biz de seni seviyoruzzzzzzzz
bu arada durumunda bi gelişme var mı şeker????????
mrb kızlar nasılsınız
bende 2010 ekım gelını olucam dye beklerken
aksılıkler sonucu epey ertelemek zorunda kalmstk
ama smdı kesın tarıhımızı belırledık salonumuzu tuttuk
2 nısan 2011
ıns bnde sızn gbı evlılık kervanına katılıcam
pff zaman cabuk geçsnnnn
Şimdilik yok canım. Daha doğrusu ondan bi gelişme bekliyorum bende. Bana söylediği bazı şeyler var, bakalım ne olucak. Ailene söyle dedim, ben bu kızla evlenicem diye, ama görüştüğümüzü sakın söyleme dedim. Zaten söyleyemem dedi. (Eskisinden bi farkı yok yani) Ben de bir daha aynı durumların içine girmek istemiyorum çünkü. Kimse bilmesin istiyorum şimdilik bişeyler oturana kadar. Ama eskisinden bi farkı yok. Ailesine söyleyemiyo hala. Bilmiyorum ne olur. :/
Aaa kuzenlerim ankara da buluşacağınız zaman bende gelmek istiyoruuum :)hayırlısı olsun canım
Arkadaşlar Ankarada olan kaç kişi var? Şöyle uygun bi günde buluşsak görüşsek ne dersiniz? Eylül-Ekim ve dahi Kasım gelinlerinin Ankara ayağı olarak bi toplaşsak tanışsak?
selam gelincikler
dilşadcım seni rüyamda gördüm
hamileydin
mrb kızlar nasılsınız
bende 2010 ekım gelını olucam dye beklerken
aksılıkler sonucu epey ertelemek zorunda kalmstk
ama smdı kesın tarıhımızı belırledık salonumuzu tuttuk
2 nısan 2011
ıns bnde sızn gbı evlılık kervanına katılıcam
pff zaman cabuk geçsnnnn
ben de sni özledim mavicim pericimmmmmmmmm bi denk gelemiyoruz yavoff ben geldiğimde kimse olmuyooo burdaa hepinizi çok özledim konuşmayı herkesin burda olduğu zmanı(
aslıhasan sizi de çok tebrik ederim faceden de takip ediyorumm sizde hayırlısıyla düğününüzü yaparsınız umarımm
:))))
inşallah canım bu ay bekledik ama malesef bugün((
:))))
inşallah canım bu ay bekledik ama malesef bugün((
ay içime doğmuş demekki tatlışım
istediğini bilmiyordum valla
o zaman bi dahaki ay kesin hamilesin
ozyymin dediği gibi pek üstüne durma
keyfini çıkar ya tutarsa de
ben de sni özledim mavicim pericimmmmmmmmm bi denk gelemiyoruz yav
Allah gönlünze göre versin canımmmmmm.takma çok..öle kafana takarsan daha çok sorun olur
kızlar gülçimen arkadaşımız da 16.17haftalık hamile ama kk deki adını hatırlayamıyorum face de msj lasiyoruz da. Face si olanlar eklesin beni dilşad menç kaya
aminnn canım tüm bebısler eylül ekim gelinlerimıze hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler dünyamıza inşallahgül_1984 gibi bişeydi nicki sanırım :26:
düğün resimlerini ekler diye bakıyorum ben de faedeki profili,ne ama hala yok
sağlıkla gelsin bebişi
aminnn canım tüm bebısler eylül ekim gelinlerimıze hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler dünyamıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?