confused:

Kız sen adanalımısın :) Abbowwww deyip duruyon bizim gibi :)

malatyalıyım şekerim ama bizim orada da çok kullanılır bu laf.
avrupa yakasındaki dilber hala konuşurken bizim köydeki kadınlar konuşmuş gibi oluyor zaten sempatiksalakcinni

ben çok beğendim ya bu uyku setini haftasonu indirim var derken bu fiyata mı yine 127 liranın üzerinden demi indirim var acaba öyleyse alıyım hemen bu da yedek olur

Benim de antipatim var ama ayaklı şehir ayılarına.

Ben de para yok, sadece beğeniyorum. sen alsana oğluma bunu sempatiksalakcinni

kız anasına böyle laflar edilir mi tuuuuuu...
gidip zenginin oğluna vereyim kızımı da gör sen. savarovsky taşlı yatakta yatarlar kocasıyla .ağızlarında gümüş emzikle hem de

:) ee malatya adana yakın zaten :) Tarsus mersinlilerde herşeye heye derler :)

hahaha tııııııııssss lovfun.

Tek çocuk yapmak 80'lerde modaydı, gösterişti. Sizinkiler epey modernmiş demekki

Hadi canim yeme beni zenginlerin az cocugu olur,
fakirlerin cocugu bol olur benim anam 8 cocuk dogurmus.

Şimdi geyik bi yana ben size işin özünü anlatayım annem ben yaşıma girince hamile kalmış ama o sırada ben çok ağır tehşisi koyulamayan bir hastalık geçirmişim sürekli bayılma nöbetleri geçiriyormuşum ve doktorlar genetik olma ihtimali yüksek deyip annemin ikinci gebeliğini sonlandırmışlar. Sonra ben 3,5 yaşında tamamen iyileşince ve genetik bişey olmadığı anlaşılınca 2. çocuğa karar verdiler annem 6. ayılık hamileyken düşük yaptı. sonrası tam roman ben 7 yaşındayken boşandılar bir sene sonra tekrar evlendiler annem hemen istemedi tabi çocuk yapmak yine bişey olur diye sonra tamam karar verdiler bu sefer yine boşandılar ben 5 e gidiyordum orta 1 de tekrar evlendiler sonra lise birde son kez boşandılar ben babamı üniversiteye gidene kadar hiç görmedim ondan sonra . Bu boşanmalar yüzündende 2. çocuk olmadı birtürlü. en son barışmalarında ben 18 yaşındaydım ve babam 57 yaşındaydı bide annem ben bu adamla birdaha nikah masasına oturmam deyince kardeş defteride kapanmış oldu

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrr :hulya:

Canım gerçekten roman gibi ...

Benim salak müdür yine iş kitledi bana lmaz:
Paramla dövücem onu ağzını burnunu yırtıcam ama zenginlik beni bozmadı dua etsin :dilcikar:
Gelicem kızlar şu işimi bitirimm hele

ayyyyyy roman gibi kızzz
hayırlısı olsun ama sen kzına bir kardeş düşün
kardeşsizliği sen daha iyi bilirsin gerçi

buqün 31.haftama qirdimmmm :dance:

kız elhamraaaaaa dün zengindin en son bana taşlı lcd alıyodun ya bugün niye tarlaya düştün bebeğem rolleri karıştırma kızzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…