merhaba kizlar benide alin araniza. bende cumartesi ögrendim hamile oldugumu cok mutluyumallahim bebeklererimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.
benim SAT 17.09., tahmini D.T. 24.06.2010, 22 yasindayim, kilom 55
benide listeye eklerseniz sevinirimopuyorumnanaktan
kızlar selammm.. bu arada bebısım 10,6 mm olmus resmıne bakmaktan alamıyorum kendımı
oyyyyyy maşallah yaaabenim bebeğimde 7mm teyzeleri
slm kızlar ne haber dün yazmıştım ama görmediniz heralde ben de aranıza katılmak istiyorum 6+6 haftalık olduk sat 2 eylül doğum 9 haziran kilom 68 yaşım 26 beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
cok sagol canim cevap verdigin icin.iste bende bunu ögrenmek istiyordum.burada bunu yapiyorlar. ilk bebegimde de ayni seyi yaptilar.dinlemiyorlar.ilk bebegime de, 11 ayina kadar bu sekilde bakti dr....ilk bebegimide kaybettim zaten.simdiki hamileligimde de.söyledim,hani bu sekilde baktirmak istemedigimi ama dinlemiyo kadin.bunun zarari yok,daha detayli bilgi aliyoruz diyor.zaten biraz daha büyüsün bakmayacagiz diyor. ama yarin kontrolümde söyliyecegim yaptirmayacagim yani.seninde yorumun beni etkiledi cok sagol canim ya.canım ya benımde ılk muanemı doktor vajınadan bakmak ıstedı ben izin vermedım sonra utrasonla baktı keseyı gordukten sonra artık vajınadan bakmaya gerek yok dedı senın doktorun neden boyle yapmış anlamadım
kanarya benim dr 5haftalikken keseyi gobekten gordu.
6+4 ken kalbi dinledi yine karindan ama ses zayifti biraz.
Onun icin vajinal bakti.
Ama bundan sonra vajinal bakmycak bence.
Cosmo beni de esimin ten kokusu rahatsiz ediyor.oysa sigara da icmiyor.
Ozlemcim evlilik yildonumuz kutlu olsun. Gelecek sene meleginizle beraber kutlamak nasip olur insallah.
heyyy yaşasınnnnn, çok sevindim demek bebiş kendi halinde büyüyor, seninki kaç haftalıktı daemon, yani sat tarihini sorayım bari daha doğru bi soru olacak bu?
KIZLAR BUGÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ hihoyyyt : asigim:
KOCACIM BANA GÜL GÖNDERMİŞ. ÇOK GÜZEL BİR VAZO İÇİNDE. BENİ AKŞAM YEMEĞE DAVET EDİYOR. 2 YIL BİTTİ. AH AH YAŞLANIYORUZ ŞEKERLER. ANNEDE OLUYORUZ. HAYAT ÇOK ÇABUK İLERLİYOR. ŞAKA GİBİ. DÜN ÇOCUKTUK, GENÇ KIZ OLDUK, EVLENDİK DERKEN ŞİMDİ DE ANNE OLUYORUZ. HAYAT KISA AMA GÜZEL kaydirigubbakcemile3
kanarya benim dr 5haftalikken keseyi gobekten gordu.
6+4 ken kalbi dinledi yine karindan ama ses zayifti biraz.
Onun icin vajinal bakti.
Ama bundan sonra vajinal bakmycak bence.
Cosmo beni de esimin ten kokusu rahatsiz ediyor.oysa sigara da icmiyor.
Ozlemcim evlilik yildonumuz kutlu olsun. Gelecek sene meleginizle beraber kutlamak nasip olur insallah.