Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh sevindim canım bende 1 hafta gibi düşüneyim o zaman..Off daraldım düğün 16 ekimde , kına 9 ekim yetişicek insallah işler..Mobilya beyaz esya tamam zaten sadece gelecek kurulacak , benim çeyizler gidip yerleşecek.En sonda perde ve aydınlatmaları alıcaz bir onlar kaldı.
iyi akşamlar eylül ve ekim gelinleri kader ortaklarım iyisiniz umarım allah herşeyin en güzelini nasip etsin opuyorumnanaktan
kıslar çok korkuyorum daha yenı işten ayrıldım pazar günü ev tuttuk bu pazar mobilya bakcaz daha gelinlik yok ortada davetiyeler yok çıldırcam eteklerim tutuştu bi anda yetişirmi acaba off su serpin içime az :çok üzgünüm:
selam cnm , düğün tarihi neydi senin?
anammmmm , benim kına tarihim 10.10 düğün 16.10 benimde ev kaldı hallolması gereken.esyalar alındı kurulacak temizlik , ceyizler gidip yerlesecek vs evin kurulması kaldı yani ama diğer herset hazır sayılır.Allah yardımcımız olsun cnm , ee neden bu kadar gec kaldınız ? gelinlik ne zaman alınacak , dikilemez artık yani zaman yok.