- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kızzzz biz şimdilik istemiyoruz kaza olunca heveslendik ama geçti
merhaba kızlar
slm tatlım nasılsın nasıl gidiyo hayat?
bencede erken yahu topu topu 5-6 aylik evliyiz diyomusum iki gun sonra bende hamileyim diyomusum zuahahahabi kaza olmazsa şimdilik erken canım aslında:90:
tatlimmmm zuzummmmmmslm kızlar nasılsınız
iyiyim tatlim kendi adima:) ama eminim topiktekilerde cok iyiler :) valla sorma tatlimm burasi yakinda krese doncek heee doguran dogurana onceden ceyiz hazirliklarindan bahsederdik simdide bebislerin popolarindaki tahristen falan bahsederiz heraldemerhaba kızlar nasılsınız bebek çalışmaları başlamış hadi hayırlısı solumate hakında hayırlısı ne ise o olur inşallah
he butun herkes buraya gelio bebe dogurmaya bende ins donmeden once yapicammmolsun canım daha iyi kira öder gibi olacak
ama kendi eviniz :)
canım senin bebiş çalışmaları nasıl bu ay olacak mı?
yap tabii senin neyin eksik
hem fazlan var çocuk amerikan vatandaşı olur
ünlüler taa gidip orda doğuruyor :)
selam zuzucum
ozym naber?
selam hocam
isteyenler çoğaldı bi sürü yiğenim olacak :)
kiz kim hamileydi kim deegildi hatirlamiom sendemi hamileydin veya hamile olma durumunmu vardi hemen beni bilgilendirr catlarimmyok kızzzz biz şimdilik istemiyoruz kaza olunca heveslendik ama geçti
merhaba kızlar
bende bebek istiyorum çalışmalara başladık ama birşey yok halen
kiz kim hamileydi kim deegildi hatirlamiom sendemi hamileydin veya hamile olma durumunmu vardi hemen beni bilgilendirr catlarimm:d
hayırlısı canım
enimsecim orda doğurman lazım,doğurmadan dönme
Bu arada dilşad hamile olabilirim sandı kazayla ama olmadı
o yüzden şimdilik vazgeçti bebişten gelince yine ayrıntılı yazar ama özet bu canım
selam kızlar eylül gelini olarak bende aranızda olmak isterim tabi müsadee varsaa
bende bebek istiyorum çalışmalara başladık ama birşey yok halen
selam kızlar eylül gelini olarak bende aranızda olmak isterim tabi müsadee varsaa
ne kadar bi ayrıntı istiyorsunuz :)) nasıl anlatsam kiii :)
özet; şimdilik bir şey yok :)))
selam eylül gelinleri :))
hoşgeldinnnnnselam kızlar eylül gelini olarak bende aranızda olmak isterim tabi müsadee varsaa
he ya adaşım nerde benim yaaaaaa neden yok neden gelmiyoooooooooooGelinciklerim hanne54 arkadaşımızın sizlere selamı var en yakın zamanda gelecek inş
hayırlısı olsun canmcımallahım hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah en yakın zamanda
ayyyyy çoğu bitti desene maşallahmerhaba canlarım nasılsınız. çok seyrek uğruorum ya bu foruma. nasılsınız nasıl gidior. bebek çalışmaları başlamış sanırım. ALlah isteyenlere sağlık sıhatle hayırlı evlatlar versin inş. biz de 5. ayımızı doldurduk:) umarım hepiniz iyisiniz öpüorum
hoşgeldin canım
kazayı anlat bizeeee