kıslar bakın şu model çok hoşmuş ama dikimine çok pahalı diolar bunun yaa 1.000 dediler biryerde modaevinde
çok hoşmuş ama, 270 de okadar çok değil.. ben de istiyorum bundann :hulya:kapalı çarşıda kaftan adlı mağazadan aldım hayatım kına tepsisi içinde toplam 270 falandı sanırım kiralık da 150 tl dedi
ayy kızlar sağolun yorumlarınız için.. ama bu kına da gieceğim elbisenin askılarını biraz geri aldırıcam... malum kıskanç erkek tripleriehu ehu... neyse bi kere daha giyeyim ondan sonra içimde kalmasın 2006 da ablamın düğünü için aldım bunu 800TL ye
yaa ben göremedim..:çok üzgünüm:
evet hayatım çok deil bence de kaçırmadım ben de o yüzden sadece oraya girdim aldım çıktım hiç biryere de bakmadım gelinlikte de aynı şey oldu bende bu konuda çok kararlıım nedense ben gittim gelinlikçiye vitrinde bir modeli beğendim ve dedim bu olsun sora da başka hiç bişi beenmedim valla
ayy kızlar sağolun yorumlarınız için.. ama bu kına da gieceğim elbisenin askılarını biraz geri aldırıcam... malum kıskanç erkek tripleriehu ehu... neyse bi kere daha giyeyim ondan sonra içimde kalmasın 2006 da ablamın düğünü için aldım bunu 800TL ye
hadiya iğneliye nasıl dayanıyorsun bravo sana ben lazer yaptırıyorum ki onda bile acıyo ama koluna ağda yaptırman ii olmamış cnm çektiğin acılar araya gidecek keşke boylarını kısaltsaydın..
ayy kıslaar ben bindallımı aldım bu arada durun resmini bulursam ekliim bakalım beğenecekmisiniz ama benimkinin rengi değişik bir yeşil işlemeleri de altın sarısı o kadar hoşkiiiiMirage modeli Mor Yasemin K-599 umarım açılır kıslar
kıslar lazer epilasyona mı gidiyorsunuz ya ben dayanamam onun acısına diye düşünüyorum sir ağda bile nasıl acıyor ona bile dayanamıyorum lazere hiç dayanamam ben sanırım çok isterim gitmek ama acısı korkutuyor beni
Canım bindallına bayıldım..Güle güle giy..Nerden aldın fiyatı ne kadar?
canım üzme nolur kendini, her anne takılır böyle kızına.
benim ki de der bazen..Bu odanın hali ne, evlenince de evini ben mi temizliycem.
Sevdiğinden de takılırlar ki, sıkma canını olumunekankayizsmile
gül eşyaların hayırlı olsun tatlım, güle güle kullanın inş
eşya işini de hallettin, epey hafiflemiştir yapılacak listen olumunekankayizsmil
amin çok saolevet canım baya hafifledi sayılır en zor işi halletdik gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?