2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

8-10 Eylül 2010 - selcn Düğün

12 Eylül 2010 - yaprakcskn Düğün

18 Eylül 2010 - FE.OZ Nikah

18 Eylül 2010 - gul1984 Düğün

18 Eylül 2010 - ruzgarr Düğün

18 Eylül 2010 - sedaemra Düğün

18 Eylül 2010 - ashkmeleği Nikah

19 Eylül 2010 - undomiel Düğün

19 Eylül 2010 - dilek_36 Düğün

19 Eylül 2010 - elvin06 Düğün

19 Eylül 2010 - sereia Düğün

23 Eylül 2010 - clementine212 Düğün

25 Eylül 2010 - Hatige Düğün

25 Eylül 2010 - sirkencubin Düğün

25 Eylül 2010 - miss_curious Düğün

26 Eylül 2010 - mvldas Düğün

9 Ekim 2010 - bebikyüzlü Düğün

10 Ekim 2010 - kanatsiz_angel Nikah

yaşasın eylül & ekim gelinleri

:teytey:

Son düzenleme:
Mrb kızlar. benimde düğünüm 17-19 eylülde olcaktı .. Nişanım atıldı.. kısmet buraya kadarmış.. Rabbim size böyle acılar yaşatmasın çok zor.

Çok üzüldüm canım Allah herşeyin hayırlısını versin :Saruboceq:

geçmiş olsun undomielcim daha yeni gördüm bu mesajını.Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Nazar mı değdi sana yoksa a.s

hoşbuldum zemuszemusiyi gidiyor ev hazırlanıo işte bende bazı şeyler almaya başladım yemek takımımı ,çatal bıçak ama çok pahalı herşey ALLAH yar ve yardımcımız olsun :Saruboceq:

Allah yuva kurana yardım edermiş canım ,inşallah hepimiz mutlu bir şekilde evimizi kurup, sevdiğimizle yaşamaya başlarız:)) boshayallersmile :asigim:

Liste gittikçe artıyor maşallahhh

Canım biraz geç oldu kusura bakma :kedi: Benim Eylül olucak ama tam tarih daha kesin değil, kayın validem Avustralya'da onun dönüş tarihine göre ayarlayacağız. Sonra da hep birlikte Avustralyaya yerleşicez zaten. Benim işim biraz karışık yani... Tarih kesinleşince yazarım eklersiniz beni de listeye kaydirigubbakcemile3 Bu arada teşekkür ederim grafik için.

kızlarrrr hepinize merhabaaaa nasip olursa bende eylül geliniyim normalde tayinimiz için nikahımız önce olcak ama ben illa eylül gelini olcam eylül ayına hayranım çünkü :kedi: henüz tarihimiz belli değil ama bitanemin ailesi küçük bir yerde ve istediğimiz zaman mekan sıkıntısı çekmiycez ondan biraz rahatız şimdi sayfaları okuycam hepinizi öpüyorum Mevlam yardımcımız olsun hayırlısıyla kazasız belasız yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallahh

hayırlısı olsn cnm :) eylül gelinleri topiğimize hosgeldınnn

ayy canım tsk ederim hoşbuldukk sendemi uyuyamadın yarın iş var ama uyuyamıyorum benim nişanımda bu ay sonu olcak stres heyecan ne olup bitcek telaşı yok fotosu saçı kafam davullll :bbo:

şu nişan törenini atlayan eylül gelinleriiiii darısı başımaaaeyvahedigeldismile

Amiin canım hoşgeldin ,nişanında herşey gönlüne göre olur inşallah hihoyyyt

Günaydın eylül gelinleriii hepinize güzel bi hafta diliyorummmm a.s.

ay şarkılar harikaaa evet a evet buda diye diye bi alt satıra indim hep :1rolleyes:

hemen bakcam çeyizciklerine canım a.s Aslında ben de mantıksız ve gereksiz buluyorum şu 2 ayrı çatal kaşık seti almayı :bbo:

aslında bende böyle düşünmüyor değilim çok kararsız kaldım zaten henüz günlük almadım diğer büyük olanı aldıydım bu gidişlede günlüğe sıra gelmiycek onu kullanırım ha belki hani renkli saplılar oluyor ya ondan alabilirim kahvaltı için filan eğlenceli görünüyorlaryerimseniben

selcancım olsun öyle deme bende aynı durumdaydım bi başladımmı gerisi geliyor hep imrenirdim hayranlıkla ne güzel herşeyi almışsınız nasıl becerdiniz derdim arkadaşlarıma ben nasıl yapcam derdim ama yavaş yavaş oluyor sıkma canını sen nişanı atlattın galiba benim nişanım 22 mayısta daha ne yapcam bilmemeyvahedigeldismile

çoook iş var, hele benim gibi kendisi başka ilde, ailesi başka ilde, nişanlısı bambaşka ilde olanlar için kaydirigubbakcemile3

clementine aynen ben başka il o başka il aileler bambaşka illerde kaydirigubbakcemile3

oy kıyamam yaa çok geçmiş olsun:teselli: o kadarda yorma kendini daha evini tutacaksın düzeceksin aman bi arıza olmasın tekrar dikkat etyerimseniben

Mrb kızlar. benimde düğünüm 17-19 eylülde olcaktı .. Nişanım atıldı.. kısmet buraya kadarmış.. Rabbim size böyle acılar yaşatmasın çok zor.

çok üzüldüm inşallah hakkında hayırlısı budur tatlım güçlü ol mevlam görelim neyler ne eylerse güzel eyler ..hayır ara canım benim

Amiin canım hoşgeldin ,nişanında herşey gönlüne göre olur inşallah hihoyyyt

çok teşekkür ederim amin canım hayırlısıyla bi atlatsam peşine rahatlamanın verdiği hafiflikle kına yakcam ya düğünü müğünü beklemiycem kaydirigubbakcemile2

merhaba canım.. hoşgeldin aramıza :) eylül çok güzel bir ay bence de hatta biizm cem ile planımızda eylül isimli bir kızımız olması da var.. Allah umarım o günleri de bize gösterir

olsun canım geç olsun güç olmasın :) tarihini bekliyorum sabırsızlıkla

canım inan ki çok üzüldüm. belki bir şekilde konuşup halledebilirsiniz sorununuzu..bir sıkıntın varsa da paylaşmak istersen her zaman burdayız... üzme kendini..

undomiel geçmiş olsun yazdıklarını yeni gördüm dikkat et kendine aramıza yeni katılan arkadaşlara da hayırlı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. hafta sonu yoğun geçti benim için anneler günü dolayısıyla nişanlım annesi ve görümcem geldiler onlarla hızlı ve güzel geçti. sizlerinde iyi geçmiştir inşallah. ifkorkut üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım

sağol canım.. valla son 10 günüm kaldı.. artık parmağımı özgürce kullanabileceğim inşallah ne güzel bir haftasonu geçirmişsin.. ohh artık anneler gününü geçirdiğimize göre sırada babalar günü var

selam eylül & ekim gelinleri :kedi:

84 parça yemek takımı ve sandıklı çatal bıçak takımımı aldım bügün ohh sankı üstümden yük kalktı ve annemın çemkirmelerinden kurtuldum sempatiksalakcinni

ohh canım.. hadi gözün aydın.. nerden aldın yemek takımını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…