2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sırasıyla cevap veriyorum
tşk ederimmm aminn canım
ben de uzun bir süre düşünmüyordum ama sürpriz olduuu
adını koca kocaaa yazarım biz de yeğen istiyoruzzzz
burdayım diyorsun ama kimsecikler girmiyor artık burası ıssız topic oldu

inşallah canım senin az kalmış. allahım hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin. ben de artık hissetmek istiyorum şimdilik sadece sıkıntılarıyla uğraşıyorum ama bebişlerimiz ii olsun da tabiki sıkıntıları da kabulümüz

tebrik ederim cnm hayrlısı ile kucağına al inş

tşk ederim canım. senin de çizelgen de bebiş var sanırım yeni gördüm ben. size de hayırlı olsun. sağlıkla sıhatle gelsin bebişiniz.

tşk ederim canım. senin de çizelgen de bebiş var sanırım yeni gördüm ben. size de hayırlı olsun. sağlıkla sıhatle gelsin bebişiniz.

amin cnm inş. benim ikinci oluyor bu ilkini mayısta 5 aylık kaybettim maalesef. inş bbu defa sağlıklı sihatli alırım kucağıma

amin cnm inş. benim ikinci oluyor bu ilkini mayısta 5 aylık kaybettim maalesef. inş bbu defa sağlıklı sihatli alırım kucağıma

hatırlıyorum canım. çok üzülmüştüm. ama şimdi gerçektennn çokkkk sevindim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız canım Allahın izniyle. mayıs sonu gibi mi görünüyor doğum?

evet cnm allah kısmet edip o günleri görebilirsek mayıs sonunda alıcam kucağıma inşşşşş

gulsecim insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin insallah bebisini alirsin kucagina cok sevindim gorunce cnm benim tebrik ederim yorma kendini dinlendir

gulsecim insallah saglikli bi hamilelik gecirirsin insallah bebisini alirsin kucagina cok sevindim gorunce cnm benim tebrik ederim yorma kendini dinlendir

çok saol cnm inş hayrlısı ile bu defa kucağıma alabilirim. 2 ayı bitirdik bakalım inş devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…