Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şimdi doktordan qeldim herşey normalmiş Allaha çok şükür.. hatta bebeğimin kalp atışını duyduk opuyorumnanaktan bebeğimin durumuda benim durumumda iyiymiş şimdilik .. ama hala düşük tehlikem var. doktor dinlenceksin stresten uzak durcaksın falan dedi..
slm kızlar.
rayihacım cok gecmıs olsun ınsallah bır dahakı aylarda saglıklı bı hamılelık gecırı alırsın bebgını kucagına. ınan cok uzuldum. ama guclu olusunuda takdır edıyorum.
tatlıcadı senden de ıyı haberler beklıyoruz.
veee kalp atıslarını duyduk bebeğimin...
listeyı guncelllıyorum hemen
daemon canım gözün aydınhihoyyyt. tatlı cadı 61 seninde gözün aydın. dikkat et kendine. uzanmaya çalış.
aysey sen nasılsın?
kızlar mehtaptan haberi olan var mı? epeydir yok gibi.
benim bebeğin kap atımını gördük ama henüz sesli olarak duymadım. 15 gün sonra tekrar bakılacak.
kızlar karın bölgeniz için bişey kullanıyor musunuz?
canım senin de gözün aydın.iyiyim şükür.ama hazımsızlık sorunum başladı.canım hiç bişey çekmiyo.herşeyi zorla yiyorum
kızlar bebeklerinizin boyu kaç mm_??????? doktor bilqi veriyormu bu konuda??
en son gittiğimde kalp atışlarını gösterdi ve dinletti.herşey yolunda dedi.15 gün sonra gel o zaman ölçümlerini yapcaz dedi.başka bişi sölemedi.aayyyy çok da didiklemek istemiyorum ben.ne kadar çok şey bilirsek o kadar çok pimpirik oluyorum.adam prof. direk ona bıraktım olayı,ben ayrıca sorgulamıyorum.
aa ben nası dahil olmamışım buraya kaydirigubbakcemile3
ben de 6 haftalık hamileyim kızlar..
eveeett bilgilerimi giriyorummm..
yaş 28
SAT 2 eylül
muhtemel doğum tarihi 9 haziran
hamile kaldığım kilo 53
kese göründü yarın da kalp atışlarını duymaya gitcez inşallah bi sorun çıkmicak
hadi bakalım eklen beni de :CüvCüv: vereliniortak
herkese hayırlı rahat hamilelikler diliyorum bu arada..
kızlar aklıma bişey geldi.şimdi normalde hergün yumurta yememiz gerekiyor ya.ben yumurtayı çok sevmiyorum ve sanırım böle giderse kısa zamanda midem kalkacak yumurtadan.acaba diyorum bıldırcın yumurtası yesek nasıl olur?hem dah kuvvetli hem de ufacık.bir lokmada biter.ne dersiniz nasıl olur sizce?