Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr bu hafta bebişlerimize neler olduğunu bilmek istermsiinizz
6. HAFTA HAMİLELİK
• Kollar ve bacaklar gelişmeye devam ediyor. İlerde bu ayakları ve dirsekleri mesanenizde hissedeceksiniz!
• Beyin büyüyor. Kalan aylarınızda bebeğinizin beyni milyarlarca nöron üretecek. Ve bu daha başlangıç.
• Göz merceği ortaya çıkıyor. İçeriye bakma şansınız olursa, fark edeceksiniz ki bebeğinizin görüntüsü giderek yeni doğan halini alıyor.
• Burun delikleri oluşuyor. Burun yerine oturmaya başlıyor. Yakın zamanda burundan beyine giden sinirler ortaya çıkacak.
• Bağırsaklar büyüyor. Bunlar önce bebeğin vücudunun dışında göbek kordonunda gelişiyor. hihoyyyt
Canım bilgilerndrdğn için sağol tüylerim ürperdi valla
rica ederim canım.. benimde ilk okduğumda tüylerim ürperdi qerçekten aslında bu konuda bi topic açmayı düşünüyorum ama kararsızım :hulya:
2010 haziran anneleri bu ay bebeklerimiz ve biz neler yaşıyoruz
diye topic açsammı :uhm:
rica ederim canım.. benimde ilk okduğumda tüylerim ürperdi qerçekten aslında bu konuda bi topic açmayı düşünüyorum ama kararsızım :hulya:
2010 haziran anneleri bu ay bebeklerimiz ve biz neler yaşıyoruz
diye topic açsammı :uhm:
tatlı cadı dün senin için yazdıklarımı okumadın sanırım....ßenim için farketmz ben sadece fikrinizi sorayım dedim.. ßurdan paylaşırım o zaman :hulya:
tatlı cadı dün senin için yazdıklarımı okumadın sanırım....
bebişin kaç hafta kaç günlük senin 6. haftanın belirtilerini yazmışsın ama biz altıncı haftayı çoktan geride bıraktık)))
ben şuan 6. haftamın içindeyim canım.. ve 6. haftanın içinde olan arkadaşlarımızda var.. isterseniz 7. haftayıda şimdi paylaşabilirim..
ben şuan 6. haftamın içindeyim canım.. ve 6. haftanın içinde olan arkadaşlarımızda var.. isterseniz 7. haftayıda şimdi paylaşabilirim..
ana listeden yanlış okumadıysam sat tarihin 28 ağustos, benimki de 26 ağustos yani aramızda iki günlük fark var ben bugün 7*6 isem sen de 7*4 tesin tatlım yani ikimiz de sekizinci hafta içindeyiz...
arkadaslar dr kontrolünüz nasil oluyor.vajina mi ,göbekmi.benim ilk muayenem vajinaydi.ve sanirim 3 aya kadar bu sekilde bakacak.ilk bebegimde de bu sekildi.vajina kontrolüydü,ama malesef ilk bebegimi kaybettim. ben cok rahatsizim bu konudan.zarari olabilirmi diye düsünüyorum.dr.um büyüyünceye kadar zarari yok diyor ama icim hic rahat degil.her vajina kontrolünden sonrada kahverengi lekeleme oluyor.sizin nasil oluyor kontrolleriniz.
canım dün doktora qittik ultrasondan baktı hatta bebişimin kalp atışını bile dinledik benimde hesaplarıma qöre bebişim 7 hafta 3 qünlük olması lazımdı buqn ama doktor dün bebişimin 6 hafta 4 qünlük olduğunu söyledi yani son adet tarihine qöre 7 haftalık ama döllenme tarihine qöre de 6 haftalık bebişim. sizde doktorunuza bu duurmu bi sorun isterseniz çünkü erken yada qeç döllenmeye qöre bebeğin haftası yada qünü değişiyor..
kızlar selammm.. bu arada bebısım 10,6 mm olmus resmıne bakmaktan alamıyorum kendımı