2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar selam bana evi temizlemece ve mobilyaların gelisi (hepsi bu cumartesi gelcek) esyaların düzenlenmesi için kaç gün yeter ?

ohh sevindim canım bende 1 hafta gibi düşüneyim o zaman..Off daraldım düğün 16 ekimde , kına 9 ekim yetişicek insallah işler..Mobilya beyaz esya tamam zaten sadece gelecek kurulacak , benim çeyizler gidip yerleşecek.En sonda perde ve aydınlatmaları alıcaz bir onlar kaldı.

canım zaten sadece çeyizleri yerleştirmek 1 hafta sürüyo zaten çok zahmetli bi işmiş baya yormuştu beni.

Biz hazırladık evde cnm yıkayıp ütülendi sadece yerlesecek ceyizde sermicem yani , büyük esyaların tam gelip monte edilmesi önemli diğerlerini halledicez insallah cok sorun cıkmaz esyalarda.Öyle konustular ama bakıcaz bakalım.

cnm zaten yerleşmesi bi olay öylemi koysam böylemi battaniyeler,nevresimler katlanıp katlanıp açılır öyle olmadı böyle koyalım mutfak yerleşmesi onların yıkanması falan baya zaman alıyor..

Allah yardımcım olsun o zaman canım..Yetisir insallah toplam 3 hafta zamanımız var..

Ay sizin hazirliklarinizi gordukce valla telaslaniyorum..biz daha evimizi tutmadik.En kotusude nikah gunumuzu almadik:))
Gelinligim hazir nerdeyse,dugun icin salonumuzu falan nisanlanmadan tuttuk.Ama gel gorki daha nikah gunumuz yok:)
Islemlerimizi hala yaptirmadik.Temmuzdan beri hala alcaz...
Neyse huzur olsun saglik olsunda o da olur insallah...Hayirli olsun kizlar evleriniz esyalariniz...

selam kızlar gelinliğimin son provasıda bitti cok sükür sadece teslim alıcaz ayın 1 inde ohh , yarında eve baslıyoruz insallah

slm kızlar herşey yetişiyor hiç merak etmeyin :))) 5 günlük evliyim darısı başınıza:))

insallah cnm , sanada hayırlı uğurlu olsun , yuvan mutlulukla dolsun

iyi akşamlar eylül ve ekim gelinleri kader ortaklarım iyisiniz umarım allah herşeyin en güzelini nasip etsin opuyorumnanaktan

kıslar çok korkuyorum daha yenı işten ayrıldım pazar günü ev tuttuk bu pazar mobilya bakcaz daha gelinlik yok ortada davetiyeler yok çıldırcam eteklerim tutuştu bi anda yetişirmi acaba off su serpin içime az :çok üzgünüm:

selam cnm , düğün tarihi neydi senin?

anammmmm , benim kına tarihim 10.10 düğün 16.10 benimde ev kaldı hallolması gereken.esyalar alındı kurulacak temizlik , ceyizler gidip yerlesecek vs evin kurulması kaldı yani ama diğer herset hazır sayılır.Allah yardımcımız olsun cnm , ee neden bu kadar gec kaldınız ? gelinlik ne zaman alınacak , dikilemez artık yani zaman yok.

demek kına tarihin oy çok sevindim canım allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

ikimizde çalışıyorduk ondan böle oldu .offf nişanlım hala çalışıyo çeyizde sorun yok benım tm onlar ev tutuldu pazar günü küçük ama şirin zemuszemusmobilyada pazar günü bakcaz işte,ben asıl davetiyeler konuşunda endişeliyim pazar günü sipariş versek acaba kaç günde elimde olur gerisi kolay ben gelinliğimi bi gündede alırım tek davetiye konusu çıldırtcak benı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…