• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

offfff offfff 10 Ekimde düğünüm var. çok srtesliyim... Silivce çıkartım son bir haftadır. Resmen bezdim her şeydensenağlama gelinlikçiye gittim düz ilk günden beriinci istedim gelinliğe , yok senindediğin model yoktu şöle böle. Ya var yada yok sitiyorum diyorum inatlaşıo benleee. Ama yapıcak tabili.. Çok sinir oldum kadına...

bende işten ayrıldım gibi ama tam değil bi gün duruyorum bi gün geliyorum zamanda yaklaştı ne yapacağım bilmiyorum hoş umrumda da değil iyi niyetli gelip gidiyorum ama bunlara faydanılmayacağını da biliyorum...

benimde gelinlikçide provam var bugün bakalım... en son boyunu felan ayarlayacak duvağı seçeceğiz...

aslında nişanlım görmüştü daha evvel şimdi de diyorki fazla açık olmasın iyi de straplez nasıl açık olmayacakki... o zaman söylese neyse şimdi nasıl müdahele edilcekki saf çocuk :))

Damla hayirli olsun Allah mutlu etsin hosgeldin:)
Ozzyimmm hayirli olsun. Allah mesut etsin,yaa telden giriyorum fotograflarini goremedim
Ama bakmak icin sabirsizlaniyorum:)ay dua et bize yaa insallah seninki gibi guzel hatirlariz hersi..
Seninde butun omrun guzel olsun insallah herseyi guzel hatirla esinle birlikte:)

bol, gulse84 ve ozzy_mim kizlar hepinize mutluluklar diliyorum..
bir yatsikta kocayin, hep mutlu olun insallah..

darisi bizimde basimiza insallah eyvahedigeldismile son 38 gün kaydirigubbakcemile4

ozzy_mim canim resimlerini göremedim :(

Perikizi canim Amin insallah bizde goruruz o gunleri..Son gelin olmakta ne zor yaa kimsecikler kalmadi..
Perikizida gitcek sonrada benim 6 gunum daha kalcak,Perikizi bir an once evlen artk yaa:)))
Aslinda onceden evlenenlerin soyle bi guzel tarafi var burda birlikte dertlestik,fikir alisverisinde bulunduk
Birlikte gun saydik..Simdi hepsi evlenms gelmsler:)Buda cesaretlendiriyor insani bizimkide gecer elbet:)
Meltemcim umarim icine siner gelinligin:)Benimde ayni provadan 25inde var...
Bolcum ve gulsecim sizleri unutmadim ama o kadar cok evlenen varki:))Allah mutlu etsin bir yastikta kocatsin insallah..

Perikizi canim Amin insallah bizde goruruz o gunleri..Son gelin olmakta ne zor yaa kimsecikler kalmadi..
Perikizida gitcek sonrada benim 6 gunum daha kalcak,Perikizi bir an once evlen artk yaa:)))
Aslinda onceden evlenenlerin soyle bi guzel tarafi var burda birlikte dertlestik,fikir alisverisinde bulunduk
Birlikte gun saydik..Simdi hepsi evlenms gelmsler:)Buda cesaretlendiriyor insani bizimkide gecer elbet:)
Bolcum ve gulsecim sizleri unutmadim ama o kadar cok evlenen varki:))Allah mutlu etsin bir yastikta kocatsin insallah..

canim benim insallahhhh
benim listede yanlis yaziyor tarih...ikimikzde kasim geliniyiz:3:
benim tarih 1 kasim insallah..ikimiz bu topigin kasim gelinleriyizzopuyorumnanaktan
tatlim insallah yagmur yagmaz yaaa kasimda tam yagmur zamani amaboshayallersmile

bol, gulse84 ve ozzy_mim kizlar hepinize mutluluklar diliyorum..
bir yatsikta kocayin, hep mutlu olun insallah..

darisi bizimde basimiza insallah eyvahedigeldismile son 38 gün kaydirigubbakcemile4

ozzy_mim canim resimlerini göremedim :(

tşk ederim kızlar inşallah sizlerde hayırlısıyla biran önce atlatabilirsiniz.

kızlarrrrr bende geldimmm 11 günlük evli bir bayanım :D :D herşey bitti sonunda o stresler kavgalar herşey bitiyo kızlar sakın merak etmeyin, herşey çok güzeldi en kısa zamanda evimin ve düğünümün resimlerini paylaşıcam :)

selam damlacım
bekliyoruz
mutluluklarrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile

günaydın kızlar:)
atlatırsınız merak etmeyin hiçbişe anlamıyosunuz bi bakmışsınız herşey bitmiş çoğu şeyi hatırlamıyorum bile düğünde:)

kaydirigubbakcemile3

benimde gelinlikçide provam var bugün bakalım... en son boyunu felan ayarlayacak duvağı seçeceğiz...

aslında nişanlım görmüştü daha evvel şimdi de diyorki fazla açık olmasın iyi de straplez nasıl açık olmayacakki... o zaman söylese neyse şimdi nasıl müdahele edilcekki saf çocuk :))

hadi bakalım canım

canim benim insallahhhh
benim tarih 1 kasim insallah..ikimiz bu topigin kasim gelinleriyizzopuyorumnanaktan
tatlim insallah yagmur yagmaz yaaa kasimda tam yagmur zamani amaboshayallersmile

kaydirigubbakcemile5

geriye kalan gelinciklerimiz

23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

24 Eylül 2010 ayazz Düğün

25 Eylül 2010 Hatige Düğün

25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

25 Eylül 2010 SBNM Düğün

25 Eylül 2010 luxxor Düğün

26 Eylül 2010 mvldas Düğün

26 Eylül 2010 BtL Düğün

26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

26 Eylül 2010 izmirim_ Düğün

29 Eylül 2010 hilaal Düğün

2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

3 Ekim 2010 lepi Nikah

3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

3 Ekim 2010 cilek Düğün

3 Ekim 2010 milkie Düğün

3 Ekim 2010 sukut Nikah

4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

9-16 Ekim 2010 elcintih Düğün

10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

16 Ekim 2010 perimsin Düğün

17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

23 Ekim 2010 NektaR Düğün

23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

30 Ekim 2010 mavi_peri_86 Düğün

30 Ekim 2010 emili07 Düğün

30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

7 Kasım 2010 msore Düğün

Zuzu çıkmaz ayın çarşambası

Jean çıkmaz ayın pazarı

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

:nazar: :nazar: :nazar:

yaşasınnnnnnnn :) eylül ekim hepimize şans mutluluk getirsin :p çocuğumuz kız olursa eylül , erkek olursa ekim koyalım adlarını kaydirigubbakcemile3

canim benim insallahhhh

ay inşallah canım yaaa..Kına için yer bulamadık bu yüzden birlikte ve açık havada yapmak istiyoruz ama yağmurlu olma olasılığı çok yüksekeyvahedigeldismile
Bilmiyorumki napcaz...Yağmur yağmasın duasına çıkalım bizdedelikafadulden

yaşasınnnnnnnn :) eylül ekim hepimize şans mutluluk getirsin :p çocuğumuz kız olursa eylül , erkek olursa ekim koyalım adlarını kaydirigubbakcemile3
biz şimdi perikızı ile kasımmı koycazsırnaşık şeyyok yok olamaz demi:dance:

bu arada bugün nişanlımla bi çok samimi bir arkadaşımın düğününe gittik..Ay nasıl evlenesim geldiii...Dedim kalksalarda oraya biz otursak..Pistte arkadaşımı ortaya aldık damatla oynadılar..Nişanlımda senide böyle ortaya alcaklar dedi güldü..İçim bi tuhaf oldu..İlk kez heyecanlandığımı hissettimeyvahedigeldismile
Ay inşallah mutlu oluruz hemencik olur düğünümüz:Saruboceq:...
Bugün evlenenen kızlar mutluluklar sizlere...
Bende foruma foto koymak istiyorum ama nişanlım izin vermiyor..Düğün sonrası için çok istiyorum..Yorumlarınızı çok merak ediyorum..Gerçi o günlere bi gelelimdeopuyorumnanaktan...

ay inşallah canım yaaa..Kına için yer bulamadık bu yüzden birlikte ve açık havada yapmak istiyoruz ama yağmurlu olma olasılığı çok yüksekeyvahedigeldismile
Bilmiyorumki napcaz...Yağmur yağmasın duasına çıkalım bizdedelikafadulden

valla canim bencede dua edelim yagmasin..benim kina mekani kapali..
dügün icinde acik ve kapali yerleri var..ama ben acik havada olsun istiyorum..
insallah havalar güzel olurrr

biz şimdi perikızı ile kasımmı koycazsırnaşık şeyyok yok olamaz demi:dance:

msorecim valla kasim degisik bir isim olur kaydirigubbakcemile3
gerci ben hayalimda isimleri belirlemistim ama:kedi:

bu arada bugün nişanlımla bi çok samimi bir arkadaşımın düğününe gittik..Ay nasıl evlenesim geldiii...Dedim kalksalarda oraya biz otursak..Pistte arkadaşımı ortaya aldık damatla oynadılar..Nişanlımda senide böyle ortaya alcaklar dedi güldü..İçim bi tuhaf oldu..İlk kez heyecanlandığımı hissettimeyvahedigeldismile
Ay inşallah mutlu oluruz hemencik olur düğünümüz:Saruboceq:...
Bugün evlenenen kızlar mutluluklar sizlere...
Bende foruma foto koymak istiyorum ama nişanlım izin vermiyor..Düğün sonrası için çok istiyorum..Yorumlarınızı çok merak ediyorum..Gerçi o günlere bi gelelimdeopuyorumnanaktan...

canim insallah..az kaldi..
yüzünüzü fotoshopla sil öyle koy resimleri :1:

tşk ederim kızlar inşallah sizlerde hayırlısıyla biran önce atlatabilirsiniz.

amin canim insallah

msorecim valla kasim degisik bir isim olur kaydirigubbakcemile3
gerci ben hayalimda isimleri belirlemistim ama:kedi:

Hmmm isimlerde belirlenmis:))Hemen cocukmu dusunuyosunuz?Allah hayirlisini versn insallah..

canim insallah..az kaldi..
yüzünüzü fotoshopla sil öyle koy resimleri :1:
Evet olabilir tabi ama ona ne der bilmiyorum..Gerci ben butunyle koymak isterim sonucta dugun fotografi ne
Sakincasi olacakki degilmi??

Ay evlendikten sonra ondan firsat bulurda pc basina gecebilirsem belki:))
Adam cok fena pc hastasi sandalyenin tepesinde yatip kalkiyor diyebilirim..Surekli oyun oynuyor
Oyle okey falan degil savas vs oyunlari..O da bir bagimlilik iste ama cocuk gibi mutlu oluyor bende
Sesimi cikartmiyorum mutlu oluyor ve evde sonucta napim:))
Bu arada simdi gelinlikcim aradi yarinki provami erteledi:(Yaa insan sinir oluyo kendini hazirlayinca..
Birde 1ay sonraya erteledi madem oyle be kadin ben iznimi ayarlamadan soylesene bende ona gore hareket edeyim...
Neyse hayirlisi olsun ne diyim..

Back