• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın herkese.bısey sorıyım yıne sızlere ıstanbul bejı dıye bır renk var oturma odasına olurmu sızce aldım ama cok kararsızım.bebek odasınada buz mavısı aldım nasıl olur sızce degıstıremmı yoksam.

istanbul beji mi bej lerin hepsı gusel oluyr cnm ben kum bejı yapmstm evımn her tarafını eskı halı buz mavısydı degstrdm ama cocuk odasına gusel olabılrr

gunaydın herkese.bısey sorıyım yıne sızlere ıstanbul bejı dıye bır renk var oturma odasına olurmu sızce aldım ama cok kararsızım.bebek odasınada buz mavısı aldım nasıl olur sızce degıstıremmı yoksam.

buz mavisi odayı soğuk gösterebilir ben söyleyeyim. bebek odasına bak bu rengi kullanabilirsin daha sıcak durur
mgd3793-6pc-bed-set.jpg

oturma odan için birşey diyemeyeceğim eşyalarına uyuyorsa güzel gider. sonuçta sıcak bir renk

kız elhamraaaaaa dün zengindin en son bana taşlı lcd alıyodun ya bugün niye tarlaya düştün bebeğem rolleri karıştırma kızzzzzzzzzzzzzzz

ıııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden

yatak koruyucu alan oldu mu?

Almadım canım ama almayı düşünüyorum. henüz bi araştırma yapmadım. Su geçirmeyeninden mi alsam kararsızım o konuda :uhm:

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

Allah seni var yaaa gebercem şimdi gülmekten. Benim kız da anneme 2 gündür noluyo diycek

günaydıın :ecrin_bebek: bej güzel bi renk ama istanbul bejine sen söyleyince baktım biraz koyumu :uhm: :uhm: benim beyfendinin odası da buz mavisii kaydirigubbakcemile2

Aynen canım hele babacığımı kaybedince nedemek olduğunu iyice anladım o yüzden bende bebişimi yanlız büyütmek istemiyorum . Allah nasip kısmet ederse istiyorum ikinci bebeği ama tabi tamamen nasip hayırlısıyla ik göz ağrımı bir kucağıma alayımda gerisini Rabbim bilir.

Bu arada arkadaşlar gönüllü kardeş kardeşler zorunlu arkadaş derler benim hayatımda hep gönüllü kardeşlerim oldu allahtan ama yinede isterdim bi kardeşim olsun.

Canım ya bende evlenirken bir kız kardeşim olsun okadar çok istedim ki anlatamam gerçi 2 kzı 2 erkek yapma şansımız yok ama ben 2 çocuk istiyorum keşke ikiz olsun diye hep dua ettim ama oğlum tek gelmek istedi :) Arkadaşlar dostlar bir yere kadar yanımızda oluyr malesef eşim bir arkadaşı yaşadı geçen hafta tek çocuk annesi tek çocuk babası tek çocuk allahım kimsenin başına vermesin çocuk annesini kaybettii etrafında sadece arkadaşları vardı ailede kimse yok çünkü :(

buz mavisi odayı soğuk gösterebilir ben söyleyeyim. bebek odasına bak bu rengi kullanabilirsin daha sıcak durur
mgd3793-6pc-bed-set.jpg

oturma odan için birşey diyemeyeceğim eşyalarına uyuyorsa güzel gider. sonuçta sıcak bir renk

bu renk buz mavısının bır koyusu galıba ıst mavısı dıye gecıyordu katalogta

ıııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden

Allah seni var yaaa gebercem şimdi gülmekten. Benim kız da anneme 2 gündür noluyo diycek
benim kız zaten kendini şaşırdı 2 gündür.. sempatiksalakcinni
ben burda ıııııııııııııııııııı
o içerde ıııııııııııııııııııııııııııııı :roflol:

Şimdi geyik bi yana ben size işin özünü anlatayım annem ben yaşıma girince hamile kalmış ama o sırada ben çok ağır tehşisi koyulamayan bir hastalık geçirmişim sürekli bayılma nöbetleri geçiriyormuşum ve doktorlar genetik olma ihtimali yüksek deyip annemin ikinci gebeliğini sonlandırmışlar. Sonra ben 3,5 yaşında tamamen iyileşince ve genetik bişey olmadığı anlaşılınca 2. çocuğa karar verdiler annem 6. ayılık hamileyken düşük yaptı. sonrası tam roman ben 7 yaşındayken boşandılar bir sene sonra tekrar evlendiler annem hemen istemedi tabi çocuk yapmak yine bişey olur diye sonra tamam karar verdiler bu sefer yine boşandılar ben 5 e gidiyordum orta 1 de tekrar evlendiler sonra lise birde son kez boşandılar ben babamı üniversiteye gidene kadar hiç görmedim ondan sonra . Bu boşanmalar yüzündende 2. çocuk olmadı birtürlü. en son barışmalarında ben 18 yaşındaydım ve babam 57 yaşındaydı bide annem ben bu adamla birdaha nikah masasına oturmam deyince kardeş defteride kapanmış oldu

vay beah, aşka bak. peki son durum ne, hala birlikteler mi?

mgd3793-6pc-bed-set.jpg

eşime solımde buodayı bana satn alsın 3-5 tanee cok begendımmm dekoruynan falan

Back
X