benide ekleyin ah ah 10 ekim - nikah hepimiz için hayırlı olsun :kedi:
hoşgeldin canım... nasıl gidiyor hazırlıklarhihoyyyt
Mrb kızlar. benimde düğünüm 17-19 eylülde olcaktı .. Nişanım atıldı.. kısmet buraya kadarmış.. Rabbim size böyle acılar yaşatmasın çok zor.
canım nasılsın? ay hastanede falandım bugün.. dğün üstü yaşadığım aksilikler parmağım kırıktı doktora gittim bugün konrolüm vardı.. nihayet 2 hafta sonra çıkaracakmışım atelimiallahım nihayet deli gibi temzilik yapmaya devam edebileceğim ehueheuhe
hoşbuldum zemuszemusiyi gidiyor ev hazırlanıo işte bende bazı şeyler almaya başladım yemek takımımı ,çatal bıçak ama çok pahalı herşey ALLAH yar ve yardımcımız olsun :Saruboceq:
Jeyyda'cım bu grafiği kullanıcı panelindeki cizelge ekleme pıtısından yaptım. orda detyalı bi şekilde anlatıyor. Ama ticerfactory.com ya da daispary.com mu ne ordan yapıp linki ekliosun o çizelge kısmına
bu arada eylül'ün kaçı belli mi seni de ekleyelim listemize
hayırlısı olsn cnm :) eylül gelinleri topiğimize hosgeldınnn
kızlarrrr hepinize merhabaaaa nasip olursa bende eylül geliniyim normalde tayinimiz için nikahımız önce olcak ama ben illa eylül gelini olcam eylül ayına hayranım çünkü :kedi: henüz tarihimiz belli değil ama bitanemin ailesi küçük bir yerde ve istediğimiz zaman mekan sıkıntısı çekmiycez ondan biraz rahatız şimdi sayfaları okuycam hepinizi öpüyorum Mevlam yardımcımız olsun hayırlısıyla kazasız belasız yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallahh
Kızlar düğün için ilk dans müzikleri buldum bi kaç tane.. Sizle de paylaşayım dedim..
Bu arada bunlardan başka aklınıza gelenleri yazabilir misiniz?
Türkçe Olanlar
* Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
* Zuhal Olcay - Pervane
* Nilüfer - Ta Uzak Yollardan
* Kenan Doğulu - Gelinim
* Sertap Erener - Aşk
* Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta
* Sezen Aksu - Hoşgeldin
* Bora Öztoprak - Seni Seviyorum
* Emre Altuğ - Neyleyim
* Ferhat Göçer - Bizim Şarkımız
Yabancı Olanlar
* Lara Fabian - Je t'amie
* Enrico Macias - Melissa
* Notra Dame De Paris - Belle ya da Tu Vas Me
* Giannis Vardis - Pare Me
hemen bakcam çeyizciklerine canım a.s Aslında ben de mantıksız ve gereksiz buluyorum şu 2 ayrı çatal kaşık seti almayı :bbo:
slm kızlar bende 8-10 eylül geliniyim..henüz bi tane bile çatalım bıcagım en ufak mutfak esyam yok..gelınlık kına gecesı ıcın abıye falan bakmadım.ne gıycem ne yapıcam nerde yasıycam o bıle belırsız(( ne acınaklı bi durumdayım değilmii
çoook iş var, hele benim gibi kendisi başka ilde, ailesi başka ilde, nişanlısı bambaşka ilde olanlar için kaydirigubbakcemile3
ay hastanede falandım bugün.. dğün üstü yaşadığım aksilikler parmağım kırıktı doktora gittim bugün konrolüm vardı.. nihayet 2 hafta sonra çıkaracakmışım atelimiallahım nihayet deli gibi temzilik yapmaya devam edebileceğim ehueheuhe
Mrb kızlar. benimde düğünüm 17-19 eylülde olcaktı .. Nişanım atıldı.. kısmet buraya kadarmış.. Rabbim size böyle acılar yaşatmasın çok zor.
Amiin canım hoşgeldin ,nişanında herşey gönlüne göre olur inşallah hihoyyyt
kızlarrrr hepinize merhabaaaa nasip olursa bende eylül geliniyim normalde tayinimiz için nikahımız önce olcak ama ben illa eylül gelini olcam eylül ayına hayranım çünkü :kedi: henüz tarihimiz belli değil ama bitanemin ailesi küçük bir yerde ve istediğimiz zaman mekan sıkıntısı çekmiycez ondan biraz rahatız şimdi sayfaları okuycam hepinizi öpüyorum Mevlam yardımcımız olsun hayırlısıyla kazasız belasız yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallahh
Canım biraz geç oldu kusura bakma :kedi: Benim Eylül olucak ama tam tarih daha kesin değil, kayın validem Avustralya'da onun dönüş tarihine göre ayarlayacağız. Sonra da hep birlikte Avustralyaya yerleşicez zaten. Benim işim biraz karışık yani... Tarih kesinleşince yazarım eklersiniz beni de listeye kaydirigubbakcemile3 Bu arada teşekkür ederim grafik için.
undomiel geçmiş olsun yazdıklarını yeni gördüm dikkat et kendine aramıza yeni katılan arkadaşlara da hayırlı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. hafta sonu yoğun geçti benim için anneler günü dolayısıyla nişanlım annesi ve görümcem geldiler onlarla hızlı ve güzel geçti. sizlerinde iyi geçmiştir inşallah. ifkorkut üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
inşallah canım:))
selam eylül & ekim gelinleri :kedi:
84 parça yemek takımı ve sandıklı çatal bıçak takımımı aldım bügün ohh sankı üstümden yük kalktı ve annemın çemkirmelerinden kurtuldum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?