kızlarr napıonuzz özledim valla sizi ara ara bakıorumm burayaa. ama çok zaman kimse olmuor. daha önce de sölemiştim ama bi daha söliim. ben de hamileyim. 3.5 ayı doldurdummutluluğumu sizlerle paylaşmak istedimm. Allah isteyenlere nasip etsinn
kıslar ne hızlısınız ya şok oldum, evlenir evlenmez hamile mi kalıosunuz, bi evliliğin tadını çıkaraydınız
maşallah cnm allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. bide3.5 aylık kocaman olmuşşş :))) valla baya hızlısın bebeğide büyüttün arada ya...... darısı bizlerin başına ben çalışmalara daha yeni başladım sen bayabi hızlı çıktın
valla öle oldu. aradan çıkariim dedim büyür gider dedim. hehe. evlendim 1 kre adet gördüm hamile kaldım çok şükür
valla öle oldu. aradan çıkariim dedim büyür gider dedim. hehe. evlendim 1 kre adet gördüm hamile kaldım çok şükür
tuyacık şanslı valla
gelincikler hamüş olup gelsinler kk dan bilgi alsınlar da görüşelim :97:
2 aydır topiğimde değiştierken hamilelik belirtilerindeyim baya bi bilgi sahibi oldum ilgi alanları değişmeye başladı
dimi canım :)
önce çeyiz :92:
bi derdim var
sonra bebek
ama o konularda zevkli insan öğrendikçe mutlu oluyor
ben şeyi biliyorum maydanoz çok yeme bebekte kansızlık oluyormuş sanırım
kansızlık mı bilmiyorum ama kötü etkiliyormuş
bildiğimi sandığım oysa hiç bişi bilmediğim bi konuymuş ne kadar detayları varmış bununda yawhemen hamile kalınır sanıyordum ama öle dilmiş iş baksana ilk denemede başarısız olduk kısmet bu aya bakalım evlenmesi bi dert çocuk yapması bi dert amanınn ne zormuş bu işlerrr
kızlarr napıonuzz özledim valla sizi ara ara bakıorumm burayaa. ama çok zaman kimse olmuor. daha önce de sölemiştim ama bi daha söliim. ben de hamileyim. 3.5 ayı doldurdummutluluğumu sizlerle paylaşmak istedimm. Allah isteyenlere nasip etsinn
seneye
bilmem ki daha belli değil
askerlik yapsın sonra
askerden önce nişan bile istemiyorum ben yav ozym
aile içine ne kadar geç o kadar iyi
iyi dayandım 6 sene girmedim daha da girmem
tatlimm maydonozunn vucudu temizleme ozelligi oldugu icin ozellikle dusuk tehlikesi olan hamilelerde 2-3 ay kullanmamalarini soyluyolar kuzenden biliyorum ve daha bi cok kisiden duydumdimi canım :)
önce çeyiz :92:
bi derdim var
sonra bebek
ama o konularda zevkli insan öğrendikçe mutlu oluyor
ben şeyi biliyorum maydanoz çok yeme bebekte kansızlık oluyormuş sanırım
kansızlık mı bilmiyorum ama kötü etkiliyormuş
masallah masallah bizim gelinler cok hizli ya allah gonlunuze gore verir insallah cnmmTuyacım çok sevimdim canım eylül ekim gelinlerinden hamile sayımız nedir en son 2 mi?Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin. Ben de mart ayında başlayacağım çalışmalara az kaldı
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün darısı isteyenlere
düğün tarihi neydi cnm senn ? isteyerek olduysa ne mutlu size çok aramadan bulmuşsunuz tebrikler
valla bu süreçte pek bu foruma giremedim. başka forumlarda dolaşmaya başladım. bi sürü şey öğrendim valla burdan. o kadar çok ayrıntı var ki. yeni hamiSlere bilgi verebilirimtuyacık şanslı valla
gelincikler hamüş olup gelsinler kk dan bilgi alsınlar da görüşelim :97:
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım,
mutluluğunuzu, huzurunuzu kat kat arttırsın bebiş
inşallah canım beklioruss
Darısı bizim başmıza (gerçi ben 2 yıl düşünmüyorum ama, bakalımm)
Tuyacım çok sevimdim canım eylül ekim gelinlerinden hamile sayımız nedir en son 2 mi?Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin. Ben de mart ayında başlayacağım çalışmalara az kaldı
valla çizelgem filan da değişti:) şu kadar gün kaldı düğüne derken şimdi temmuz a gün sayıyorum. sağlıkla kucağıma alacağım günleri bekliorum. çok daha heyecanlı.
çeyiz hazırlığı ev hazırlığı yaparken insan mutlu oluor yuvamı kuruorum die ne lazım die. şimdi yavaş yavaş bebek eşyaları ne lazım die bakıorum. çok daha heycanlı oluor. bi de duygusal oldum iice herşeye ağlıorumm
neler paylaştık burda çeyizler ev görüntüleri gelinlikle saç modelleri. inşallah hepimiz bebişlerimizin mutlu fotolarını da paylaşırız. herkese tavsiye ediorum. çok güsel bir duygu. geciktirmeden yapı yapıverin sizi öpüorum canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?