2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

biz de seni seviyoruzzzzzzzz
bu arada durumunda bi gelişme var mı şeker????????

Şimdilik yok canım. Daha doğrusu ondan bi gelişme bekliyorum bende. Bana söylediği bazı şeyler var, bakalım ne olucak. Ailene söyle dedim, ben bu kızla evlenicem diye, ama görüştüğümüzü sakın söyleme dedim. Zaten söyleyemem dedi. (Eskisinden bi farkı yok yani) Ben de bir daha aynı durumların içine girmek istemiyorum çünkü. Kimse bilmesin istiyorum şimdilik bişeyler oturana kadar. Ama eskisinden bi farkı yok. Ailesine söyleyemiyo hala. Bilmiyorum ne olur. :/

Canım, çok çok sevindim. Bir ömür mutlu olursunuz inşallah.

hayırlısı olsun canım

off ben geldiğimde kimse olmuyooo burdaa hepinizi çok özledim konuşmayı herkesin burda olduğu zmanı (
aslıhasan sizi de çok tebrik ederim faceden de takip ediyorumm sizde hayırlısıyla düğününüzü yaparsınız umarımm

hayırlı olsun canım benim,şimdiden mutluluklar diliyorumm
çok çabuk geçecek zaman görüceksin

ben de sni özledim mavicim pericimmmmmmmmm bi denk gelemiyoruz yav
:))))
inşallah canım bu ay bekledik ama malesef bugün ((

Allah gönlünze göre versin canımmmmmm.takma çok..öle kafana takarsan daha çok sorun olur

ben de sni özledim mavicim pericimmmmmmmmm bi denk gelemiyoruz yav

Allah gönlünze göre versin canımmmmmm.takma çok..öle kafana takarsan daha çok sorun olur

canım aslında istemioduk ama bu riskli süreçte eşim heveslendi neysee hayırlısı :)

kızlar gülçimen arkadaşımız da 16.17haftalık hamile ama kk deki adını hatırlayamıyorum face de msj lasiyoruz da. Face si olanlar eklesin beni dilşad menç kaya

kızlar gülçimen arkadaşımız da 16.17haftalık hamile ama kk deki adını hatırlayamıyorum face de msj lasiyoruz da. Face si olanlar eklesin beni dilşad menç kaya

gül_1984 gibi bişeydi nicki sanırım :26:
düğün resimlerini ekler diye bakıyorum ben de facedeki profili,ne ama hala yok
sağlıkla gelsin bebişi

gül_1984 gibi bişeydi nicki sanırım :26:
düğün resimlerini ekler diye bakıyorum ben de faedeki profili,ne ama hala yok
sağlıkla gelsin bebişi
aminnn canım tüm bebısler eylül ekim gelinlerimıze hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler dünyamıza inşallah

kızlarr napıonuzz özledim valla sizi ara ara bakıorumm burayaa. ama çok zaman kimse olmuor. daha önce de sölemiştim ama bi daha söliim. ben de hamileyim. 3.5 ayı doldurdummutluluğumu sizlerle paylaşmak istedimm. Allah isteyenlere nasip etsinn

kıslar ne hızlısınız ya şok oldum, evlenir evlenmez hamile mi kalıosunuz, bi evliliğin tadını çıkaraydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…