2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım benim bak görki sen 6 yıldır emek verdim diyorsun ve 9 aydır aldatıyormuş diyorsun sakın üzülme Allaha şükür sağlığın yerindemi ailen sağ yanındamı bundan ötesi var mı dua etki rabbimin sevdiği kuluymuşsun senin bunca zamandır bağlı gözlerini açtı şükret yaşın kaç bilmiyorum ki kaç olursa olsun sağ ve salim olarak uyandığımız her gün bize bahşedilmiş en büyük nimetse hala binlerce şansımız binlerce umudumuz olacak olmalıda seni bir hatadan döndüren mevlam elbet yaralarınıda sarıp sarmalıycak ölümün bile acısı gün geliyor hafifliyor buda geçecek emin ol :teselli:

ha ben böyle konuşunca umarım kızmadın canım yinede aranızdaki gelişenleri en iyi sen bilirsin çokta asıp kesmek istemiyorum umarım vardır bi açıklaması diyorum eğer dönüşü olur diye düşünüyorsan ama sen bilirsin yinedebilmiyorumkismile paylaştığın sürece burdayız tatlım

klava: İşte tam da hayırlısı olmuş Senin başın hep dik olsun hiiiç üzülme hiç değmezmiş bak :teselli:

Hayırlı olsun canıım güle güle kulaan kaydirigubbakcemile5

Allah razı olsun canım güçlüyüm artık inan evlensem daha kötü şeyler olacakmış. Şuan sizlerden başka konuşacak kimsem de yok. Herşeyde var bi hayır..

kesinlikle cnm vardir her seyde bi hayir, inan seni daha cok mutlu edecek, sana deger verecek bi insan cikacak karsina..

kizlar ben de bu ay gunluk yemek takimi almayi planliyorum insallah ama 12 kisilik almam lzm..Dugune kadar almam gereken temel seyleri halletmis olucam o zaman..Bu arada 26 haziran'da nikahim var, dugun eylulde nasipse..

ifkorkut canım herşeyde bir hayır vardır rabbime şükürler olsun ki bu durumu öğrenmişsin bundan sonra önüne bakmaya çalış. rabbim hepimizi doğru mehametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.
miss_curious hayırlı olsun nikah tarihin belli olmuş. undomiel canım şu sıralar gelinlik modellerine bakıp duruyorum. önceden bir kaç model bulmuştum ama kararsız kalıyorum yeniden araştırmaya başladım. biraz sade birşeyler istiyordum ama çevremdeki herkes sen gelinsin biraz abartılı olsun deyip duruyor kafam karıştı kafamçokkarıştı. birde kpssye hazırlanıyorum gerçi bugünlerde bıraktım çalışmayı kendime çok kızıyorum yaaa çok sıkılıyorum

Sağol canım benim, yanımda olduğunuz için.. Başım dik şükürler olsun. Verilmiş sadakam varmış

canım benim çok üzüldüm yaa ama allhtan geç olmadan kurtulmuşsun :Saruboceq: allh ilerle karşılastırsın canım herişte bi hayır vardır inşallh bundan sonra herkesi kıskandıracak kadar mutlu bi evliliğin olur

kızlar bende tam bir gelin adayı olarak yazıyorum pazar günü nişanımızı çok şükür yok denecek kadar ufak tefek sorunlarla atlatdık ama süper bi geceydi şimdide düğünüm için heyecan başladıopuyorumnanaktan

hayırlı olsun gul1984 Allah tamamına erdirsin. rabbim hep böyle güzel telaşlar versin opuyorumnanaktan

ay ne kadar güzel ohh geçmiş olsun mevlam tamamına erdirsin tadınız bozulmasın ay böyle sıcağı sıcağına atlatanları duyunca nasıl imreniyorum bende bi atlatsam diye dua ediyorum çok stres oluyorum nedense ben eyvahedigeldismile halbuki 2-3- saatlik bişey diyorum kasma diyorum kendime ama elimde değil üffff sürekli kafamda dalgınlıkla saç maşasının demir yerini avuçladım sabah o kadar yani:bbo: son üç parmağım içine bükülüp kaldıbilmiyorumkismile
neyse 10 gün sonra benimde tek telaşım düğün olcak inşallah:Saruboceq:

nerdesiniz eylül gelinleriiii yılın bence en özel ayı eylüllll nerdesiniz özel gelinlerrrra.s.

amin canım iyi dileklerin için saol:Saruboceq: allh sennde gönlüne göre veriri inşallh canım ben normalde çok heyecanlıydım ama oğlan evi bizim sokaga gelince konvoyun o sesini duyunca daha çok kötü oldum oan herşey aklından siliniyor resmen adımi bile sorsalar söyleyemezdim 15 _20 dk falan bahceye çıkmamı bekleiler elim ayagımın titremesinden çıkamadım resmen ecel terleri döktüm ama oraya çıkınca nişanlının eline tutnca bi güven geliyor insana hemen o gerginlik yerine gülüşler alıyor 10 dk içinde açıldım iikide açıldım yoksa hiçbişey anlamıcaktım nişanımdan :dance::sm_cool:

Hayırlı olsun canım sevindim hihoyyyt

ay kızlar çok yoruldum bugün sonunda kayınvalidem ile kına gecesi kıyafetimi de aldık :) biraz tartışmalı geçen günlerin sonunda nihayet istediğim gibi bişi oldu.. bilen bilir tartışmaları neyse ekliorum fotosunu sizde bakın. birebir aynısı diil ama buna çok benziyo :)

kizlar ben de bu ay gunluk yemek takimi almayi planliyorum insallah ama 12 kisilik almam lzm..Dugune kadar almam gereken temel seyleri halletmis olucam o zaman..Bu arada 26 haziran'da nikahim var, dugun eylulde nasipse..

canım ben geçenlerde carrefour dan 6 kişilik düz ve çukur tabak aldım.. çok da uygundu fiyatı. günlük olarak onları kullanıcam.. bakalım 12 kişiliği ne yapıcam daha ona karar veremedim.. senin aldıklarında alacaklarında hayırlı olsun iyi günlerde kullan bitanem

Sağol canım benim, yanımda olduğunuz için.. Başım dik şükürler olsun. Verilmiş sadakam varmış

neticede en doğru kararsı sen verirsin kuzum.. allah seni daha beterlerinden saklasın.. sakın hiç bir şey için kendini üzme.. biz neler atlattık :)

nikah tarihi belirli olan arkadaşlarım çok sevindim sizin için :) ayrıca dilekimm :) boşver bende bi çalışıyorum bi çalışmıorum şu aptal KPSS'ye.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kuzummm..

biran evvel 18 eylül olmasını çok istiyorum opuyorumnanaktan
bence de artık eylül çabuk gelsin kaldı 130 gün ...

taze gelin adayımız canım tebrik ederim nişan işini halletmenize çok sevindim :) hadi bakalım son sürat düğün hazırlığına :)

Eklentiler

• $saten_bindalli_354.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
merhaba aranıza yeni katıldım biraz acemiyim sitede bende allah kısmet ederse eylül gelini olacagım tam bi gün belli değil nişanlımın askerden gelmesini bekliyorum aranıza benide alırmısınız fisfisfis

merhaba aranıza yeni katıldım biraz acemiyim sitede bende allah kısmet ederse eylül gelini olacagım tam bi gün belli değil nişanlımın askerden gelmesini bekliyorum aranıza benide alırmısınız fisfisfis

Hoşeldin güzgelini zemuszemus

Undomiel bindallın çok güzel Hayırlı olsun bayanssulusmile

benide ekleyin benide..19 eylül 2010 düğün:))

Hoşgeldin Hazırlıklar nasıl gidiyoorr a.s.

Listemiz gittikçe uzuyor zemuszemus Undomiel biraz daha geç kalırsan listeye ekleyeceğin daha çok gelin olacak koş gel kaydirigubbakcemile :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…