• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

undu bir-kaç gün sonra yine kaybolmasın ama :19: :54:

yok canım artık heeeep burda :) söz bi yerlere gidersem haber vericem...

bu arada face'deki grubu da canlandırıyorum... duyan bilen ya da bilmeyen ve katılmak isteyen bana burdan özel mesaj atabilir mi face de de ekleyelim birbirimizi :)

yok canım artık heeeep burda :) söz bi yerlere gidersem haber vericem...

bu arada face'deki grubu da canlandırıyorum... duyan bilen ya da bilmeyen ve katılmak isteyen bana burdan özel mesaj atabilir mi face de de ekleyelim birbirimizi :)
bizim işte face yasaklı sitelerde :110: ama evden katılırım oraya :)))

Merhaba kıslar,
Çok uzun zaman oldu girmeyeli..Bir haberde benden..Kaçıncı kez teyze oluyorsunuz acaba?? :32:
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...

Merhaba kıslar,
Çok uzun zaman oldu girmeyeli..Bir haberde benden..Kaçıncı kez teyze oluyorsunuz acaba?? :32:
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...

gözün aydın mayıs annelerine hoşgeldin cnm .... sennle aramız çok az sanırım allah kucağına almayı nasip etsin...

Merhaba kıslar,
cnmm cok sevindim allah anali babali buyutsun
gözün aydın mayıs annelerine hoşgeldin cnm .... sennle aramız çok az sanırım allah kucağına almayı nasip etsin...

Hoşbuldum canım.Evet nerdeyse aynı gün doğuracağız :9: Seninkinin cinsiyeti belli oldu mu? Benim yarın kontrolüm var sanırım öğreneceğim...

insallah bebisleriniz saglicakla dogar canlarim biran once kucaginiza alirsiniz cinsiyeti onemli dgl:) buarada benimde dogum gunum 29 mayis kiz iki gun daha sIk disini benle ayni gun olsun:D

buarada herkesiiii cok ozledimm

Merhaba kıslar,

biraz geç oldu ama gözün aydın canım,sağlıklı sıhatli bebişlerimiz olur inşallah :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
topiğimiz ıssız da olsa çoğalıyor :21:

Merhaba kıslar,
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...[/QUO

papatya gözünüz aydın Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. arkadaşlar sizleri ve sohbetleri çok özlüyorum birçok güzel şey paylaştık burada, yine güzel bir haber vereyim 30 kasım da anne oldum sizlerde teyze oldunuz melek zeynep ailemize katıldı bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinizi öpüyorum :16:

papatya gözünüz aydın Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. arkadaşlar sizleri ve sohbetleri çok özlüyorum birçok güzel şey paylaştık burada, yine güzel bir haber vereyim 30 kasım da anne oldum sizlerde teyze oldunuz melek zeynep ailemize katıldı bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinizi öpüyorum :16:

canımm sağlıkla büyütün meleğinizi inşallah :nazar: nazar: ay hep böyle güzel haberler alırız umarım tüm anne adaylarından :16:

maşallah maşallah anneler anne adayları çoğalmış :34: Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.
sıra bana da gelsin :1:

Merhaba kıslar,
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...[/QUO

dilekcimm gözünüz aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bahtı da ismi gibi güzel olsun inşallah bebişimizin.

Back