Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlimmm valla hediyenn cok guzelmissss cok begendimmmm:):) hayirli olsunnkızlar bende hediyemi geçtiğimiz hafta sonu verdim :)))))) bebeğimiz geliyor bundan daha güzel bi hediye olamaz heralde:))))
tatlim alistim iyice tabiki zorlandigim zamanlar oluyo ama napalimm girdik bi yola herseyi goze alarak annemi o kadar ozledimki surekli ruyamda goruyorumm ins 4 bucuk ay sonra kavuscamm askerdeymisim gibi gun sayiyorum isteselam kızlar nasılsınız çok fazla giremiyordum kendi evimizde değiliz şuan kayınvalidemlerdeyiz uzun bir süre buradayız bilgisayarımızı buraya getirdik artık sık sık gelirim enimsecim yurtdışı nasıl alışabildinmi ben aileme 3 saat uzaktayım buralara daha yeni yeni alışmaya başladım. kpss için dershaneye başladım bu arada dershaneden önce canım sıkıldığı için eşim kurslara falan git demişti çini kursuna başladım bir ara çok yoğundum hem kurs hem dershane iyi oluyordu şimdi dershane tatil kursada 2 haftadır gidemedim bu hafta tekrar başlayacağım şimdilik herşey yolunda çok şükür umarım bütün gelinciklerimiz mutludur bakıyorumda 14 şubat için hazırlıklar başlamış benim kocacığım sevmiyor böyle günleri bende kutlayıp kutlamamasına pek takılmıyorum inşallah hepinizin sevgililer günü istediğniz gibi geçer bu arada gülse hayırlı olsun hamile gelinlerimizin sayısı gittikçe artıyor. rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip eder birbirimizi görmesekte bebişlerimizin bir sürü teyzeleri var ne güzel
selam kızlar nasılsınız çok fazla giremiyordum kendi evimizde değiliz şuan kayınvalidemlerdeyiz uzun bir süre buradayız bilgisayarımızı buraya getirdik artık sık sık gelirim enimsecim yurtdışı nasıl alışabildinmi ben aileme 3 saat uzaktayım buralara daha yeni yeni alışmaya başladım. kpss için dershaneye başladım bu arada dershaneden önce canım sıkıldığı için eşim kurslara falan git demişti çini kursuna başladım bir ara çok yoğundum hem kurs hem dershane iyi oluyordu şimdi dershane tatil kursada 2 haftadır gidemedim bu hafta tekrar başlayacağım şimdilik herşey yolunda çok şükür umarım bütün gelinciklerimiz mutludur bakıyorumda 14 şubat için hazırlıklar başlamış benim kocacığım sevmiyor böyle günleri bende kutlayıp kutlamamasına pek takılmıyorum inşallah hepinizin sevgililer günü istediğniz gibi geçer bu arada gülse hayırlı olsun hamile gelinlerimizin sayısı gittikçe artıyor. rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip eder birbirimizi görmesekte bebişlerimizin bir sürü teyzeleri var ne güzel
amanda aman benim gelinciklerim gelmiş
enimsecim pastayı çok beğendim eminim daha güzel yaparsın
ben geçen sene şeker hamurundan yaptım güzel oldu ama
bende hamurun tadını pek sevmiyorum
ozzym minicik çay kaşığının ucuyla koysan bile kıpkırmızı oluyor
ama sağlıklı olsun dersen pancar da kullanabilirsin renk vermesi adına
hamiş gülse nasılsın?
dilek öretpenim artık gel tatil oldu daha ne zaman geleceksin :)
dilşadcım güle güle kullan hediyeni
bizde dışarda yemek yeriz evimiz olmadığından
o kızlar gelmiş burayaaaaaaaaaaa
enimsecimmmmmmmmmm pasta çok güzel gözüküyorrrrrrrrrrrrrrrr.ellerine sağlık
gülsecimmmmmm daha güzel bir hediye olabilir mi eşineeeeeeeeee.hayırlı olsun
jeancim boşver dışarıda yiyin.evli değilken insan evde kendim hazırlaayım istiyor evlenince de arada dışarıda da yiyelim istiyor sen evlenince bol bol yaparsın yemek
perikızımmmmmmmmm ben de bu ara işssizim aynı senin gibi.bi tez yazıyorum farklı olarak.anlıyorum yani seni şekercim.boşver kefini çıkaralım
dilekcimmm sen de hamarat ççıktın haaa çini kursları fln maşallah mucccccccccccckkkkkkk
gulse84, Allah bebişini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım :)))
böyle güzel haberleri okuyunca topikte ben de heycanlanıyorum
sevgililer günü için ben de kalp şeklinde kurabiye felan yapmayı planlıyordum,
bu hafta işe başladım.. okadar aradan sonra sabah kalkmak çok zor geliyo
alışamadım galiba daha, sürekli yorgun hissediyorum kendimi.. hiç içimden gelmiyor kurabiye olayı şimdi.. :/
bakalım napıcamm..
evet bekarken çalışmak çok farklıymış jeancim :/
her gün süpürge açıyordum eve, bu hafta 1 defa anca süpürdüm (paraklı olucam bu gidişle )
yarın temizliği de yapiyım, kurabiyeleri de dimmi..es geçmim sevdicekler gününü..evliyken ilk sevgililer günüm sonuçta
inş herkesin gevgililer günü umduğundan güzel geçer
anen canım eminim öyledir
ama bi alışma süreci var sonuçta
biraz eşinden yardımla halledersin
kurabiye bayatlıcak diye de tasalanma buzluğa at çıkarınca
yeni pişmiş gibi taze oluyorlar
avatarında azcık gelinlik gördüm sanki :78:
evet benim düğünümden bir kare o canımanen canım eminim öyledir
ama bi alışma süreci var sonuçta
biraz eşinden yardımla halledersin
kurabiye bayatlıcak diye de tasalanma buzluğa at çıkarınca
yeni pişmiş gibi taze oluyorlar
avatarında azcık gelinlik gördüm sanki :78:
ay kizlar sormayin ya bu kafta bizim evimizi kocacigim temizledi resmen benim gunduzleri kursum var cuma cumartesi gece 2 ye kadar calisiom gectigimiz hafta pzar gunude calistim evin halini gormeniz lazim dolabin icindeki butun esyalar disarda salon darmadaginik mutfak desen ole dedim kocacigim ben daginikligi topliyim sende supur dedim sonrada dedim aman nerdee supurcek
o gun kursa gittim ariom ariom acmio benim koca ala ala dedim sonra yine aradim napion dedim toz aliom dedi zuhahaha dedim aradim acmadin oda dedi evi supuruypodum duymamisim demezmi dedim saol benim tatli bocugummmmm
evet benim düğünümden bir kare o canım
albümüm yok burda, ama facesi olan ekleyebilir..
olsunn, burda da bir albümüm var artıkayy benim yok ki tatlış
gelincikler nasıl geçti sevgililer günü?