sevgili daemon ve de tatlı cadı, bebişlerinizin kalp atışını duymanıza çok sevindim. hadi hayırlısı bakalım.
bu arada tatlı cadı düşük tehlikesi için hiç kendini strese sokma, bütün hamileliğini kanamalı geçirenler bile var. bu arada ben de düşük tehlikesi nedeniyle evde yatıyorum hiç kalkmadan. üstüne görme dedikleri adet kanaması ile başladı herşey ben hamile olduğuma ihtimal bile vermedim, oysa o arada düşük tehlikesi geçiriyormuşum ama bebiş tutunmaya çalışıyomuş. kahverengi kanamalar son bir haftaya kadar her gün azar azar geliyordu ve çok üzüldüm ama inan bebiş kuvvetli ise üstesinden geliyor herşeyin. bol bol dinlen, su iç, ilişkiden uzak dur, stresten de öyle ve bol dua et canım
rayihacım sana şimdiden geçmiş olsun, dik duruşun her türlü takdire şayan. umudunu yitirme ve her türlü önyargıdan uzak dur, kürtaj için de öyle. ben son 1 yıl içinde iki kez kürtaj oldum. son kürtajım da geçtiğimiz temmuz ayındaydı. diyeceğim oydu ki hamile kalabilmenin kürtaj olmakla, düşük yapmakla birebir ilgisi yok. Rabbim ol deyince oluyor, olmayacak sa da olmuyor. veren de o, alan da o. sadece buna inan.