2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

anladım canım , ancak zaman bulabiliyorsunuz artık.İnsallah hersey yolunda gider hallolur hepsi..Evin hayırlı olsun , size şans mutluluk getirsin tatlım..Pazar acık davetiyeci bulursanız 3 günde alırsınız cnm.Yani fazla gün verse bile 3 günde diretin mutlaka.Çünkü en gec csamba persembe alıp önümüzdeki hafta sonunuda davetiye dağırmak ile gecirmeniz sart.Çok az zaman kalmıs cnm.

gülse cim tebriklerrrrrrrrr şeker

kızlar fotolarım albümde muck daha eklerim video cd sinden aldığım görüntüler bunlar.idare edin :) 900 kare fotograf çekilmiş bi gidip zaman bulup seçemedik :S

canım orayada yazdım burdan da yazayım
çok tatlı olmuşsun
çok yakışmışsınız
saçın süper
gelinliğin son hali çok hoş olmuş
üstündeki işlemeleri çok beğendimmm :1hug:

evet evet sade sade güzeldir
ama itiraf edeyim ben o etekteki kabarıklığı bile istemem sanırım
düz etekli istiyorum ben :1rolleyes:

ama genelde değişiyormuş işte
düz diye içeriye giren şatafatlı alıp çıkabiliyormuş kaydirigubbakcemile3
bakalım benden ne çıkacak

ozzym sana şey sorcam kurabiye pişirip
buzluğa atsam taze kalır mı?
yani ekmek,poğaça taze kalıyor ya kurabiye olur mu acaba?

Kızlar günaydın....

Ozzyy canım çok tatlı olmuşsun saçın gelinliğin süpper duruyor...Mutluluklar tatlım... Topuzun çok hoşuma gitti bende böle istiyorum :))

tam jean cim yazıyordummmmm evet kalır diye sen yazmışssın annem çok yapar öle tecrübeyle sabit

meltemcim çok sevindim beğenmene benim topuz fotomu götür yapın kuaför :) yoksa kuaförün benimkini önereyim

kızlarrrrr bende geldimmm 11 günlük evli bir bayanım herşey bitti sonunda o stresler kavgalar herşey bitiyo kızlar sakın merak etmeyin, herşey çok güzeldi en kısa zamanda evimin ve düğünümün resimlerini paylaşıcam :)

teşekürler canım içime su serptin inşalla dediğin gibi olur her şey:Saruboceq:

günaydin eyül ve ekim gelinleri

işten ayrılalı daha kaç gün oldu sıkıldım evde mirmirmirmir

pazar günü maraton başlıcak ne yapcam biilmiyom boshayallersmile

hayırlı olsun taze gelincik arkadaşımolumunekankayizsmile
benimde 10 günüm kaldıeyvahedigeldismile
anlattıkları gibi değil dimi kolay geçiyomu ilk geceneyvahedigeldismile

günaydın kızlar:)
atlatırsınız merak etmeyin hiçbişe anlamıyosunuz bi bakmışsınız herşey bitmiş çoğu şeyi hatırlamıyorum bile düğünde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…