Hayırlı olsun kızlar ailenize katılacak yeni üyeleriniz. :)
Herkes iyidir umarım.
Hayırlı olsun kızlar ailenize katılacak yeni üyeleriniz. :)
Herkes iyidir umarım.
teşekkürler çok güzel bi duygu herkese nasip etsin allah
Gülsecim hamilemisin yoksa şimdi girdim topiğe???
evet canım 7 haftalık
Hoşbulduk jean nasılsın? Ozymim iş mi arıyor? Ben ne zamandır yokum burda biraz geçmişe göz atayım. Bugün kocam giderken kalktım 9.30da ev işine giriştim her yeri süpürdüm bi salon kaldı şimdi dinleniyordum. Çamaşırları da yıkadım:92:Hayırlı olsun gülsecim
soulmate sen neler yaptın?ne oldu?
zuzu geldi ama kaçak :)
ozyym iş arar durur :97:
luxxor hoşgeldin :80:
luxxor cum devlet işi beklemekteyim diyelim
özel bizim meslekte baya bi yorucu...
anladım canım inşallah olur gönlüne göre, nerelere başvurmayı düşünüyorsun? yada tercih zamanı geçti mi haberim yok başvurdun mu?
Ayy çok sevindim canım yaa, biz de istiyoruz artık nasip olursa çalışmalara başladıkAllah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
Hoşbulduk jean nasılsın? Ozymim iş mi arıyor? Ben ne zamandır yokum burda biraz geçmişe göz atayım. Bugün kocam giderken kalktım 9.30da ev işine giriştim her yeri süpürdüm bi salon kaldı şimdi dinleniyordum. Çamaşırları da yıkadım:92:
ayy cok guzeldi yahuu yine olsunnngelincikler nasıl geçti sevgililer günü?
12 ye kadar uyuduk kismina bayildi tatlimmmslm :)
eşim bana sürpriz yapıp izin aldı dün 12 ye kadar uyudukkahvaltıdan sonra gezmeye çıktık dışarda yemek yeyip kandil dolayısıyla önce benim aileme sonra eşimin ailesine gittik :) evlilkte ilk sevgililer günümüz böyle geçti :) sen anlat jeanım sevgiliyken daha heyecanlı oluor gibi sankiii
zuzum benimm sahalara donus yapmis ama bi slm verip kacmissslm kızlar nasılsınız bakim
iyiyim tatlım bi gelişme yok
diyet yapıyorum sadece :)
oh oh ne güzel ev işi yapmışsın
valla ev işi çok yorucu oluyor
demek çalışmalar var
sadece ankara olacak canım o yüzden beklemedeyim.ösym tercihleri yapıldı benim bunda olmadı puanım orta seviye çünkü
öbür atama mayısta bakalım canım
ankarada mimar için açılan her kadro kabulümdür
iyiyim tatlım bi gelişme yok
diyet yapıyorum sadece :)
oh oh ne güzel ev işi yapmışsın
valla ev işi çok yorucu oluyor
demek çalışmalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?