demek kına tarihin oy çok sevindim canım allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan
ikimizde çalışıyorduk ondan böle oldu .offf nişanlım hala çalışıyo çeyizde sorun yok benım tm onlar ev tutuldu pazar günü küçük ama şirin zemuszemusmobilyada pazar günü bakcaz işte,ben asıl davetiyeler konuşunda endişeliyim pazar günü sipariş versek acaba kaç günde elimde olur gerisi kolay ben gelinliğimi bi gündede alırım tek davetiye konusu çıldırtcak benı mafoldumben
slm kızlar herşey yetişiyor hiç merak etmeyin :))) 5 günlük evliyim darısı başınıza:))
anladım canım , ancak zaman bulabiliyorsunuz artık.İnsallah hersey yolunda gider hallolur hepsi..Evin hayırlı olsun , size şans mutluluk getirsin tatlım..Pazar acık davetiyeci bulursanız 3 günde alırsınız cnm.Yani fazla gün verse bile 3 günde diretin mutlaka.Çünkü en gec csamba persembe alıp önümüzdeki hafta sonunuda davetiye dağırmak ile gecirmeniz sart.Çok az zaman kalmıs cnm.
tam jean cim yazıyordummmmm evet kalır diye sen yazmışssın annem çok yapar öletecrübeyle sabit
meltemcim çok sevindim beğenmene benim topuz fotomu götür yapın kuaför :) yoksa kuaförün benimkini önereyim
kızlarrrrr bende geldimmm 11 günlük evli bir bayanımherşey bitti sonunda o stresler kavgalar herşey bitiyo kızlar sakın merak etmeyin, herşey çok güzeldi en kısa zamanda evimin ve düğünümün resimlerini paylaşıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?