Canım benim teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. Sorunumuz basit bi aile problemi veya tartışma değilmiş ben öyle zannederken.. arkamdan 9 aydır işler çeviriyormuş beni aldatıyormuş!.. çok onur kırıcı.. 6 senemi verdim ve hakkımı (!) almışım.. vermeseymişim(!)
benim hakkımmış bu.. Ben onu Rabbime havale ettim.
Canım benim teşekkür ederim yanımda olduğunuz için. Sorunumuz basit bi aile problemi veya tartışma değilmiş ben öyle zannederken.. arkamdan 9 aydır işler çeviriyormuş beni aldatıyormuş!.. çok onur kırıcı.. 6 senemi verdim ve hakkımı (!) almışım.. vermeseymişim(!)
benim hakkımmış bu.. Ben onu Rabbime havale ettim.
selam eylül & ekim gelinleri :kedi:
84 parça yemek takımı ve sandıklı çatal bıçak takımımı aldım bügün ohh sankı üstümden yük kalktı ve annemın çemkirmelerinden kurtuldum sempatiksalakcinni
Allah razı olsun canım güçlüyüm artık inan evlensem daha kötü şeyler olacakmış. Şuan sizlerden başka konuşacak kimsem de yok. Herşeyde var bi hayır..
Sağol canım benim, yanımda olduğunuz için.. Başım dik şükürler olsun. Verilmiş sadakam varmış
biran evvel 18 eylül olmasını çok istiyorum opuyorumnanaktan
kızlar bende tam bir gelin adayı olarak yazıyorum pazar günü nişanımızı çok şükür yok denecek kadar ufak tefek sorunlarla atlatdık ama süper bi geceydi şimdide düğünüm için heyecan başladıopuyorumnanaktan
kızlar bende tam bir gelin adayı olarak yazıyorum pazar günü nişanımızı çok şükür yok denecek kadar ufak tefek sorunlarla atlatdık ama süper bi geceydi şimdide düğünüm için heyecan başladıopuyorumnanaktan
hayırlı olsun gul1984 Allah tamamına erdirsin. rabbim hep böyle güzel telaşlar versin opuyorumnanaktan
ay ne kadar güzel ohh geçmiş olsun mevlam tamamına erdirsin tadınız bozulmasın ay böyle sıcağı sıcağına atlatanları duyunca nasıl imreniyorum bende bi atlatsam diye dua ediyorum çok stres oluyorum nedense ben eyvahedigeldismile halbuki 2-3- saatlik bişey diyorum kasma diyorum kendime ama elimde değil üffff sürekli kafamda dalgınlıkla saç maşasının demir yerini avuçladım sabah o kadar yani:bbo: son üç parmağım içine bükülüp kaldıbilmiyorumkismile
neyse 10 gün sonra benimde tek telaşım düğün olcak inşallah:Saruboceq:
nerdesiniz eylül gelinleriiii yılın bence en özel ayı eylüllll nerdesiniz özel gelinlerrrra.s.
ohh canım.. hadi gözün aydın.. nerden aldın yemek takımını?
Hayırlı olsun canıım güle güle kulaan kaydirigubbakcemile5
kizlar ben de bu ay gunluk yemek takimi almayi planliyorum insallah ama 12 kisilik almam lzm..Dugune kadar almam gereken temel seyleri halletmis olucam o zaman..Bu arada 26 haziran'da nikahim var, dugun eylulde nasipse..
Sağol canım benim, yanımda olduğunuz için.. Başım dik şükürler olsun. Verilmiş sadakam varmış
ifkorkut canım herşeyde bir hayır vardır rabbime şükürler olsun ki bu durumu öğrenmişsin bundan sonra önüne bakmaya çalış. rabbim hepimizi doğru mehametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.
miss_curious hayırlı olsun nikah tarihin belli olmuş. undomiel canım şu sıralar gelinlik modellerine bakıp duruyorum. önceden bir kaç model bulmuştum ama kararsız kalıyorum yeniden araştırmaya başladım. biraz sade birşeyler istiyordum ama çevremdeki herkes sen gelinsin biraz abartılı olsun deyip duruyor kafam karıştı kafamçokkarıştı. birde kpssye hazırlanıyorum gerçi bugünlerde bıraktım çalışmayı kendime çok kızıyorum yaaa çok sıkılıyorum
bence de artık eylül çabuk gelsinbiran evvel 18 eylül olmasını çok istiyorum opuyorumnanaktan
merhaba aranıza yeni katıldım biraz acemiyim sitede bende allah kısmet ederse eylül gelini olacagım tam bi gün belli değil nişanlımın askerden gelmesini bekliyorum aranıza benide alırmısınız fisfisfis
benide ekleyin benide..19 eylül 2010 düğün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?