2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Çok teş. ederim canım. Rabbim yavrunu kucağına almayıda nasib etsin.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bu arada hepinizi tebrik ederim.
Son adet günüm 1 Eylül, yani 6+6 günlük hamileyim. Hamile olduğumu kan testiyle geçen hafta öğrendim. Düzenli kontroller ve kısmet olursa doğum için Prof. Dr. bir hocaya gideceğim. Ancak gitmek istediğim doktor şu an Amerikadaymış ve haftaya pazartesi döneceğini söyledi. Sizce ilk kontrol için 1 hafta daha beklesem geç mi kalmış olurum? Doktor değişmek istemediğim için başka bir doktora gitmek istemiyorum ama bir taraftan da geç kalıcam diye tedirgin oluyorum. Bir de ilk kontrol mutlaka vajinal ultrasonla mı oluyor? Aranızda normal ultrasonla muayene olan var mı?

rayihacım umudunu hiç kaybetme bende tedaviyi bırakıp geçn ay kndim hamile kalmıştım 4 yıllık evliyim ilk bebişimi düşürdüm.rabbim tekrar tattırdı hiç üzülme Rabbim yardımcın olsun dualarım sninle inş..

Merhaba benide listeye eklermisiniz. Sat 28 Ağustos doğum 4 Haziran.
Sevgiler

Kzum çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana inş.
İnş. kürtaja gerek kalmadan kanamayla atarsın
Yaşın küçük ve çok pozitif gördüm seni maşallah
Bi dahaki sefere tutunur inş anneesine meleğin...

Canım benmki karından normal ultrasonla baktı vajinal değildi...
Ben de son adetimi 6 eylülde oldum geç kalmış sayılmazsın muayene için

soda içiyom sanki bulantıyı bastırır gibi kızlar
Günde 1 tane içmek faydalıymış mineral olduğu için içinde

Ayy çenem düşmüş amma konuşmuşum ha?
Susuyommm

Selam kızlar ben de geldim..
SAT 28 Ağustos Doğum 4 Haziran...
Sevgiler hepinize...
Umarım herkes sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirir...

slm kızlar.

rayihacım cok gecmıs olsun ınsallah bır dahakı aylarda saglıklı bı hamılelık gecırı alırsın bebgını kucagına. ınan cok uzuldum. ama guclu olusunuda takdır edıyorum.

tatlıcadı senden de ıyı haberler beklıyoruz.

veee kalp atıslarını duyduk bebeğimin...

listeyı guncelllıyorum hemen

Hadi gözün aydın bacım ya çok sevndm

slm kızlaarrrrr.ancak açabildim.iş yoğun başladı bugün.bir de midem pek iyi değil,kendimi çok halsiz hissediyorum.canım hiç bişey çekmiyo yaaaa.en çok sevdiğim şeyleri bile zorla yiyip içiyorum.şikayet etmiyorum ama meleğime canım kurban.

canım merhaba.öncelikle hayırlı olsun.tebrikler.sanıyorum bahsettiğin doktor benim doktorum.özeline mesaj atmak istedim ama kapalı.açarsan ordan sana daha ayrıntılı bilgi yazabilirim.

canım çok geçmiş olsun.allahım sana en kısa ve hayırlı zamanda bir melek daha göndersin :Saruboceq:

Kuzum madem düşük tehliken var git hemen doktora allah korusun bişey olur sonra

kızlar şimdi doktordan qeldim herşey normalmiş Allaha çok şükür.. hatta bebeğimin kalp atışını duyduk opuyorumnanaktan bebeğimin durumuda benim durumumda iyiymiş şimdilik .. ama hala düşük tehlikem var. doktor dinlenceksin stresten uzak durcaksın falan dedi..

Son düzenleme:
Midemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:dance::dance::dance: yaşasın kalp atışları.gözün aydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…